Jump to content

The DFI LanParty nF3 250GB & Εντυπώσεις - Overclock

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

ΑΑΑΑΑΑΑ :woot: Σουηδέ μεγείες!!!! :clap:

ρε γμτο εγώ γιατί δε μπορώ να βγάλω μια σωστή φώτο το mobo? :(

μόλις έμαθα ότι ήρθε και στα παιδιά (zyx, Chroma). όλοι οι caps βλέπω είναι rubicom ή κάνω λάθος...?

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 11:28]

όλοι οι caps βλέπω είναι rubicom ή κάνω λάθος...?

Λάθος.....

Ολοι οι πυκνωτές είναι United Chemi-Con και μάλλον είναι Ιαπωνικοί...... ;)

Μετα απο το πιο πανω post του enduracell για το a64 tweaker πηρα μια ιδεα περιπου πως δουλευει

και ειπα να δοκιμασω,δεν ειδα διαφορα στο pi αλλα πηρα πανω στο sandra mem και μια ελαφρια αισθηση οτι τα win ετρεχαν πιο γρηγορα.

Ο διαιρετης ειναι 9\10 και φενεται οτι cpuz και clock gen δεν τον διαβαζουν σωστα.

post-1251-1416071324,9027_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:59]

4.jpg

ιδια φοραει κι η Asus P4P800, και της ιδια εταιρειας η A8V Deluxe, οτι κι αν σημαινει αυτο.

http://www.wittig-electronic.de/CAT/KZG.pdf

Πάντως φαίνεται να είναι όντως ΙΑΠΩΝΙΚΟΙ και καλής ποιότητας...

Βέβαια στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό γιατί έχουμε δεί και καλύτερους πυκνωτές να φουσκώνουν σαν προζύμι και να σκάνε σαν βαρελότα..... :D

Η επίσημη σελίδα τους στην Ιαπωνία είναι http://www.chemi-con.co.jp/Welcome_e.html

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 13:07]

Πάντως φαίνεται να είναι όντως ΙΑΠΩΝΙΚΟΙ και καλής ποιότητας...

Βέβαια στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό γιατί έχουμε δεί και καλύτερους πυκνωτές να φουσκώνουν σαν προζύμι και να σκάνε σαν βαρελότα..... :D

United Chemi-Con, Inc. 9801 W. Higgins Road, Rosemont, IL 60018 Tel 847-696-2000 Fax 847-696-9278 www.chemi-con.com

αμερικανικη δεν ειναι η εταιρεια;

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:15]

United Chemi-Con, Inc. 9801 W. Higgins Road, Rosemont, IL 60018 Tel 847-696-2000 Fax 847-696-9278 www.chemi-con.com

αμερικανικη δεν ειναι η εταιρεια;

Εχει Εταιρικά Γραφεία ΚΑΙ στην Αμερική.... ;)

χαλάρωσε Dag η μητρική δεν είναι δική μου εγώ απλά κάνω delivery, ο Chroma είναι δουλειά οπότε το βραδάκι θα σκάσει μύτη με bench, θα κλάψουνε μανούλες ετοιμαστείτε για Salonica attack λίαν συντόμως, αν και αδικηθήκαμε, παίρνοντας άδικα οι Πατρινοί/Aθηναίοι την pole position :hehe:

Αρχική απάντηση από enduracell

χαλάρωσε Dag η μητρική δεν είναι δική μου εγώ απλά κάνω delivery, ο Chroma είναι δουλειά οπότε το βραδάκι θα σκάσει μύτη με bench, θα κλάψουνε μανούλες ετοιμαστείτε για Salonica attack λίαν συντόμως, αν και αδικηθήκαμε, παίρνοντας άδικα οι Πατρινοί/Aθηναίοι την pole position :hehe:

Για να σας δω....! :D

(παω να παιξω με τα timings κ επανερχομαι γιατι σας εχω μυστιρια νεα!)

Αρχική απάντηση από enduracell

To πρωταθλημα στις dfi ειναι δικο μας.....

Ενα καινουργιο panel. καμμια 60 αρα ευρω. "Κανονικα" μπαινει στην προσοψη του κουτιου, αλλα αμα εχεις δικο σου μαγαζι το βαζεις και... εσωτερικα αμα λαχει να 'ουμ. :D

Edit: Με προλαβε ο "απο πανω"...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.