Samael Οκτώβριος 17, 2004 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Thanx!Και στα δικα σας παιδες Εφαγα την νυχτα σημερα μεχρι να το στησω(με σπασαν τα @@ οι SATA...) κ αποτελεσματα χαλαρα μεχρι τωρα,Το καλο ειναι οτι επιτελους βρηκα ΜΟΒΟ που να παιζει με της -D5 μου Βεβαια εχω ΠΟΛΥ δρομο μεχρι να βρω τα ορια τους,κ ακομα δε βρηκα κανεναν για βοηθεια απ οξω. Συνεχιζετε λοιπον Ααα επιασα κ γω ενα 34αρη επιτελους κ με ΑUTO settings στις μνημες πανε μεχρι 270-275 απο οτι φαινετε. Ααααντε καλημερα κ αυριο με περισσοτερη δραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 17, 2004 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Μη δείχνεις άλλα βρε, υπάρχουν άτομα που θα μαραζώσουν μέχρι την Τρίτη περιμένοντας την DFI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 17, 2004 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Nice work Μιχαλιο.Επαιξες καθολου με τα timings?To 33 το χεις στο τσεπακι.BTW πολυ καλο κοματι clawhammer εχεις CG ειναι?Ο δικος μου αν και πιανει 2.45 με 1.65 παραπανω δε ανεβαινει σχεδον καθολου σταθερα.Τι στο διαλο τοσο :banana: επεσα και ξενερωνεις κιολας γιατι σου δινει καλυ εντυπωση χαμηλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 17, 2004 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 @samael πολυ δεν ειναι το voltage (1.888) γιαυτη τη συχνοτητα?Δεν καθεται εκει με λιγοτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 17, 2004 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Ujin Την έστησα και εγώ σήμερα, αλλά θα αργήσω λίγο τα αποτελέσματα, καθότι και οι μνήμες και η cpu είναι επίσης καινούργια και έχω μπόλικο ψάξιμο.Ένα πρόβλημα έχω μόνο.Έβαλα το bios saviour που είχα στην NF7-s και στη DFI NF2 (το ίδιο τσιπάκι έχουνε), αλλά δεν μπορώ να το flashάρω με τίποτα.Δοκίμα από win, αλλά μου βγάζει λάθος όταν τσεκάρει το bios.Από dos (awdflash), δοκίμασα με /cc /cp /f switches, αλλά κολλάει τελείως, μόλις πάει να ξεκινήσει να flashάρει.Αν έχει καμία σημασία, το bios saviour έχει μέσα ένα bios για NF7-s.Καμιά ιδέα??? χρησιμοποιείσαι το awdflash που δίνει η DFI για την συγκεκριμένη μητρική (έχει σημασία) βάλε /py/sn/F/QI/tiny/E . Mε το tiny μπορεί να μη δουλέψει οπότε βγάλτο (εξαρτάται από την έκδοση του awdflash) Γενικά κράτα σταθερά τα /py/sn/ και παίξε με συνδυασμό τον F, QI και tiny (αν δε σου flashάρει το bootblock βάλε και Wb). Με λίγο ψάξιμο δε θα έχεις πρόβλημα. (αν δε τα καταφέρεις προτείνω την έκδοση που δίνει η Αbit στα BIOS ΑΝ7, το έχει μέσα στο πακέτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Οκτώβριος 17, 2004 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Τhx Endu.Έχω και κάποια άλλα πράγματα, που σκέφτηκα να δοκιμάσω, αλλα΄περιμένω να τελιώσει το memtest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Οκτώβριος 17, 2004 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 01:23] Aντε ρε Ηelly δεν μπορώ να σε περιμένω να βγάλεις 33ΡΙ και έιπα να σε φτάσω και εγώ έστω με ταπεινά timmings και σταθερότητα που αμφισβητείται.... Αλλά δεν πειράζει ..... κατά καιρούς ακούμε και κανένα παράδοξο και έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες λογικές.... Για να μην σας βομβαρδίσω και πάλι με νούμερα που δεν έχουν αξία, θα σας πώ απλά ότι με 1Χ512 πάνε 302 FSB 1:1 με CMD 1T και BANDWIDTH που ξεπερνά τα 4612/4613 αλλά ούτε λόγος για σταθερότητα τουλάχιστον μέχρι τώρα.... Δεν κάνω τα BENCH για να αποδέιξω τίποτα αλλά απλά για να δώ εαν οι μνήμες μου αντέχουν ψηλά και