Jump to content

The DFI LanParty nF3 250GB & Εντυπώσεις - Overclock

Dagalidis

Recommended Posts

Nα και ένα δικό μου 276 χ 8 2208 ΜΗΖ η CPU 1:1 μέσα από τα Windows με CL3 4-4-4-8 1T :woot:

Eπιτελους έσπασα το φράγμα των 4000 και ακόμα είναι η αρχή........:T:

Kαλά ρε θα κοιμηθούμε απόψε ???????:p

post-153-1416071317,1947_thumb.jpg

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

ρε Γ@μωτο δεν ξερω γιατι αλλα εχω την αισθηση οτι αυτη η θερμοκρασια παιζει ρολο,θα κανω και αυριο κατι test και θα ποσταρω.

Και κατι αλλο εχει παρατηρησει κανεις ελαφρο undervoltage σε idle και overvoltage σε full load;

μια χαρά μου φαίνεται ;)

τις adata του zyx όταν τις είχε φέρει έτσι τις είχαμε στήσει Dag (είναι ίδιες με τις δικές σου) αλλά δε ξέρω αν θα τα παίρνουν και σε εσένα έτσι γιατί σε μένα ήταν σε DC, ελπίζω να βοηθάει.

Αρχική απάντηση από Sakis

Και κατι αλλο εχει παρατηρησει κανεις ελαφρο undervoltage σε idle και overvoltage σε full load;

ναι ισχύει αυτό που λες αλλά δε θα έπρεπε να σε ανυσηχεί, για την θερμοκρασία δε ξέρω κάτι...

post-47-1416071317,2416_thumb.jpg

Oλα αυτά τα έκανα με default ΒΙΟΣ επιλογές σε timmings...... και φυσικά πάντα με 1Τ CMD....:D

Πού είσαι Kbilly να τα δείς......:jump:

Πήρα και 280 1:1 αλλά ακόμη είναι ασταθές εκεί με 1Τ....:clap:

Πάντως μέχρι τώρα όλα πάνε άψογα και είμαι με το μαμήσιο BIOS δεν δοκίμασα τίποτα άλλο....

Η DFI τελικά είναι καλύτερη από την ΑΒΙΤ που έχω....:T:

To στησα και με νερακι παρακαλω.Βεβαια το σπιτι ειναι επιεικως λες και επεσε πυρηνικη βομβα αλλα δε γ&^$# μας καλυπτει η φοιτητικη ιδιοτητα.Και εξαλλου μπρος στα καλη τι ειναι ο κοπος :devil:

Αρχική απάντηση από Sakis

τρωω ρestart με 290 και 3 μulti στο htt με 2,5 φενεται να ειναι ενταξει,εχει δοκιμασει κανεις αλλος;

είσαι στα 870ΗΤ αν έχει volts στο HT δώσε μια σκάλα πάνω (όχι παραπάνω)
Αρχική απάντηση από Samael

Παρελαβα!

Την μονταρω κ I'll be back :D

καλά Ocιά Μιχάλη και να προσέχεις :D:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.