Helly Οκτώβριος 16, 2004 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Ασχετο οταν το 3dmk2k1 πεταει ενα εικονιδιακι που σου λεει κοιτα το error.txt ειναι ασταθεια?Γιατι πρωτη φορα το βλεπω συνηθως με ασταθεια παντα ετρωγα ή desktop ή reboot στην μαπα.Ρωταω γιατι στο error.txt λεει για texture κ.λ.π και σκεφτομαι μην ειναι κανα bug του driver η της εγκαταστασης των windows.εκανα και reinstall το 3dmark τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Οκτώβριος 16, 2004 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 απο ασταθεια παιζει να σου εχει κανει corrupt τα textures , μου το ειχε κανει καποια φορα παλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 16, 2004 Author #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Εχουμε μερικά νεώτερα αγαπητοί μου.... Μέχρι τώρα με default ρυθμίσεις στις μνήμες και 1GB ram σταθερά μπόρεσα να έχω 276 - 278 FSB 1:1 ..... Δεν είναι και άσχημο θα έλεγα αφού πάντα δουλεύω αναγκαστικά σε 1Τ λόγο CPU Που είναι C0 stepping... Eπειδή όμως ήθελα να βρώ τα όρια στην ADATA που έχω δοκίμασα με 1Χ512 ΜΒ..... Ολα τα παρακάτω που θα δείτε τα έχω πάρει με ΜΟΝΟ 2.90 Vmem αφού παρατήρησα ότι ανεβάζοντας vmem πάνω από 2.9 δεν κερδίζω τίποτα παραπάνω..... τουλάχιστον μέχρι τώρα.... Λοιπόν ας αρχίσουμε..... Να ένα BANDWIDTH σε 286 1:1 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 16, 2004 Author #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Τι θα λέγατε να πάμε σε 290 1:1 έτσι για να σκάσουν μερικοί μερικοί ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 16, 2004 Author #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Ωραία λοιπόν .... πιάσαμε 290 1:1, εδώ θα μείνουμε ????? ΟΧΙ βέβαια.... αφού μπορούμε και παραπάνω ας το κάνουμε λοιπόν.... Να ένα 295 1:1 έτσι για το χαβαλέ τις υποθέσεως..... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Οκτώβριος 16, 2004 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 παναγια μου...Well Done Mr. Dag (κανει και ομοιοκαταληξία) , αλλα που θα πάει , δε θα μου έρθει η cpu και εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Οκτώβριος 16, 2004 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 για ρίξε και ενα unbuffered... μη ντρέπεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 16, 2004 #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Dag οι δυο τελευταιες φωτο ειναι ιδιες Παντως το σκορ ειναι απιστευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 16, 2004 Author #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeif [Σήμερα, στις 21:25] Dag οι δυο τελευταιες φωτο ειναι ιδιες Παντως το σκορ ειναι απιστευτο Nαι ρε παιδιά .... το πρόσεξα και εγώ..... Εκανα λάθος και σας έστειλα το ίδιο..... Λοιπόν να το 295 1:1 και σε λιγάκι θα έρθει και μεγαλύτερο από 300 1:1 με CMD 1T Σας κρατάω και μερικές εκπλήξεις για το τέλος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 16, 2004 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Μη δείχνεις άλλα βρε, υπάρχουν άτομα που θα μαραζώσουν μέχρι την Τρίτη περιμένοντας την DFI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 16, 2004 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Και μια σελιδα με τα BIOShttp://www.ocforums.com/showthread.php?t=328318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Οκτώβριος 16, 2004 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Dagalidi, πραγματικά είναι "ψαρωτικά" τα scores στο SANDRA! Aλλά, και λίγο επί της ουσίας... είπες ότι σταθερά (??? κανα 40λεπτο έστω prime (blend) θα δούμε? ) με 1gb ram, έχεις 8*276 1Τ... δεν είναι τίποτα τρομερό, έτσι ώστε να "σκάσουν μερικοί" - διότι έχω 8*297 2Τ, ίδιο score στο memory benchmark, αλλά και 170Mhz παραπάνω... όταν ανέβασες multi ώστε να έχεις και συχνότητα, έδωσες ένα Spi 36sec στα 9*271 1Τ... ΊΔΙΟ έχω και εγώ στα 9*274 2Τ... παρά τη