Jump to content

Βοηθηστε γιατι εχω σκασει!!

konilio

Recommended Posts

Πηρα σημερα εναν σκληρο seagate 120gb sata, και εχω μητρικη asus a7v880. Απο το πρωι δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω με τιποτα! Το μονο που γινεται ειναι να τον βλεπει η μητρικη και τα windows που εχω στον αλλο μου σκληρο. Οταν παω ομως να τον χρησιμοποιησω κολλανε ολα.Η εγκατασταση των windows φυσικα κολλαει παρα το f6 που παταω και τους drivers που φορτωνω. Array δεν μπορω να φτιαξω με εναν σκληρο και αλλωστε δε με αφηνει και το utility της via, αφου οταν μπαινω σε αυτο ειναι ολες οι λειτουργιες απενεργοποιημενες. Εχω κανει και ολα τα updates στο bios.

OK!!!!!!!

Για αρχή δεν ξέρω εάν ο Seagate έχει υποδοχές για δύο(2) ρεύματα, εάν έχει 2 τότε χρησιμοποιείς την μία(1),δεν ξέρω εάν το γνωρίζεις.

Απο κει και πέρα δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το RAID στο BIOS, επίσης δημιούργησε καινούρια δισκέτα με DRIVERS και τέλος άλλαξε το SATA CABLE.

Αυτά.

απλά κάνε αυτό που είπε ο Dannyad, αν δεν είσαι σε RAID (έτσι και αλλιώς ένα σκληρό έχεις), απενεργοποίησε το RAID rom και κάνε reboot. Mπες BIOS, θα πρέπει να στον έχει αναγνωρίσει με σαν IDE, όρισε το boot priority.S&exit. Τα Windows μπορείς να τα βάλεις χωρίς να κάνεις προσθήκη τους Drivers της δισκέτας αφού θα στον δει κανονικά. Αργότερα όταν είσαι στα Win μπορείς να βάλεις τους drivers του 8237.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.