Jump to content

τι θα κανατε??

naz

Recommended Posts

Τα εικονίδια τα αλλάζεις πανεύκολα στα 2000 όπως επίσης μπορείς πανεύκολα να αλλάξεις το desktop στα XP. Εγώ πάλι γιατί βλέπω στην taskbar δέκα εικονίδια "BT";

αυτο ειναι το μονο περιεργο....ολα τα αλλα κουραφεξαλα.κατεβαζει ταυτοχρονα απο 10torrents λογω τρελης ταχυτητας

Αρχική απάντηση από naz
Αρχική απάντηση από Samael

Max theoretical 1.25Mb/s :confused:

Που ειναι ??

(αν επιτρεπετε :D )

πολυτεχνειο αθηνα....

Μαθηματικό Αθήνας επίσης...

Και τώρα στο θέμα μας, γιατί έχουμε όλοι μια τάση να μπαχαλεύουμε κάθε συζήτηση....

Τέλος πάντων παίδες απλά δεν θα έκανα τίποτα το διαφορετικό με μια T3+

Δεν με περιορίζει η ταχύτητα της σύνδεσής μου αυτή τη στιγμή ούτως ή άλλως...

Μα τι άλλο να κατεβάσεις???

A T3 line can handle 672 simultaneous voice calls or provide a high speed Internet connection of 44.736 Mbps

Πολυτεχνίτη

Πρόσεχε τι κατεβάζεις όμως στο NOC τα βλέπουν όλα

η πρωτη πραγματικη απαντηση επι του θεματος ηλια....να σαι καλα....

στην περιπτωση μου εχω ενα modem 56αρι σπιτι....οποτε αντιλαμβανεσαι οτι η τ3 ειναι ενας αλλος πλανητης για μενα.εθεσα αυτη την ερωτηση για να παρω ιδεες περι αξιοποιησης της.βλεπεις δεν εχω την πολυτελεια να ειμαι με 384 συνεχεια on κλπ,το κοστος ειναι απαγορευτικο για μενα.οποτε ας πεσουν λιγες ιδεες απο αυτους που πληρωσαν εxtra για dsl.πως την αξιοποιητε εσεις ρε παλικαρια?? τοσο δυσκολο ειναι?

Αρχική απάντηση από gleon

A T3 line can handle 672 simultaneous voice calls or provide a high speed Internet connection of 44.736 Mbps

Πολυτεχνίτη

Πρόσεχε τι κατεβάζεις όμως στο NOC τα βλέπουν όλα

δε πα να τα βλεπουν ρε φιλε.... νομιζεις αυτα που κατεβαζεις εσυ απο το σπιτι σου δεν τα βλεπουν...?? τεσπα μεγαλη κουβεντα ανοιξε κανα αλλο ποστ

Φίλε naz δεν έχω DSL ακόμα...

Έχω ISDN 64άρα.

Την έχω εδώ και 4 χρόνια.

Τον πρώτο καιρό είχα πορωθει...

Να κατεβάσω και αυτό, να κατεβάσω και το άλλο...

Τώρα βασικά δεν έχω τίποτα να κατεβάσω.

Έχω αποφασίσει να μην κατεβάζω τραγούδια (για πολλούς λόγους) κτλ,

έχω σταματήσει γενικά να κατεβάζω οτιδήποτε "παράνομο" και έτσι τώρα το μόνο που χριεάζομαι μια γρήγορη σύνδεση είναι απλά για να ανοίγουν πιο γρήγορα οι σελίδες (που το βαριεμαι αφάνταστα), για να μην πληρώνω τόσα (σε περίπτωση DSL μόνιμα συνδεδεμένης), για να μην αργώ να κατεβάσω updates, drivers demos κ.τ.λ. μια στο τόσο που θα χρειαστεί...

Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 15:57]

δε πα να τα βλεπουν ρε φιλε.... νομιζεις αυτα που κατεβαζεις εσυ απο το σπιτι σου δεν τα βλεπουν...?? τεσπα μεγαλη κουβεντα ανοιξε κανα αλλο ποστ

Το ότι τα βλέπουν .... δεν εννοώ ότι δεν θέλω να τα βλέπουν

αλλά

1)Καταχράζεσαι το μέσον που σου δίνουν (Το ψιλο-κάνουν όλοι)

2) έχουν ήδη προκύψει ευθύνες σε συγκεκριμένους χρήστες από κηνηματογραφικές εταιρειες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.