TheHacker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2014 Μολις σημερα 23/1 εγινε η παραγγελια του σταθερου μου υπολογιστη απο το πλαισιο...μετα απο την τρομερη παρεμβαση σας τοσους μηνες αποφασισα και διεταξα ;p..Τωρα ομως φτανει το κρησιμο σημειο του "τι πρεπει να κανω αγοραζοντας το νεο pc" ...εχουμε και λεμε... cpu:Intel Core i7-4770K Box | Skroutz.gr vga:MSI GeForce GTX760 2GB Twin Frozr IV OC | Skroutz.gr mobo:MSI Z87 MPower | Skroutz.gr ssd:Adata Premier Pro SP900 128GB | Skroutz.gr hdd:1 Tb WD 60ευρω ram:http:Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 MHz | Skroutz.gr psu:Corsair RM Series RM650 80Plus Gold | Skroutz.gr case:Corsair Graphite Series 600T Special Edition White | Skroutz.gr τελος,το πλαισιο απλα θα μ τον συναρμολογησει και τιποτα παραπανω ....εγω με το που ερθει τι πρεπει να κανω? drivers? windows? heeeeelp!
TheHacker Ιανουάριος 23, 2014 Author #3 Ιανουάριος 23, 2014 αχααχα εχω και Ray Ban γυαλι ...ευχαριστω...δωστε και καμια οδηγια για το τι πρεπει να κανω
AstraLgr Ιανουάριος 23, 2014 #4 Ιανουάριος 23, 2014 εάν πλήρωσες και windows λογικά θα σου τα περάσουν..εάν δεν πήρες τα windows η δεν τους έδωσες κλειδί εάν έχεις τότε με το που θα σου έρθει θα κανεις format το πιο λογικό που μπορώ να σκεφτώ
TheHacker Ιανουάριος 23, 2014 Author #5 Ιανουάριος 23, 2014 εχω δωρεαν ολα τα προγραμματα απο την Microsoft και αυτη την στιγμη κατεβαζω τα windows 8.1 english 64bit... κατι αλλο ? και τι κανω παρακαλω...
reinko24 Ιανουάριος 24, 2014 #7 Ιανουάριος 24, 2014 Μια παρατήρηση μόνο θα μπορούσες να αποφύγεις τον i7 και να έπαιρνες i5 έτσι και αλλιώς δεν νομίζω πως ασχολησε με rendering η photoshop οπότε ο i7 είναι overkill θα γλυτωνες χρηματα απο εκει και θα έπαιρνες ποιο δυνατή κάρτα γραφικών με παραπάνω χρηματα Για τα υπόλοιπα μπες αρχικα στην σελίδα της μητρικής σου βρες εκριβως το μοντέλο και κατέβασε όλους τους τελευταίους drivers για το board σου το ίδιο βασικά κανε για όλα τα πράματα που πήρες βάλτα σε στικακι και μόλις περάσεις wIn είσαι έτοιμος ..Πρώτα απ όλα όμως βαρα ένα φόρματ στους δίσκους σου και Καλοπαιχνιδο Τo PC
TheHacker Ιανουάριος 24, 2014 Author #8 Ιανουάριος 24, 2014 [MENTION=29826]reinko24[/MENTION] εισαι λαθος γιατι γουσταρω πολυ photoshop και video rendering εστω και ερασιτεχνικα εχω μαθεια παρα πολλα και θα μπορουσα στο μελλον να ασχοληθω περισσοτερο ......2ον φορματ στους δισκους? ειναι καινουργιοι :S τι εννοεις ? ...ακομη πως θα φτιαξω ssd-hdd together
TheHacker Ιανουάριος 24, 2014 Author #9 Ιανουάριος 24, 2014 Επισης θα ηθελα καποιος "ψαγμενος" να με βοηθησει ωστε να παρει ενα θεμα και να ομορφηνει το κουτι...sleeving-ψυκτρα-βαψιματα και φωτα ή οτι χρειαζεται τελος παντων ;d...ευχαριστω
sakinor Ιανουάριος 24, 2014 #10 Ιανουάριος 24, 2014 τωρα ξαναρχιζει το μαρκετινκ.νο1 κανονας τουαγοραζεις για να δημιουργεις αναγκες και οχι να καλυπτειςτωρα θα αρχισεις να θες.πληκτρολογια,ποντικια,ακουστικα,καλωδια,bloower,ρουτερονια κλπ κλπ
Helly Ιανουάριος 24, 2014 #11 Ιανουάριος 24, 2014 Εφοσων ειχες αναγκη να επιλεξεις μονο απο πλαισιο η αγορα σου ειναι μια χαρα στα δικα μου ματια.Καλοδουλευτο το pc ακι και καλο gaming.
