matsakas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2014 Γεια σας παιδια. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας στην επιλογή πολυμηχανήματος (να είναι wifi, να έχει scaner και fax) με τιμή έως 130Ευρώ Τον θέλω για το σπίτι για απλή-γενική χρήση Έχω σταμπάρει μερικούς αλλά κλείνω προς τον Brother Σύγκριση τιμών E-Shopping | Skroutz.grΕυχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιανουάριος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή μέχρι να ανέβει λιγο το Budget. .. Να πάρεις μια και καλή έναν lazer. .Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matsakas Ιανουάριος 23, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν με ενδιαφέρει τα lazer αφού είναι και αρκετά πιο ακριβά..Έχω ετσι κι αλλιώς ένα ημιεπαγγελματικό φωτοτυπικό αν θέλω να βγάλω καμιά φωτοτυπία. Τον εκτυπωτή τον θέλω για πολύ απλή χρήση.. και τα 125 που έχει ο brother είναι αρκετά αφού μπορώ να πάρω τον canon για παράδειγμα με 70 αλλά είχα ένα fax της brother και ήταν απροβλημάτιστο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.