Jump to content

The DFI LanParty nF3 250GB & Εντυπώσεις - Overclock

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

είσαι στα 870ΗΤ αν έχει volts στο HT δώσε μια σκάλα πάνω (όχι παραπάνω)

Δεν βλεπω τετοια επιλογη και αν δεν κανω λαθος το εχουν ζητηση πολλοι στα διαφορα forums.

Χμμμ κατι ελεγα για 4 volt max sto bios.2.8-3.8 adjustable λεει το τροφοδοτικο που κραταω :devil: :devil: οποτε -0.25 Vdimm 3.55 πραγματικα volt στις μνημες muahahah.

Καποιος να μου φερει κανα καλο κοματι bh-5 :D.Tελικα αυτο που ειπες για τα 800 Htt δικαιολογει γιατι εφαγα τοιχο στα 265.Παμε παλι μια για ψαξιμο που βρισκουν πραγματικο τοιχο οι EB.Dag poly omorfo to 4100 ,στα 9χ265 ήμουν στα 3900 και κατι ψηλα.Παντως χοντρη μ$%#κεια να ειναι 1ghz HTT και καλα και σε καταστασεις overclocked φσβ καμια να μην σηκωνει πάνω απο 800 htt.Μυριζομαι παλι ασυμβατοτητα του mem controller

Kαι επειδη υπαρχει κακη προιστορια με τις DFI απο την εποχη nforce 2 σ αυτο το θεμα,οπως επισης γνωστο ειναι οτι καλος overlocker ειναι ο σταθερος overclocker δειτε και την παρακατω φωτγραφια

post-163-1416071317,5622_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από zyx

helly ειδες να πηγενουν καλυτερα οι eb στο dfi? και αν ναι ποσο περιπου? μεχρι τη ταση ακουνε οι δικες σου eb?

Ζyx περιμενε 30 λεπτακια και θα σου απαντησω σιγουρα.Διοτι δοκιμαζα με 3 LDT multi μαλλον και εβρισκα τοιχο στα 266 ειτε με 3.0 ειτε και 3.1 volt,Θα ξαναδοκιμασω και 100% θα σου πω το βραδυ που θα βαλω και το powerstream στην δραση

Παντως χαμηλα πανε καλυτερα αν και με ποιο ελαστικα timings στο Auto(εκτος των κλασικων 3-2-2-x που ειναι stadar)

chroma Τριτη παραλαμβανεις mobo?Εχεις μονταρισμενη την 3.3 του τροφοοδοτικου?Δεν αρκει το bios για να δωσεις πανω απο 3.09 πρεπει να ειναι σηκωμενη και η 3.3 του PSU σου.Παντως για μια ακομη φορα μου φαινεται οτι winbond is the way

Chroma εκτος αν εχεις C0 Clawhammer χωσε αφοβα.

Μολις ισοφαρισα το μεγιστο μου score που ειχα με την Shuttle στo 3Dmark2k1στο ιδιο fsb(250).Tα παντα ειναι mem timing tuning.thnx για το reference Μπαμπη(Snaptin)Τελικα μαλλον ειναι 100% σταθερο τωρα βαλτο Auto απο 0 και 16χ το R/W

Καλα ρε, ρισκαρατε και πηρατε ολοι DFI;

Να μην παιρνετε DFI, ειχε ενα ελαττωματικο μοντελο στο nf2 (Ουτε Epox, ειχε ενα ελαττωματικο μοντελο για ΡΙΙΙ πριν απο 2-3 χρονια... ;) )

Αντε και καλά Οverclock Mr. PC-Corner.....:D

Eεεεεε βέβαια, μας πούλησες εμάς τις μούφες και δεν μπορούμε να πιάσουμε FSB 400 1:1 και κράτησες εσύ το αστέρι για να μας την χώσεις και από πάνω..... :p :P :clap:

Αρχική απάντηση από chroma

O mr. tagan για την ωρα δίνει 3.6V και για λόγους ασφαλείας έχω τερματίσει το mod στα 3.85V. Αν χρειαστεί, θα το ανοίξω μέχρι 4.1V που νομίζω είναι το όριο του ovp του psu.

ηρέμησε... με 3.6Vdimm και 3.3@3.8 πιστεύω είναι καλά για αρχή :p

προσέξτε μόνο να μη σώσεται πάνω από 3.5 και κλείσεται γιατί μετά θα θέλει clear Cmos. Να σώνεται στα 3.4 για να ανοίγει με την μία ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.