Jump to content

Gtx 295x2 or?

nxhtas

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα. Έχω το σύστημα τις υπογραφής μου +οτι έχω πάρει έναν ssd που δεν τον τοποθέτησα ακόμη λόγο έλλειψης χρόνου. Σκεφτόμουν να αλλάξω τη κάρτα γραφικών μου με μια νέα ή να βρω μία ακόμη ίδια και να τη κάνω SLI. Τη προτείνετε? :jump: Δε παίζω και ιδιαίτερα games cod, dota και ανά περιόδους αν βρω κάτι ενδιαφέρον. Επίσης χρησιμοποιώ autocad, ilustrator, photoshop,3dsmax, artcam και κάποια άλλα προγράμματα για τη δουλειά μου (σχεδιασμός παραγωγή επίπλων) αν και δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα.. Επειδή έχω χάσει λίγο τις εξέλιξης τη προτείνετε SLI με την ίδια κάρτα ή αγορά κάποιας άλλης άσχετος Budget (400-500 ίσως να είναι εφικτό)και ποια! ευχαριστώ.. :happy2:

Aν ΔΕΝ παίζεις παιχνίδια και στα προγράμματα σου ΔΕΝ δίνει κάτι γιατί να κάνεις SLI?

Η απάντηση "γιατί έτσι, τα έχω και τα καίω" μετράει μια χαρά και τότε συζητάμε, απλά ρεαλιστικά δεν το χρειάζεσαι.

Quad SLI για να τα σπας! (και να σου πουλήσω και μια Gainward GTX295 που έχω στο PC του γραφείου! :p )

Σοβαρά τώρα, δεν αξίζει να ασχοληθείς με τις 295.

Πολύ καλό VFM, στην κατηγορία του 400-500 που λες, για την ώρα οι R9 290 (non-X) έχουν.

Μπορείς να την αγοράσεις και με λιγότερα απο 400€, αλλά απ τη στιγμή που δεν παίζεις και πολύ, τσάμπα λεφτά είναι...

Προς R7 R8 κοίτα καλύτερα imo.

Για τη χρήση που περιγράφεις η κάρτα σου ειναι τούμπανο ,αμα σε τρώει να τα σκασεις πρεπει να μας πεις αν θες κάτι αντίστοιχό αυτής που είχες,οποτε και μιλάμε για χοντρό μπαγιοκο η κάτι πιο μέτριο .

sent from mobile

Απλά έκανα σκέψεις δεν είναι ότι καίγομε να την αλάξω ή ότι με κόβει από κάτι.. Ούτε είναι οτι παίζω η δε παίζω παιχνίδια γιατί είναι ανάλογα τους καιρούς! Δλδ η μόνη λύση είναι κάποια στιγμή να πάρω μία high end κάρτα για να βγάλω μερικά χρόνια ακόμη!:jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.