Dagalidis Οκτώβριος 16, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Nα και ένα δικό μου 276 χ 8 2208 ΜΗΖ η CPU 1:1 μέσα από τα Windows με CL3 4-4-4-8 1T Eπιτελους έσπασα το φράγμα των 4000 και ακόμα είναι η αρχή........ Kαλά ρε θα κοιμηθούμε απόψε ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 16, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Μπορει να μου πει καποιος τι σιμαινει το PWMIC στο SMARTGUARDIAN; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 nice Dag (ανέβασε και λίγο multi και voltage βρε παιδί ) Υπόψιν SATA δε βάζουμε στα κάτω γιατί δεν αντέχουν στα υψηλά HTT μόνο τα άλλα δύο πάνω από το AGP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Sakis Μπορει να μου πει καποιος τι σιμαινει το PWMIC στο SMARTGUARDIAN; μάλλον κανένας sensoρας θα είναι δίπλα στα mosfets... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 16, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Eφαγα κάτι κολλήματα με τα SATA και το κατάλαβα...... Σιγά - σιγά θα ανεβάσω CPU..... Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για το UNBUFFERED που έβγαλα στο ίδιο FSB..... (276) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 16, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 ρε Γ@μωτο δεν ξερω γιατι αλλα εχω την αισθηση οτι αυτη η θερμοκρασια παιζει ρολο,θα κανω και αυριο κατι test και θα ποσταρω.Και κατι αλλο εχει παρατηρησει κανεις ελαφρο undervoltage σε idle και overvoltage σε full load; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 μια χαρά μου φαίνεται τις adata του zyx όταν τις είχε φέρει έτσι τις είχαμε στήσει Dag (είναι ίδιες με τις δικές σου) αλλά δε ξέρω αν θα τα παίρνουν και σε εσένα έτσι γιατί σε μένα ήταν σε DC, ελπίζω να βοηθάει. Αρχική απάντηση από SakisΚαι κατι αλλο εχει παρατηρησει κανεις ελαφρο undervoltage σε idle και overvoltage σε full load; ναι ισχύει αυτό που λες αλλά δε θα έπρεπε να σε ανυσηχεί, για την θερμοκρασία δε ξέρω κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 16, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Oλα αυτά τα έκανα με default ΒΙΟΣ επιλογές σε timmings...... και φυσικά πάντα με 1Τ CMD.... Πού είσαι Kbilly να τα δείς...... Πήρα και 280 1:1 αλλά ακόμη είναι ασταθές εκεί με 1Τ....:clap: Πάντως μέχρι τώρα όλα πάνε άψογα και είμαι με το μαμήσιο BIOS δεν δοκίμασα τίποτα άλλο.... Η DFI τελικά είναι καλύτερη από την ΑΒΙΤ που έχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 έχεις πολύ δρόμο ακόμα Dag αλλά απόλαυσε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 16, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Θελω και εγωωωω Μου φαινεται οτι στο τελος του μηνα θα χτυπησω και εγω μια μπας και παω στα 2800 σταθερα αντε αντε κι αλλοι να κανουν ΤΕΣΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 16, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Ξέχασα να σας δώσω το PI που είχα δοκιμάσει στα 271 Χ 9 με ΜΟΝΟ 1.72 Vcore ..... Ετσι για τον EDU που θέλει και καλό MULTI ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Μπράβο ρε Dag δώσε bench στο λαό της AMD :clap: (πολύ καλό για αυτή την συχνότητα, αν τα σφίξης λίγο αργότερα μπορεί να πάει και παρακάτω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 16, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 ΛΑΜΠΡΑ! (Καλα ρε!Τωρα που ηρθα πηγατε ολοι για νανι... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 16, 2004 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Καλημέρα ! για keep going έλα να μπουν και τ άλλα θυρία ujin unsto...helly το έστησες ρε καμμένε κ εσύ τελικά? Καλά αποτελέσματα σ όλους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 16, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 To στησα και με νερακι παρακαλω.Βεβαια το σπιτι ειναι επιεικως λες και επεσε πυρηνικη βομβα αλλα δε γ&^$# μας καλυπτει η φοιτητικη ιδιοτητα.Και εξαλλου μπρος στα καλη τι ειναι ο κοπος :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 16, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Ωραίος..αλλά δεν βλέπω τεστς. Off topic αν θες και καλά ρέυματα πέρνα να πάρεις το ocz ήρθε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 16, 2004 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 τρωω ρestart με 290 και 3 μulti στο htt με 2,5 φενεται να ειναι ενταξει,εχει δοκιμασει κανεις αλλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 16, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Παρελαβα! Την μονταρω κ I'll be back Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 16, 2004 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Καλορίζικη και καλά oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Sakis τρωω ρestart με 290 και 3 μulti στο htt με 2,5 φενεται να ειναι ενταξει,εχει δοκιμασει κανεις αλλος; είσαι στα 870ΗΤ αν έχει volts στο HT δώσε μια σκάλα πάνω (όχι παραπάνω) Αρχική απάντηση από Samael Παρελαβα! Την μονταρω κ I'll be back καλά Ocιά Μιχάλη και να προσέχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.