nxhtas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Έχω το σύστημα τις υπογραφής μου +οτι έχω πάρει έναν ssd που δεν τον τοποθέτησα ακόμη λόγο έλλειψης χρόνου. Σκεφτόμουν να αλλάξω τη κάρτα γραφικών μου με μια νέα ή να βρω μία ακόμη ίδια και να τη κάνω SLI. Τη προτείνετε? Δε παίζω και ιδιαίτερα games cod, dota και ανά περιόδους αν βρω κάτι ενδιαφέρον. Επίσης χρησιμοποιώ autocad, ilustrator, photoshop,3dsmax, artcam και κάποια άλλα προγράμματα για τη δουλειά μου (σχεδιασμός παραγωγή επίπλων) αν και δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα.. Επειδή έχω χάσει λίγο τις εξέλιξης τη προτείνετε SLI με την ίδια κάρτα ή αγορά κάποιας άλλης άσχετος Budget (400-500 ίσως να είναι εφικτό)και ποια! ευχαριστώ.. :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Aν ΔΕΝ παίζεις παιχνίδια και στα προγράμματα σου ΔΕΝ δίνει κάτι γιατί να κάνεις SLI?Η απάντηση "γιατί έτσι, τα έχω και τα καίω" μετράει μια χαρά και τότε συζητάμε, απλά ρεαλιστικά δεν το χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 23, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Quad SLI για να τα σπας! (και να σου πουλήσω και μια Gainward GTX295 που έχω στο PC του γραφείου! ) Σοβαρά τώρα, δεν αξίζει να ασχοληθείς με τις 295. Πολύ καλό VFM, στην κατηγορία του 400-500 που λες, για την ώρα οι R9 290 (non-X) έχουν. Μπορείς να την αγοράσεις και με λιγότερα απο 400€, αλλά απ τη στιγμή που δεν παίζεις και πολύ, τσάμπα λεφτά είναι... Προς R7 R8 κοίτα καλύτερα imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 23, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Για τη χρήση που περιγράφεις η κάρτα σου ειναι τούμπανο ,αμα σε τρώει να τα σκασεις πρεπει να μας πεις αν θες κάτι αντίστοιχό αυτής που είχες,οποτε και μιλάμε για χοντρό μπαγιοκο η κάτι πιο μέτριο .sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 23, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 4way-sli με πενταετιας καρτες ουτε στον εχθρο μου! Παρε μια 780 και καθαρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nxhtas Ιανουάριος 24, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Απλά έκανα σκέψεις δεν είναι ότι καίγομε να την αλάξω ή ότι με κόβει από κάτι.. Ούτε είναι οτι παίζω η δε παίζω παιχνίδια γιατί είναι ανάλογα τους καιρούς! Δλδ η μόνη λύση είναι κάποια στιγμή να πάρω μία high end κάρτα για να βγάλω μερικά χρόνια ακόμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 25, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Δεν έχεις σκοπό να την αλλάξεις ,και καλα καλα δε παίζεις και παιχνίδια,απλά τσεκάρεις τα αντανακλαστικά του φόρουμ...sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 25, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Μάλλον τα μπαουλοντίβανα που φτιάχνει διαφημίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nxhtas Ιανουάριος 27, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Ωραίος ο Samael. Δε νομίζω να τσέκαρα το φόρουμ απλά βρίσκομε σε σκέψεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.