μέχρι που μπορούν να φτάσουν φίλε Kbilly..... Mην αρπάζεσαι βρε παιδάκι μου με το παραμικρό.... Εχω κάνει και μερικά ΤΕΣΤ σταθερότητας και θα τα δείς και εσύ όπως και οι άλλοι όταν έρθει η ώρα..... Η CPU μου έτσι και αλλιώς πάνω από 2480ΜΗΖ δεν πήγαινε με τίποτα στην ΑΒΙΤ σταθερά .... Τα πράγματα όμως με την DFI έχουν αλλάξει και ακόμη ψάχνω να βρώ το σημείο όπου θα είμαι απόλυτα σταθερός...... Ομως όλο και κάτι καλύτερο προκύπτει όσο ψάχνει κανείς....... :D Να σαν παράδειγμα αυτό που βλέπετε στην εικόνα και δεν είναι και το καλύτερο...... Κbilly μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και με στεναχωρείς..... Αλλωστε κάθε BENCH έχει και την αξία του γιατί τότε δεν θα είχε κανένα νόημα να ασχολούμαστε με τίποτα....... [/quote Αφού εξαντλήσεις τα non stable έλα και στα rock stable που μας ενδιαφέρουν και εμάς, ας πούμε οτι εγώ παίζω πάνω απο 2,5 ghz με μαμίσια αέρινη ψύκτρα και rock stable + low temps, είναι ενδιαφέρον να δούμε μας έπεσε καλό κομμάτι ή μπανάνα σπλίτ, γιατί είναι και θέμα τύχης Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 17, 2004 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Dead DFI no1 ειναι μαλλον εδω, μετα απο ενα super pi στα 2.6Ghz γυρισα και βρηκα σβηστο το pc, απο τοτε δεν εχει ξαναμπουταρει ενω ολα τα αλλα εξαρτηματα δουλευουν μια χαρα στην chaintech, κριμα και δεν προλαβα να της κανω τιποτα (τουλαχιστον τελιωσα το setup των windows:hehe: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 17, 2004 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Helly Nice work Μιχαλιο.Επαιξες καθολου με τα timings?To 33 το χεις στο τσεπακι.BTW πολυ καλο κοματι clawhammer εχεις CG ειναι?Ο δικος μου αν και πιανει 2.45 με 1.65 παραπανω δε ανεβαινει σχεδον καθολου σταθερα.Τι στο διαλο τοσο :banana: επεσα και ξενερωνεις κιολας γιατι σου δινει καλυ εντυπωση χαμηλα Tα timming ειναι πονεμενη ιστορια...Εβαλα τα προτινομενα για D43 αλλα @@... Τωρα ψαχνω να βρω τπτ για Corsair 4400 ή Hynix -D5 στο νετ μπας κ ανεβω,αλλιως θα λιωσω στα πειραματα...! Τα 33 ειναι οντως πολυ εφηκτα αλλα μη ψαρωνεις κιολας....φυσικα δεν ειναι prime stable εκει πανω Aαα κ ειναι CO Αρχική απάντηση από gfa3 @samael πολυ δεν ειναι το voltage (1.888) γιαυτη τη συχνοτητα?Δεν καθεται εκει με λιγοτερο? Δε ξερω καθολου...απλα εχωσα βολτ για να αποκλεισω τον παραγοντα cpu κ δω τι κανουν οι μνημες Φαινετε οτι τα θελει ο κωλος του παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 17, 2004 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Dead DFI no1 ειναι μαλλον εδω, μετα απο ενα super pi στα 2.6Ghz γυρισα και βρηκα σβηστο το pc, απο τοτε δεν εχει ξαναμπουταρει ενω ολα τα αλλα εξαρτηματα δουλευουν μια χαρα στην chaintech, κριμα και δεν προλαβα να της κανω τιποτα (τουλαχιστον τελιωσα το setup των windows:hehe: ) :eek: :cry: :cry: :eek: Πες μας οτι κανεις πλακα!PLEASE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 17, 2004 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Samael :eek: :cry: :cry: :eek: Πες μας οτι κανεις πλακα!PLEASE! χαχαχαχαχα, σοβαρα μιλαω :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 17, 2004 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 18:11] Καλα ρε, ρισκαρατε και πηρατε ολοι DFI; Να μην παιρνετε DFI, ειχε ενα ελαττωματικο μοντελο στο nf2 (Ουτε Epox, ειχε ενα ελαττωματικο μοντελο για ΡΙΙΙ πριν απο 2-3 χρονια... ) Δες λιγο πιο πανω :hehe: Unstop sorry δεν μπορουσα να μην το επισημανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Οκτώβριος 17, 2004 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Μην μας τρομάζεις!!! :-O Τα σκάρτα έχουν την ιδιότητα να έρχονται σε εμένα (συνήθως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 17, 2004 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από SamaelΔε ξερω καθολου...