Jump to content

HDD defect !

Prodromos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια εχω εναν hitachi TS5SAA320 320αρη ο οποιος ειναι πληρως λειτουργηκος εκτος απο το οτι οταν τον συνδεω ο υπολογιστης μου απο τα 20 δευτερολεπτα που κανει να ανοιξει τα windows καινει 3-4 λεπτα... μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το προβλημα και αν ειναι επισκευασημο ?:help1::help:σπαω το κεφαλι μου 2 μηνες τωρα και δν μπορω να βρω λυση:wall:

Δοκίμασες με άλλο SATA καλώδιο δεδομένων?

Δοκίμασες σε διαφορετική SATA port στην μητρική σου?

Κοίταξες το event viewer των windows αν αναφέρει λάθη όταν τον συνδέεις πάνω?

Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring και ανέβασε screenshot εδώ.

εχω δοκιμασει με αλλο SATA και με αλλη μητρικη! το event viewer δν ηξερα καν οτι υπαρχει τι κοιταω ? θα ανεβασω screenshot το βραδυ

Event Viewer -> Windows Logs και εκεί κοιτάς το System log αν περιέχει errors.

Aν και εκεί τα στοιχεία είναι πιο τεχνικά το HDSentinel screenshot θα βοηθήσει περισσότερο.

Την αρχική του οθόνη και το tab που έχει και δείχνει και δείχνει τις S.M.A.R.T πληροφορίες του δίσκου.

αυτος ειναι ! και δουλευει κανονικα μονο που αργει στην εκινηση των windows ολος ο υπολογιστης ! δλδ απο εκει που ανοιγε μεσα σε μισο λεπτο τωρα ανοιγει σε 5 λεπτα ! η ταχυτητα του ομως οταν το χρησιμοποιω ειναι μια χαρα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.