Makis Hourdakis Οκτώβριος 18, 2004 #21 Οκτώβριος 18, 2004 Τα εικονίδια τα αλλάζεις πανεύκολα στα 2000 όπως επίσης μπορείς πανεύκολα να αλλάξεις το desktop στα XP. Εγώ πάλι γιατί βλέπω στην taskbar δέκα εικονίδια "BT";
naz Οκτώβριος 19, 2004 Author #22 Οκτώβριος 19, 2004 αυτο ειναι το μονο περιεργο....ολα τα αλλα κουραφεξαλα.κατεβαζει ταυτοχρονα απο 10torrents λογω τρελης ταχυτητας
Ilias83 Οκτώβριος 19, 2004 #23 Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από naz Αρχική απάντηση από Samael Max theoretical 1.25Mb/s Που ειναι ?? (αν επιτρεπετε ) πολυτεχνειο αθηνα.... Μαθηματικό Αθήνας επίσης... Και τώρα στο θέμα μας, γιατί έχουμε όλοι μια τάση να μπαχαλεύουμε κάθε συζήτηση.... Τέλος πάντων παίδες απλά δεν θα έκανα τίποτα το διαφορετικό με μια T3+ Δεν με περιορίζει η ταχύτητα της σύνδεσής μου αυτή τη στιγμή ούτως ή άλλως... Μα τι άλλο να κατεβάσεις???
gleon Οκτώβριος 19, 2004 #24 Οκτώβριος 19, 2004 A T3 line can handle 672 simultaneous voice calls or provide a high speed Internet connection of 44.736 MbpsΠολυτεχνίτη Πρόσεχε τι κατεβάζεις όμως στο NOC τα βλέπουν όλα
naz Οκτώβριος 19, 2004 Author #25 Οκτώβριος 19, 2004 η πρωτη πραγματικη απαντηση επι του θεματος ηλια....να σαι καλα....στην περιπτωση μου εχω ενα modem 56αρι σπιτι....οποτε αντιλαμβανεσαι οτι η τ3 ειναι ενας αλλος πλανητης για μενα.εθεσα αυτη την ερωτηση για να παρω ιδεες περι αξιοποιησης της.βλεπεις δεν εχω την πολυτελεια να ειμαι με 384 συνεχεια on κλπ,το κοστος ειναι απαγορευτικο για μενα.οποτε ας πεσουν λιγες ιδεες απο αυτους που πληρωσαν εxtra για dsl.πως την αξιοποιητε εσεις ρε παλικαρια?? τοσο δυσκολο ειναι?
naz Οκτώβριος 19, 2004 Author #26 Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από gleon A T3 line can handle 672 simultaneous voice calls or provide a high speed Internet connection of 44.736 MbpsΠολυτεχνίτη Πρόσεχε τι κατεβάζεις όμως στο NOC τα βλέπουν όλα δε πα να τα βλεπουν ρε φιλε.... νομιζεις αυτα που κατεβαζεις εσυ απο το σπιτι σου δεν τα βλεπουν...?? τεσπα μεγαλη κουβεντα ανοιξε κανα αλλο ποστ
Ilias83 Οκτώβριος 19, 2004 #27 Οκτώβριος 19, 2004 Φίλε naz δεν έχω DSL ακόμα...Έχω ISDN 64άρα.Την έχω εδώ και 4 χρόνια.Τον πρώτο καιρό είχα πορωθει...Να κατεβάσω και αυτό, να κατεβάσω και το άλλο...Τώρα βασικά δεν έχω τίποτα να κατεβάσω.Έχω αποφασίσει να μην κατεβάζω τραγούδια (για πολλούς λόγους) κτλ,έχω σταματήσει γενικά να κατεβάζω οτιδήποτε "παράνομο" και έτσι τώρα το μόνο που χριεάζομαι μια γρήγορη σύνδεση είναι απλά για να ανοίγουν πιο γρήγορα οι σελίδες (που το βαριεμαι αφάνταστα), για να μην πληρώνω τόσα (σε περίπτωση DSL μόνιμα συνδεδεμένης), για να μην αργώ να κατεβάσω updates, drivers demos κ.τ.λ. μια στο τόσο που θα χρειαστεί...
gleon Οκτώβριος 19, 2004 #29 Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 15:57] δε πα να τα βλεπουν ρε φιλε.... νομιζεις αυτα που κατεβαζεις εσυ απο το σπιτι σου δεν τα βλεπουν...?? τεσπα μεγαλη κουβεντα ανοιξε κανα αλλο ποστ Το ότι τα βλέπουν .... δεν εννοώ ότι δεν θέλω να τα βλέπουναλλά 1)Καταχράζεσαι το μέσον που σου δίνουν (Το ψιλο-κάνουν όλοι)2) έχουν ήδη προκύψει ευθύνες σε συγκεκριμένους χρήστες από κηνηματογραφικές εταιρειες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.