απλα εχωσα βολτ για να αποκλεισω τον παραγοντα cpu κ δω τι κανουν οι μνημες Φαινετε οτι τα θελει ο κωλος του παντως Πολυ μου φαινεται.Μαλλον ρισκαρεις τη cpu εκει αν και δεν ειμαι σιγουρος αφου δεν εχω δωσει ποτε τοσο πολυ.Με νερο εισαι εκει ή με αερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 17, 2004 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Dead DFI no1 ειναι μαλλον εδω, μετα απο ενα super pi στα 2.6Ghz γυρισα και βρηκα σβηστο το pc, απο τοτε δεν εχει ξαναμπουταρει ενω ολα τα αλλα εξαρτηματα δουλευουν μια χαρα στην chaintech, κριμα και δεν προλαβα να της κανω τιποτα (τουλαχιστον τελιωσα το setup των windows:hehe: ) βλεπω το πηρες καλα το ζητημα!!!Χαμογελαστος ανθρωπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 17, 2004 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 16:56] βλεπω το πηρες καλα το ζητημα!!!Χαμογελαστος ανθρωπος... Απο την στιγμη που εχω την chaintec ακομα και δεν μενω χωρις pc δεν στεναχωριεμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 17, 2004 Author #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Eπιτέλους έχω σταθερότατα τα 2504ΜΗΖ.... Μετά από μερικά PRIME95 - PI 32MB και 2 ώρες παιχνιδιού CALL OF DUTY Offence όλα πάνε ρολόι..... Οι μνήμες 250 1:1 και 2.6Volt @ 1.8Volts CPU :clap: Πάμε για λιγάκι παραπάνω.......:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 17, 2004 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από gfa3 Πολυ μου φαινεται.Μαλλον ρισκαρεις τη cpu εκει αν και δεν ειμαι σιγουρος αφου δεν εχω δωσει ποτε τοσο πολυ.Με νερο εισαι εκει ή με αερα? Λες να πεθανει?Την ετρεξα κ με 2+volt χθες ,ας ειναι καλα το Πλαισιο μετα Με νερο κ ~51βαθμους full Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 17, 2004 #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Unstop αν δε δουλευουν τα κλασικα (βγαλσιμο μπαταριας,reset bios,boοτ με ins κρατημενο<--σε μενα δουλεψε ολες τις φορες) δοκιμασε τριπλο boot χωρις καρτα γραφικων και με ena dimm στην θεση 3 μονο του.Αν σου την φτιαξει πες τι λειτουργησενα ξερουμε Οσων αφορα για rock stable θα σηκωσω σε λιγο ενα prime 2450(10χ245)με above normal priority και με xtra aggressive timings για EB .Απλα περιμενω να κλεισει διωρο για να ανεβασω λιγο παραπανω μετα και να ξαναπροσπαθησω γ#@# το cpu μου μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 17, 2004 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Helly Unstop αν δε δουλευουν τα κλασικα (βγαλσιμο μπαταριας,reset bios,boοτ με ins κρατημενο<--σε μενα δουλεψε ολες τις φορες) δοκιμασε τριπλο boot χωρις καρτα γραφικων και με ena dimm στην θεση 3 μονο του.Αν την σου φτιαξει πες τι λειτουργησενα ξερουμε Οσων αφορα για rock stable θα σηκωσω σε λιγο ενα prime 2450(10χ245)με above normal priority και με xtra aggressive timings για EB σε λιγο.Απλα περιμενω να κλεισει διωρο για να ανεβασω λιγο παραπανω μετα και να ξαναπροσπαθησω γ#@# το cpu μου μεσα Μπα τα κλασικα δεν δουλεψαν, αφου δεν γυρνανε ουτε τα fans, και δεν εχω αλλο χρονο να σπαταλησω για αυτο (με περιμενει το matlab) και η chaintec ειναι ηδη up and running, αυριο παει για rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.