Jump to content

Βάση ακουστικών

Johnny6RED

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφέρομαι για αγορά μιας βάσης ακουστικών από Ελλάδα. Έχω τα Sennheiser HD598 και τα έχω ταλαιπωρήσει αρκετά με την λανθασμένη αποθήκευσή τους σε γραφεία, πατώματα, βιβλία, οθόνες, κ. ά. Επίσης όσοι ξέρουν αν και από που θα μπορούσα να προμηθευτώ ανταλλακτικό headband (το δερμάτινο μαξιλαράκι μόνο), θα βοηθούσε αν το μοιραζόσασταν μαζί μου :) Ευχαριστώ

μπορούμε δλδ να βρούμε αντίστοιχα πράγματα στα ικέα?

Το εχω φτιαξει το συγκεκριμενο.

Στο λινκ εχει και τους κωδικους των προιοντων που πρεπει να αγορασεις για να φτιαξεις τη συγκεκριμενη βαση.

Αλλες ευκολες ιδεες ειναι και αυτες:

Buy or DIY: 8 Headphone Hangers | Apartment Therapy

δυστυχώς οι κωδικοί προϊόντος του ξένου Ικέα δεν δουλεύουν στην αναζήτηση του δικού μας. Αλλά στο ψαχτό βρήκα την κατηγορία - ΙΚΕΑ Ελλάδα, τι χρειαζόμαστε λοιπόν για να βγει η ίδια βάση?

To .7 στο link του wolves γίνεται, υπάρχει και στα δικά μας IKEA - χωρίς τη βάση όμως. Πάει καιρός που το είχα ψάξει βέβαια.

Με τα ονόματα ψάξε και θα τα βρεις.

Μια απλή κρεμαστρούλα βιδωμένη στην εξωτερική πλαινή πλευρά του γραφείου νομίζω είναι αρκετή. Μετά πάμε σε "βιτρίνες" νομίζω και πεταμένα λεφτά.

Βέβαια πάλι, πρώτη φορά ακούω για ακουστικά που χαλάνε επειδή τα αφήνεις σε γραφεία, βιβλία, οθόνες και πατώματα. Εκτός αν εννοείς, αφήνω=κοπανάω. Μην περιμένεις να σε σώσει καμία βάση αν ισχύει αυτό.

[MENTION=1143]Snips[/MENTION], όταν λέω χαλάνε δεν εννοώ ότι σπάνε. Έχουν χάσει το εξωτερικό στρώμα της βαφής τους στα περισσότερα σημεία επαφής με τις διάφορες επιφάνειες, που είναι κρίμα για τέτοια ακουστικά. Επίσης όταν βρίσκονται έτσι παρατημένα πάνω στο γραφείο, ουκ ολίγες φορές τα έχω πάρει σβάρνα από το καλώδιο με αποτέλεσμα μίνι ανακοπές καρδιάς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.