Sakis Οκτώβριος 18, 2004 #181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Εβγαλα κ ένα mem στα 295 αλλα με ασταθεια του κερατα! Εδω βεβαια ξερεις οτι οι μνημες δεν ειναι στα 295 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 18, 2004 #182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell stress prime και prime είναι το ίδιο πρόγραμμα στην ίδια έκδοση του. sorry δεν καταλαβα, δηλ. ειναι το ιδιο προγραμα με αλλη εμφανιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 18, 2004 #183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 ακριβώς Σάκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 18, 2004 #184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell ακριβώς Σάκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 18, 2004 #185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 @Sakis Ευχαριστω για τα καλα σου λογια@Endu κανονιστε για 28 με τους αλλους Λαρισεους να παμε για καφε.Θα ειμαι ΛαρισαPC-CORNER δυστυχως δεν επισυναπτεται το prime ειναι πανω απο 104kb αν και δε ξερω 100% αν ειναι η τελευταια εκδοση εχω το 2.38 υπαρχει και ποιο καινουριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 18, 2004 #186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από kbilly13 χμμμμ.... αρχίσανε να βγαίνουν τα πρώτα πορίσματα?... 270 και κάτω από 2400?... καλό αυτό το memtest για τις μνήμες σου φίλε Samael, καλό σημάδι!... πόση μνήμη έχεις? αν είσαι με 1Τ, δοκίμασε και με 2Τ να δεις που πάει... σιγά σιγά βέβαια, αρχή είναι ακόμη! σίγουρα πάντως το 1giga περιορίζει το ocing! μην τρελλαίνεσαι, φυσιολογικό είναι... Τρελενομαι γιατι εχω 1 stick πανω(το αλλο ειπα κ πριν οτι το δανισα στον Φαρμα) Ειναι CO αρα παιζω μονο με 1Τ(οχι οτι με χαλαει...) Το mem test ηταν οντως καλο κ γινετε κ καλητερο(275 αλλα δε προλαβα με τοσες ωρες) το θεμα ειναι με την cpu τι παιζει κ δε λεει να σταθεροποιηθει στα 2,5..... Αρχική απάντηση από enduracell ανέβασε το Max async και Read preamble (αυτά τα έτσι τα είχε ή εσύ τα άλλαξες). Το Trfc σου ήταν τόσο ψηλό? Tras=5 Τrc=9 δοκίμασες και τελικά δεν? Με το Αsync κ Preamble επαιξα αλλα διαφορα δεν ειδα... Τrfc εβαλα κ 14 κ 17 αλλα καμια διαφορα Τras k Trc τα ιδια.... Οταν λεεω τα ιδια εννοω οτι δεν υπηρξε ανοδος επιδωσεων σε μια δεδομενη ταχυτητα. Ανοδος υπαρχει μονο αν σεταρεις σωστα το Τref,κερδισα ~100mb/s Τα αλλα ψιλομπουρδες μου φαινονται ως τωρα,αλλα δεν λεω τπτ στα σιγουρα γιατι ειμαι κ noob στον τομεα Αρχική απάντηση από Sakis@Samael δοκιμασες και με διαιρετη; Οχι κ ουτε προκειτε,οτι ειναι να κανει θελω να το κανει στο 1:1 Αρχική απάντηση από Helly Mπα βαλε καλυτερα το τελευταιο beta bios με την τελευταια ενσωματωμενη εκδοση του memtest να γλιτωνεις και το βαρετο loading του floppy Δε ξερω αλλα μου ακουγετε ανασφαλες αυτο....μεσα απο το bios...?!?Δε ξερω... Αρχική απάντηση από Sakis Εδω βεβαια ξερεις οτι οι μνημες δεν ειναι στα 295 Κ ουτε μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 18, 2004 #187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Κ ουτε μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο.... Στο λεω μονο και μονο μην νομιιζεις οτι φταινε οι μνημες για την ασταθεια Εχεις δοκιμασει 1.6 στο AGB; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 18, 2004 #188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Thx helly unsto που είσαι ? το έκαψες και το 2ο ? Δύσκολο να είσαι AMDakias την σήμερον ημέρα..