Fanfaras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2014 Σε pc φίλου, με core2 duo επεξεργαστή...Είχε πάνω τα XP και το pc κόλλαγε συχνά (όχι όμως πάντα) τη στιγμή που έβγαζε το λογότυπο των Windows. Κόλλαγε εκεί χωρίς να βγάλει κανένα μήνυμα ή να κάνει κάτι άλλο.Μου το έφερε να το δω και επειδή ήταν μικρός και ο δίσκος του, αποφασίσαμε να βάλουμε έναν καινούργιο μεγαλύτερο και επ' ευκαιρίας να εγκαταστήσουμε τα 7. Σε νέο λοιπόν δίσκο και με τα 7 πλέον (64bit), το pc κάνει ακριβώς τα ίδια! Συχνά (όχι πάντα) κολλάει μόλις βγει το λογότυπο των Windows. Κάποιες φορές προχωράει και μπαίνει κανονικά στα Win και το pc τότε δουλεύει κανονικά, αλλά τις περισσότερες φορές κολλάει στο λογότυπο. Κάνει δηλαδή ότι έκανε με τα εγκατεστημένα σε άλλο δίσκο XP!Δοκίμασα να αλλάξω τροφοδοτικό μήπως τα έχει φτύσει και δεν αντέχει τη στιγμή που γκαζώνει το σύστημα για να μπει στα Win. Τα ίδια.Άλλαξα τελείως τις μνήμες με άλλες δικές μου. Τα ίδια...Άλλαξα sata καλώδια στους δίσκους... Τα ίδια...Έψαξα μήπως υπάρχει κάποια fault ρύθμιση στο bios. Τίποτα...Έβγαλα ότι συσκευή ή κάρτα υπήρχε πάνω και άφησα μόνο mobo, μνήμες, κάρτα γραφικών και σκληρό. Τα ίδια...Έκανα memtest, μετά από 4 περάσματα δεν είχε εντοπίσει σφάλμα...Το μόνο που δεν έχω κάνει, είναι να αλλάξω κάρτα γραφικών ή motherboard, κι αυτό γιατί δεν έχω δεύτερες.Τι μπορεί να φταίει κατά τη γνώμη σας??? Έχω την εντύπωση πως είναι προβληματικό το motherboard, αλλά γιατί τότε κάποιες φορές ξεκινάει και μπαίνει και κανονικά στα Windows 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιανουάριος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Μου φαίνεται και μένα πως η mobo ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 24, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Όταν εμφανίζει το σήμα των windows κάνει loading τους drivers και τις συσκευές. Αν κρεμάει εκεί αρχίζεις να ελέγχεις μνήμες μία μία τις συσκευές κλπ.Αν μπορείς βγάλε όλες τις συσκευές ακόμα και τα usb και ξεκίνα με μία μία τις συσκευές να δεις ποια στο κάνει.Τρέξε memtest αφού τα βγάλεις όλα και αφήσεις 1 dimm μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.