Jump to content

tablet σε αυτοκίνητο...

rs3

Recommended Posts

Καλημέρα.

Το θέμα (λίγο παράξενο για το forum μας) έχει να κάνει με tablet στο αυτοκίνητο (ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο )

Και ας τα πάρουμε λίγο απο την αρχή.

Στο αυτοκίνητο μου έχω μια οθόνη 8" (Alpine tme 860 ) μπροστά και 2 μικρότερες (Sony) στα προσκέφαλα και όλα τα χειρίζομαι απο το vpa b222r Alpine (κάτι σαν κέντρο ελέγχου με ράδιοφωνο ) αλλά και απο την κεντρική οθόνη (DVD radio κλπ.)

Γύρω απο την οθόνη υπήρχε ένα πλαίσιο που επειδή είχε κάποιες γρατζουνιές θέλησα να το φτιάξω αλλά στην προσπάθεια μου να το βγάλω χάλασα το touch της οθόνης (το πλαίσιο ήταν κολλημένο με διπλής όψης πάνω στην οθόνη και όπως το τράβηξα ξεκόλλησε το touch)

Η οθόνη λειτουργεί κανονικά αλλά δεν είναι πια touch και μου ζητάνε μόνο για το ανταλλακτικό 180 γιούρια..

Έτσι σκέφτηκα στην θέση της να βάλω ένα tablet ... και εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις...

1) Πως μπορούν να συνεργαστούν οι συσκευές μου μαζί του (vpa b222r, dvd καμερα για όπισθεν κλπ)

2) Θέλω να ανοίγει όταν βάζω μπροστά το αυτοκίνητο και να κλείνει όπως κάνει μια κανονική πηγή.

3) Πού θα βρώ εφαρμογή που να δείχνει σαν πηγή αυτοκινήτου και όχι σαν tablet ?

(Σίγουρα θα έχω και άλλες απωρρίες παρακάτω αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτά πρώτα...)

Υ.Γ. 1 Τα googleαρα ολα αυτά αλλά άκρη δεν βρήκα...:boxed:

Υ.Γ. 2 Ζητώ συγνώμη αν το θέμα δεν ταιριάζει ή δεν πρέπει να είν αι εδώ και αν σας κούρασα...:yes4:

Δε νομίζω να βρείς κάτι.

Η πηγή σου έχει εξόδους εικόνας για τις 2 οθόνες πίσω που το tablet δε τις έχει σίγουρα και ούτε θα βρείς καλώδια απο hdmi - usb σε ανάλογες υποδοχές.

Άσε που δεν νομίζω να υπάρχει και τέτοια εφαρμογή καν.

Την διαχείριση της εικόνας και του ήχου τα κάνει το vpa b222r άρα δεν με ενοχλεί η εικόνα στις 2 πίσω οθόνες.

Ουσιαστικά ψάχνω ενα tablet που να μπορεί να δώσει έξοδο εικόνας (που το κάνουν σχεδόν όλα) αλλά και είσοδο (απο μόνο του ή μέσω κάποιου αντάπτορα usb κτλ)

Για το πρόγραμμα που θα τρέχει έχω δει βιντeάκια στο youtube οπότε όλο και κάποιο θα βρώ...

post-25833-1416078084,3687_thumb.jpg

post-25833-1416078084,4536_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.