σκέφτομαι νερα..radiator..μεσα σε καταψύκτες...γενικά βλέπεις το pc με άλλο μάτι νομίζω... (δεν θέλω ν αρχίσω τπτ με τους intelades και εγω μέχρι χτες pre-scotismenos ήμουν αλλά στα deafault νομίζω οτι είναι πολυ μπροστά ο amd..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 18, 2004 #189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 17:13] δεν ειναι δυνατον να βγαζεις ωρες prime και το toast να κρασαρει στο λεπτο, ή να βγαζει τα παντα το pc (κυριολεκτικα τα παντα) και το prime να πεταει error στο πρωτο δευτερολεπτο και να πρεπει να κατεβαζεις εκατονταδες MHz κατω για να παιξει. Ισως να ειναι σωστο στους Α64 αλλα εμενα δεν με νιαζει, απο την στιγμη που δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα σε ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω ας λεει οτι θελει το prime. ακριβως αυτο. κι αφου πεισεις τον ευατο σου πως εχεις το υπερσταθερο συστημα, ανοιγεις ενα αρχειο 177mb στο photoshop, οχι τιποτα σπουδαιο, ενα αρχειο 3000Χ2400 με 9 layers, ενα αρχειο που το photoshop θελει απλα 490mb για να το δειξει στην οθονη, δοκιμαζεις να κανεις το αυτονοητο, να περιστρεψεις κατα μερικες μοιρες το ενα layer, και μετα καθεσαι να κοιτας το μηχανημα πως μπουταρει. ειδικα η σχεση prime και toast, ειναι πανεμορφη. με 220fsb, ουτε κατα διανοια το prime. στα 217 εβγαλε ενα 12ωρο μετα το βαρεθηκα. μονο που δεν αντεξε ουτε ενα 3λεπτο με το toast. απο τοτε, το ονομαζω σταθερο, στη συχνοτητα που κανει folding 24/7, χωρις να βγαζει λαθη εκει. κατα περιεργο τροπο, τρεχουν τα παντα σε κεινη τη συχνοτητα. εκτος φυσικα απο το prime, που τρεχει σε δικες του συχνοτητες, αναλογα με την εκδοση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 18, 2004 #190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43854 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 18, 2004 #191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Και κατι για τους λατρεις του DFIhttp://s88289070.onlinehome.us/misc/DFI__s_LanParty___dark.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 18, 2004 #192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Πολυ καλα τα ειπε ο HkPolice Το DFI δεινει οντως μια "ψευτικη" αισθηση κ το μονο που με ανυσηχει οπως ειπα κ πριν ειναι οι πυκνωτες του που ηδη αρχισαν να "πρηζονται".... Δε φαινετε καλα αλλα λεει το αυτονοητο,μου θυμησε παζαριοτικα παιχνιδακια....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 18, 2004 #193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Δεν εχω παρα να συμφωνησω με τον τυπο,εξαλου πανω κατω τα εχω πει και σε αλλο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 18, 2004 #194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 n1 Sakis.Πηγε ηδη background.Δε θα διαφωνησω με τα οσα ειπωθηκαν στο XS,παρα μονο στο γεγονος οτι η DFI ειναι ασταθης.Οπως ειπε και ο reject πολυ σωστα ειναι πολυ ποιο σταθερη δεν ειχα ποτε prime τοσο ψηλα με την AN50-r που θεωρειται και κορυφεα για τα ρευματα της και τα ηλεκτρονικα της.