Jump to content

Laptop δεν φορτιζει

ponaei8anasi

Recommended Posts

Λοιπον....

Εχει ενας φιλος ενα ΗΡ G62(αυτο με τον Ι3) το οποιο μας κανει νουμερα απο τον πρωτο καιρο σαν ολα τα G62..

Πρωτα κρουσματα ηταν να ζεσταινεται υπερβολικα(απο οτι διαβαζα σε ξενα φορα ολοι κατηγορουσαν την κακη ποιοτητα κατασκευης).

Μετα αρχισε η μπαταρια να τα παιζει με αποτελεσμα τωρα να μην βγαζει ουτε 10λεπτο.

Τωρα τελευταια το laptop του δεν φορτιζει καθολου(δεν αναβει το led του power jack).

Σκεφτηκα οτι η μαλλον το power jack τα επαιξε η οτι ο φορτιστης τα παιξε.

Παραγγειλαμε απο ebay φορτιστη χωρις το καλωδιο ΑC και power jack.

Ηρθαν πριν λιγες μερες και βαζω το καινουριο jack,συνδεω και τον καινουριο φορτιστη με το παλιο καλωδιο τροφοδοσιας και επαιρνε σημα οτι φορτιζε για 2-3 δευτερολεπτα και μετα παπαλα...

Ακουγοταν στο σημειο συνδεσης του καλωδιου τροφοδοσιας AC με τον φορτιστη ενας θορυβος οτι σταματαγε να φορτιζει σαν να βραχυκυκλωνε...

ΕΕ λεω το καλωδιο AC θα ναι...

Ελα μου που δεν ειναι ουτε το καλωδιο.....

Για δωστε τα φωτα σας μπας και σωσουμε το μαραφετι.....

Πόσο καιρό έχει το λαπτοπ? Αν είναι 1-2 χρόνια τότε φυσιολογικά και να μην φορτίζει λόγο μπαταρίας.

Δυο χρονια το εχει.Ξεχασα να αναφερω οτι απο τοτε που διαπιστωθηκε οτι δεν κραταει η μπαταρια το laptop λειτουγουσε χωρις αυτην.

Παιζει αυτος που πειρες να ειναι μαπα? ειχα παρομοιο προβλημα και πειρα ενα του πλαισιου και παιζει μια χαρα.και εμενα μου εκανε αυτο το τσικ-τσικ που λες στην συνδεση.

Παιζει αυτος που πειρες να ειναι μαπα? ειχα παρομοιο προβλημα και πειρα ενα του πλαισιου και παιζει μια χαρα.και εμενα μου εκανε αυτο το τσικ-τσικ που λες στην συνδεση.

Πηρα εναν no name στα ιδια watt απο ebay. Εχω ριξει λιγο διαβασμα σε ξενα φορα και εχουν αναφερθει περιπτωσεις με παρομοια συμπτωματα και κατεληξαν σε ελαττωματικες mobo.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν εχω το laptop στο ρευμα δεν δειχνει να φορτιζει και κατα συνεπεια δεν αναβει. Αν βαλω μονο την μπαταρια η οποια δεν κραταει αναβει κανονικα μεχρι να αδειασει.

Sent from my Note II using Tapatalk

Αρα εχεις θεμα με το βυσμα τροφοδοσιας και οχι με την μητρική μ καπου τσαμπουκαλευτικε κ δεν πατάει καλά.

Ειτε δωστο σε κανέναν που ξέρει να το ανοίξει κ να το δει είτε κατσαβίδι, μεγεθυντικό φακο και καλη αρχή

Sent from my Pantoflini N7100

Αρα εχεις θεμα με το βυσμα τροφοδοσιας και οχι με την μητρική μ καπου τσαμπουκαλευτικε κ δεν πατάει καλά.

Ειτε δωστο σε κανέναν που ξέρει να το ανοίξει κ να το δει είτε κατσαβίδι, μεγεθυντικό φακο και καλη αρχή

Αν εννοεις το power jack το εχω αλλαξει ηδη και κανει τα ιδια με το παλιο..

Εννοώ το εσωτερικό power jack όχι του τροφοδοτικού. Το βύσμα στην πλακέτα της μητρικής.

Εννοώ το εσωτερικό power jack όχι του τροφοδοτικού. Το βύσμα στην πλακέτα της μητρικής.

Εννοεί το DC In Jack ...

Ψάξε φωτό και θα καταλάβεις ..

Πρόσφατα είχα αλλάξει ένα σε G62 γιατί είχε σπάσει ..

Το έχω ακόμη αν θες να το δοκιμάσεις :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.