enduracell Οκτώβριος 18, 2004 #141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Για να σας δω....! (παω να παιξω με τα timings κ επανερχομαι γιατι σας εχω μυστιρια νεα!) πατριώτη ξες ότι δεν απευθυνόμουν σε σένα όταν έλεγα "Αθηναίοι" το ότι ένας Λαρισαίος θα μας εκπροσωπήσει με κάνει περήφανο Λαρσα γιουναητεντ :happy2: Αρχική απάντηση από VagouridisTo πρωταθλημα στις dfi ειναι δικο μας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 18, 2004 #142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Unsto καντέμη 3λεπτο RMA ξέχασα να το πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 18, 2004 #143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Λαρσα γιουναητεντ :happy2: :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 18, 2004 #144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner Unsto καντέμη 3λεπτο RMA ξέχασα να το πω Δεν ξερω την σημαινει η λεξη "καντεμη" (ειναι προσβλητικη μηπως :hmm: ) :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 18, 2004 Author #145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:25] Δεν ξερω την σημαινει η λεξη "καντεμη" (ειναι προσβλητικη μηπως :hmm: ) :hehe: Για ψάξε καλά στο σπίτι σου μην σου έχει ξεμείνει κατά λάθος καμμιά φώτο του γνωστού Αρχιερέα της Γκαντεμίλας Κου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ..... ΩΧ..... Το είπα το όνομα λες νααααααα..... :( Φτουυυυυυυυυ !!!!! Μαμακία που έκανα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 18, 2004 #146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αμέσως μετά το ποστ μου έφαγαν φρίκη πάνω στα ανεβοκατεβάσματα τα win και πάω για επανεγατάσταση τι να πω δεν ξαναμιλάω unsto είσαι μια χαρά τυχερός άπαιχτος ! ας είν καλά το laptop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 18, 2004 #147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner......... τι να πω δεν ξαναμιλάω unsto είσαι μια χαρά τυχερός ..... Ελαμψε η αληθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 18, 2004 #148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 μερικες φωτο, μπας και ξορκισουμε το κακο, μιας και οι προηγουμενες δε μας γουσταραν απο την αρχη.. Στα review ειχα δει οτι το chipset ειχε ενεργο cooler αυτο γιατι διαφερει?Αλλη εκδοση η μητρικη αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 18, 2004 #149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Θα σε γελάσω και τα 20 κομάτια που έφερα παθητική ψύξη είχαν κ ήταν όλα ίδια και σε πυκνωτές και σε όλα..τα κοίταξα ένα ένα :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 18, 2004 #150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 σε ποιο review?? και στο site της dfi, και στο anandtech και στο ocworkbench, δεν εχει ανεμιστηρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 18, 2004 Author #151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Kαι εγώ θα ήθελα να βάλω καλύτερη ψύκτρα και ανεμιστηράκι αλλά δεν θα μπαίνει μετά η AGP που έχω (LEADTEK FX5900).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 18, 2004 #152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Ισως και να θυμαμαι λαθος sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 18, 2004 #153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner.....τα κοίταξα ένα ένα :-) Και μετα με κατηγορουν για γκαντεμη, οριστε ολα ειναι στημενα μου εδωσε την ελαττωματικη μητρικη και κρατησε τα καλυτερα κομματια για τον εαυτο του.Αισχος:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 18, 2004 #154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Dag είναι απλό..μου δίνεις την AGP σου..και σου δίνω την 9550 μου οπότε μετά θα μπαίνει και blower Επειδή όμως ξεφύγαμε από το θέμα εντελώς τελείως..για δώστε τπτ στον αέρα εγώ τίποτα από scores..need water unsto και σήμερα ελατωματική σου έδωσα (που βαριομουν να τεστάρω) την έβαλες πάνω?δουλέυει? αχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Οκτώβριος 18, 2004 #155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 00:40] Aντε να παραλάβουν και οι υπόλοιποι για να έχουμε και άλλα αποτελέσματα από Overclock για να βγάλουμε ποιό ασφαλή συμπεράσματα.... είσαι σιγανοπαπαδιά Dag... πετάς μπηχτές και μετά λες γιατί αρπάζομαι.... το ξέρω ότι γίνομαι "κακός", αλλά ως τώρα, Prime έχω δει μόνο από τον Helly στα 10*245.... τι θα γίνει?.. θα διαφωτίσετε την "κοινότητα" περί σταθερότητας της Dfi? ή θα βλέπουμε μόνο sandra memory και SPI 1M? NA δούμε αν έξιζε και όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται εδώ και πολύ καιρό!... Μεταξύ μας?... δεν βλέπω κάτι φοβερό σε σχέση με τις άλλες εταιρείες.... όχι ότι είναι μάπα το καρπούζι - προς Θεού! - αλλά όχι και για Θεοποίηση! διαψέψτε με, και διαφωτίστε τον κόσμο, με prime, όχι με λόγια... (ούτε με sandra memory benchmark... ) εύχομαι βέβαια το καλύτερο σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 18, 2004 #156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από kbilly13......................διαψέψτε με, και διαφωτίστε τον κόσμο, με prime, όχι με λόγια... (ούτε με sandra memory benchmark... ).. Superpi 32MB σου κανει για εμας που δεν συμπαθουμε το prime (με την προυποθεση να αντεξει πανω απο 2 λεπτα αυτο κομματι)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 18, 2004 #157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Μόνο όταν κρασάρει είναι αντιπαθητικό το prime επειδή ξέρεις πως πρέπει να κατεβάσεις συχνότητες, διαφορετικά μια χαρά stress κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 18, 2004 #158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 δε νομίζω Root το blend έχει σίγουρα πρόβλημα στον A64 (έχει καιρό να ενημερωθεί) όπως είχε και στα P4 παλιά. Το S&M πιστεύω είναι καλύτερο γι αυτή την δουλεία (μνήμες) αυτή την στιγμή... εξ άλλου το SuperPi τουλάχιστον στο setup μου είναι υπερευαίσθητο, πετάει error εκεί που τρέχει 3Dmark... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Οκτώβριος 18, 2004 #159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 super pi 32M δεν λέει και τίποτα!.... μπορώ να το βγάζω, και να έχω error στο prime μέσα σε 5 λεπτά! χαμηλώνεις όμως συχνότητες και ωπ! τι έγινε? περνάω 8ωρο prime? AYTO είναι πρόβλημα του προγράμματος? σε χαμηλές συχνότητες έχεις πρόβλημα? όχι βέβαια! αν ναι, κάτι δεν πάει καλά - κάτι δεν αντέχει τα "ζόρια"....μην το αποφεύγετε το prime.... διαφωτίστε τον κόσμο.... εδώ σε θέλω μάστορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 18, 2004 #160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Το superpi είναι ευαίσθητο σε σχέση με το 3dmark(το οποίο δεν είναι και λύση για ένδειξη σταθερότητας μεταξύ μας). Πρόβλημα δεν είχα με το prime και το blend του, με 64αρη και nf3 150. Στα Ρ4, είχε συγκεκριμένη έκδοση του prime. Από την άλλη, μπορεί να τραβάει ζόρια σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν νομίζω να το λες τυχαία, όσο από stress προγράμματα, τα "Tools" ΄΄εχουν μπόλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.