Jump to content

Συγχαρητηρια για το καινουργιο μου PC :D

TheHacker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις σημερα 23/1 εγινε η παραγγελια του σταθερου μου υπολογιστη απο το πλαισιο...μετα απο την τρομερη παρεμβαση σας τοσους μηνες αποφασισα και διεταξα ;p..Τωρα ομως φτανει το κρησιμο σημειο του "τι πρεπει να κανω αγοραζοντας το νεο pc" ...εχουμε και λεμε...

cpu:Intel Core i7-4770K Box | Skroutz.gr

vga:MSI GeForce GTX760 2GB Twin Frozr IV OC | Skroutz.gr

mobo:MSI Z87 MPower | Skroutz.gr

ssd:Adata Premier Pro SP900 128GB | Skroutz.gr

hdd:1 Tb WD 60ευρω

ram:http:Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 MHz | Skroutz.gr

psu:Corsair RM Series RM650 80Plus Gold | Skroutz.gr

case:Corsair Graphite Series 600T Special Edition White | Skroutz.gr

τελος,το πλαισιο απλα θα μ τον συναρμολογησει και τιποτα παραπανω ....εγω με το που ερθει τι πρεπει να κανω? drivers? windows? heeeeelp!:crazy:

εάν πλήρωσες και windows λογικά θα σου τα περάσουν..

εάν δεν πήρες τα windows η δεν τους έδωσες κλειδί εάν έχεις τότε με το που θα σου έρθει θα κανεις format το πιο λογικό που μπορώ να σκεφτώ

εχω δωρεαν ολα τα προγραμματα απο την Microsoft και αυτη την στιγμη κατεβαζω τα windows 8.1 english 64bit... κατι αλλο :D? και τι κανω παρακαλω...

Μια παρατήρηση μόνο θα μπορούσες να αποφύγεις τον i7 και να έπαιρνες i5 έτσι και αλλιώς δεν νομίζω πως ασχολησε με rendering η photoshop οπότε ο i7 είναι overkill θα γλυτωνες χρηματα απο εκει και θα έπαιρνες ποιο δυνατή κάρτα γραφικών με παραπάνω χρηματα

Για τα υπόλοιπα μπες αρχικα στην σελίδα της μητρικής σου βρες εκριβως το μοντέλο και κατέβασε όλους τους τελευταίους drivers για το board σου το ίδιο βασικά κανε για όλα τα πράματα που πήρες βάλτα σε στικακι και μόλις περάσεις wIn είσαι έτοιμος ..Πρώτα απ όλα όμως βαρα ένα φόρματ στους δίσκους σου και Καλοπαιχνιδο Τo PC

[MENTION=29826]reinko24[/MENTION] εισαι λαθος γιατι γουσταρω πολυ photoshop και video rendering εστω και ερασιτεχνικα εχω μαθεια παρα πολλα και θα μπορουσα στο μελλον να ασχοληθω περισσοτερο ;)......2ον φορματ στους δισκους? ειναι καινουργιοι :S τι εννοεις ? ...ακομη πως θα φτιαξω ssd-hdd together

Επισης θα ηθελα καποιος "ψαγμενος" να με βοηθησει ωστε να παρει ενα θεμα και να ομορφηνει το κουτι...sleeving-ψυκτρα-βαψιματα και φωτα ή οτι χρειαζεται τελος παντων ;d...ευχαριστω :jump:

τωρα ξαναρχιζει το μαρκετινκ.

νο1 κανονας του

αγοραζεις για να δημιουργεις αναγκες και οχι να καλυπτεις

τωρα θα αρχισεις να θες.πληκτρολογια,ποντικια,ακουστικα,καλωδια,bloower,ρουτερονια κλπ κλπ

Εφοσων ειχες αναγκη να επιλεξεις μονο απο πλαισιο η αγορα σου ειναι μια χαρα στα δικα μου ματια.Καλοδουλευτο το pc ακι και καλο gaming.

οκ λοιπόν τότε έκανες καλά που τον πήρες αφού ασχολήσε με αυτά όπως κ να εχει οι δίσκοι πάντα θέλουν format οταν παιρνάς λειτουργικό για παν ενδεχόμενο ναι και στον ssd και στον άλλο θα κάνεις

Επισης θα ηθελα καποιος "ψαγμενος" να με βοηθησει ωστε να παρει ενα θεμα και να ομορφηνει το κουτι...sleeving-ψυκτρα-βαψιματα και φωτα ή οτι χρειαζεται τελος παντων ;d...ευχαριστω :jump:

Άραξε γιατί αυτό δεν είναι τόσο εύκολο οσο το σκέφτεσαι κ δεν ξέρω ως τι βαθμό το σκέφτεσαι κιόλας

Sent from my Pantoflini N7100

Μολις τελειωσα το στησιμο του και αυτη την στιγμη γραφω απο αυτον :D...τα 9 sec που χρειαζεται για boot πραγματικα με τρελεεεεεενουν (σε σχεση με τα 50 του παλιου) αχαχαχ...εχω ενα θεματακι με ssd-hdd ακομη εχω γραψει μονο windows και ενα avast ston ssd παρακαλω βοηθηστε πως θα το φτιαξω γτ νμζ πως ολα πανε ssd με την μια χωρις ερωτηση ;s ευχαριστω

Όλα εκτός από το pagefile (κάποια προγράμματα απαιτούν την ύπαρξή του), τα προσωπικά σου αρχεία (για λόγους ασφαλείας - άλλωστε είναι αρχεία με σχετικά μικρό μέγεθος οπότε δεν πειράζει εάν είναι στον ssd). Επίσης νομίζω ότι θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την επιλογή αποθήκευσης αρχείων για γρήγορη εκκίνηση των windows (μόνο που δεν θυμάμαι πού είναι αυτή η επιλογή)...

hm....Μια βοηθεια...αφου εχω βαλει στον ssd τα windows8.1 οτι αφηνω στο desktop δεν παει σε αυτον? πως θα τα αποθηκευω στον hhd?

να και μερικες φωτο απ το δημιουργημα xD...παρεπιπτοντως δειτε cable management οι τυπου του plaisiou :/ ...κατι μ λεει πως πρεπει να το λυσω και να τα ξανασυνδεσω ανθρωπινα..

post-30541-1416078090,4997_thumb.jpg

post-30541-1416078090,7102_thumb.jpg

post-30541-1416078091,2196_thumb.jpg

post-30541-1416078091,3169_thumb.jpg

Υπαρχουν και χειροτερα cable management, και καλο που το εκαναν. Μεγια να το χαρεις και με την πρωτη ευκαιρια ριξε και μια καλη ψυχτρουλα πανω :-)

αυριο μεθαυριο θα σκεφτω για ψυκτρα αλλα θελω βοηθεια απο τους κατοχους silverarrow kai be quiet γιατι Η Μpower εχει αυτο το παραπετο και ειναι και οι ram... ελπιζω να χωραει καποια :S

Oι μνήμες που εχεις παρει εχουν χαμηλό προφιλ, δεν νομιζω οτι θα εχεις πρόβλημα με τις μνήμες.

[Off Topic]: Μπα το Πλαισιο ξαναέφερε το Corsair 600T;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.