reinko24 Ιανουάριος 24, 2014 #12 Ιανουάριος 24, 2014 οκ λοιπόν τότε έκανες καλά που τον πήρες αφού ασχολήσε με αυτά όπως κ να εχει οι δίσκοι πάντα θέλουν format οταν παιρνάς λειτουργικό για παν ενδεχόμενο ναι και στον ssd και στον άλλο θα κάνεις
swatoner Ιανουάριος 24, 2014 #13 Ιανουάριος 24, 2014 Επισης θα ηθελα καποιος "ψαγμενος" να με βοηθησει ωστε να παρει ενα θεμα και να ομορφηνει το κουτι...sleeving-ψυκτρα-βαψιματα και φωτα ή οτι χρειαζεται τελος παντων ;d...ευχαριστω Άραξε γιατί αυτό δεν είναι τόσο εύκολο οσο το σκέφτεσαι κ δεν ξέρω ως τι βαθμό το σκέφτεσαι κιόλας Sent from my Pantoflini N7100
TheHacker Ιανουάριος 25, 2014 Author #14 Ιανουάριος 25, 2014 Μολις τελειωσα το στησιμο του και αυτη την στιγμη γραφω απο αυτον ...τα 9 sec που χρειαζεται για boot πραγματικα με τρελεεεεεενουν (σε σχεση με τα 50 του παλιου) αχαχαχ...εχω ενα θεματακι με ssd-hdd ακομη εχω γραψει μονο windows και ενα avast ston ssd παρακαλω βοηθηστε πως θα το φτιαξω γτ νμζ πως ολα πανε ssd με την μια χωρις ερωτηση ;s ευχαριστω
cna Ιανουάριος 25, 2014 #15 Ιανουάριος 25, 2014 Όλα εκτός από το pagefile (κάποια προγράμματα απαιτούν την ύπαρξή του), τα προσωπικά σου αρχεία (για λόγους ασφαλείας - άλλωστε είναι αρχεία με σχετικά μικρό μέγεθος οπότε δεν πειράζει εάν είναι στον ssd). Επίσης νομίζω ότι θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την επιλογή αποθήκευσης αρχείων για γρήγορη εκκίνηση των windows (μόνο που δεν θυμάμαι πού είναι αυτή η επιλογή)...
TheHacker Ιανουάριος 25, 2014 Author #16 Ιανουάριος 25, 2014 hm....Μια βοηθεια...αφου εχω βαλει στον ssd τα windows8.1 οτι αφηνω στο desktop δεν παει σε αυτον? πως θα τα αποθηκευω στον hhd?
TheHacker Ιανουάριος 25, 2014 Author #17 Ιανουάριος 25, 2014 να και μερικες φωτο απ το δημιουργημα xD...παρεπιπτοντως δειτε cable management οι τυπου του plaisiou :/ ...κατι μ λεει πως πρεπει να το λυσω και να τα ξανασυνδεσω ανθρωπινα..
SpirosKGR Ιανουάριος 25, 2014 #18 Ιανουάριος 25, 2014 Υπαρχουν και χειροτερα cable management, και καλο που το εκαναν. Μεγια να το χαρεις και με την πρωτη ευκαιρια ριξε και μια καλη ψυχτρουλα πανω :-)
TheHacker Ιανουάριος 25, 2014 Author #19 Ιανουάριος 25, 2014 αυριο μεθαυριο θα σκεφτω για ψυκτρα αλλα θελω βοηθεια απο τους κατοχους silverarrow kai be quiet γιατι Η Μpower εχει αυτο το παραπετο και ειναι και οι ram... ελπιζω να χωραει καποια :S
wesker Ιανουάριος 26, 2014 #20 Ιανουάριος 26, 2014 Oι μνήμες που εχεις παρει εχουν χαμηλό προφιλ, δεν νομιζω οτι θα εχεις πρόβλημα με τις μνήμες.[Off Topic]: Μπα το Πλαισιο ξαναέφερε το Corsair 600T;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.