Το fluctuation πρεπει να το ψαξω αφου αλλαξω μπαταρια στο πολυμετρο μου HiPro ακομη ασχολεισαι με πεπαλαιωμενα τεχνολογικα μηχανήματα τυπου intel preshot?:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 18, 2004 Author #195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 To fluctuation, δηλαδή την μεγάλη αστάθεια στο Vcore το παρατηρώ και εγώ αλλά δεν του δίνω τουλάχιστον τώρα μεγάλη σημασία γιατί πχ ξέρω ότι έχω σταθερή την CPU στα 2500 με 1.80 vcore και όταν κάνω CPU TOAST ή 32ΜΒ Prime test όταν ξαφνικά βλέπω από το Health monitor η Vcore πέφτει στα 1.72 έπρεπε να έχει κρεμάσει το σύστημα αυτόματα σε τόσο STRESS .... αλλά τίποτα δεν συμβαίνει...... Κάποιοι που είχαν πολύμετρα και διάθεση μέτρησαν παράλληλα την τάση πάνω στα MOSFET και δεν βρήκαν αυτήν την αστάθεια αλλά ένα απόλυτα φυσιολογικό fluctuation στα όρια της ανοχής λόγο φορτίου..... Παρ'όλα αυτά έτσι και αλλιώς μιας και είμαστε κάτοχοι του πρώτου REVISION Α.00 όπως θα είδατε στο αυτοκόλητο πάνω στην παράλληλη αυτόματα είμαστε και ΒΕΤΑ TESTERS ότι και να συνεπάγεται αυτό..... Οσο για τα PRIME BLEND TEST ακόμη ψάχνω πολλά για να αφήσω το PC να κάνει παραπάνω από 40 λεπτά test οπότε δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σύγουρος για τίποτα..... Θα έρθουν όλα με τον καιρό τους αφού πρώτα ανακαλύψω τα ανώτερα όρια εικονικής σταθερότητας σε ΜΕΓΙΣΤΟ FSB σε μνήμες / CPU και μέγιστο Οverclock με μέγιστο Performance συνολικά του συστήματος και μετά θα πάω στην πραγματική έρευνα σταθερότητας κάνοντας τις σχετικές εκπτώσεις εκεί που πρέπει..... Πάντως εχθές το βράδυ πολύ χάρηκα όταν είχα 278 ΦΣΒ 1:1 και 2500 ΜΗΖ και έπαιζα παραπάνω από 3 ώρες Multiplayer CALL OF DUTY χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σταθερότητας...... Τουλάχιστον στην παρούσα φάση του ψαξίματος είναι ένα καλό σημάδι σταθερότητας..... Αντε να δούμε μήπως αναγκαστούμε στο τέλος να πούμε "Τα περί DFI μύθος"....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 18, 2004 #196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 και ενα απο εμενα, οταν θα ερθουν βεβαια οι twinmos pc533 τοτε θα βρω και το ακριβες htt και θα φαει και πιο πολλα test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 18, 2004 #197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Helly@Endu κανονιστε για 28 με τους αλλους Λαρισεους να παμε για καφε.Θα ειμαι Λαρισα δε θα κατέβω έγω όμως Αρχική απάντηση από SamaelΜε το Αsync κ Preamble επαιξα αλλα διαφορα δεν ειδα... Τrfc εβαλα κ 14 κ 17 αλλα καμια διαφορα Τras k Trc τα ιδια.... Οταν λεεω τα ιδια εννοω οτι δεν υπηρξε ανοδος επιδωσεων σε μια δεδομενη ταχυτητα. Ανοδος υπαρχει μονο αν σεταρεις σωστα το Τref,κερδισα ~100mb/s για να κοιτάξεις τι δίνει το καθένα πρέπει να το δεις μέσα από το pifast ή SuperPi+Process Timer. Το memtest δε θα στα δείξη αυτά. Σχετικά με το memtest στο BIOS πίστεψε με αν ήταν ασταθές το BIOS το mobo δε θα bootάρε καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 18, 2004 #198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 και οπως προταθηκε και παραπανω την ωρα που προσπαθει να κανει μετατροπη σε divx Δεν ειναι και ασχημο,μαλλον θα το τιμησω μαζι με ολα τα αλλα που χρησιμοποιω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 18, 2004 #199 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 19:16] Thx helly unsto που είσαι ? το έκαψες και το 2ο ? .... Χαχα, ακομα δεν εχει μπει πανω edit:up & and running τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 18, 2004 #200 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Κατι φαινεται να κανουμε, 20MHz πανω οι twinmos σε σχεση με το chaintech και φαινονται stable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.