μικρότερη L2 cache και το 2Τ ... λέει κάτι αυτό? Επίσης, αποδεδειγμένα, ο C0, τα πάει πολύ καλύτερα με 1Τ, από ότι ο CG.... Έχεις πάρα πολύ καλή ψύξη, σε σχέση με μας τους "ταπεινούς" overlclockers που "παλεύουμε με αέρα" - οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που έχεις βοηθούν και τον memory να αποδώσει καλύτερα.. (άποψή μου.. ) ο Helly είπε κάτι πολύ σοφό... ο καλός ocer, είναι ο σταθερός ocer.... περιμένουμε prime λοιπόν, και όχι μόνο Sandra memory scores... περιμένουμε επίσης να δούμε τι θα κάνουν και άλλοι με τη DFI... όταν έδωσα 7*304, ή 6*355 μου είπατε ότι έχω χαμηλή συχνότητα - τι να το κάνεις? έτσι ανέβηκα μέχρι και 9*291, ή 7*345... που σου είναι stable τελικά με 1gb ram? αυτό έχει σημασία κατά τη γνώμη μου... που θα το δουλέψεις? που θα είναι απόλυτα stable? για να μπορέσουμε να εκφέρουμε και μία πιο ολοκληρωμένη και σωστή άποψη!.. πιο πολύ "μου κάνει" για παράδειγμα το 10*250 του Helly, που έδωσε έστω και ένα Spi 32M ... (AN και δεν είναι prime, έτσι?) και για να το παραδεκτώ, τέτοια sandra memory benchmarks δεν πιστεύω ότι μπορώ (δεν είναι όμως και αυτοσκοπός!) να έχω (αν και δεν έχω δοκιμάσει 1*512) - αλλά όπως είπα και η ψύξη σου είναι πολύ καλύτερη, και C0 έχεις, και δεν ξέρουμε καν αν οι μνήμες μας φοράνε τα ίδια chips... Αν βέβαια αποδειχτεί και σταθερή η DFI δουλεύοντας σε τέτοιες συχνότητες ΗΤΤ ΚΑΙ DRAM, δεν βλέπω κανένα λόγο να μην την παραδεκτώ! δεν υπάρχει "αντιπαλότητα", στην ίδια πλευρά είμαστε, και ούτως ή άλλως η "ωμή δύναμη" του Α64 είναι παντού εμφανής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 16, 2004 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Mήτσο αρκετα ομορφα τα scores σου. Εγω ασχολουμαι ποιο πολυ με σταθεροτητα τώρα και οχι τοσο με benches.Δυστυχως το οριο του cpu μου ειναι μαλλον τα 2.5 Ghz.παραπανω δε βγαζει superpi ούτε με 1.85 volt.Δεν εβαλα το powerstream akoma αλλα με παρων τροφοδοτικο οι EB μου τερματιζουν memtest 266 3-2-2-0 και τα αλλα timings tweaked αρκετα. Exει δικιο ο Kbilly για την σταθεροτητα παντως ειναι ποιο σημαντικη κατ εμε.Απο benches εχω προχειρο και αυτο δε καθησα να το ψαξω παντως ειναι winxp σε normal mode και normal priority Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Οκτώβριος 16, 2004 #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 HELLY ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ SCORE! Eδώ φαίνεται πόσο ρόλο παίζουν και οι μνήμες... (timings) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 16, 2004 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Τhnx Κbilly σκοπευω να χτυπησω 33 καθαρα ομως(winxp,normal mode)Δυστυχως αν δε δουλεψουν οι μνημες πανω απο 270 δε το βλεπω.Δε θελω να χαραμισω το 3 trcd.Παντως τωρα που το σκεφτομαι,με 8 multi και 2 dimm τι κανεις DAG?Παει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Οκτώβριος 16, 2004 #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 πολύ καλά τα σκορ dag.Για να δούμε και εγώ τι θα πιάσω με τις OCZ platinum el rev2 που περιμένω.Πιστεύω να πάνε κοντά στα 300 με το DFI .Το θέμα είναι ότι περιμένω ακόμη λίγο να δώ τι θα γίνει τελικά με τους επεξεργαστές γιατί λέγανε ότι στις 15 θα πεφτανε οι τιμές και είναι αμαρτία να πάρω την cpu τώρα και σε μια βδομάδα να πέσουνε οι τμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 16, 2004 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 και νεο beta bios με ενσωματομενο memtest86+http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?threadid=2237Με προσοχη και ηρεμια παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 17, 2004 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 ετσι μητσο.χωσεεεεεε οσο παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 17, 2004 Author #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Helly [Χθες, στις 23:46] Τhnx Κbilly σκοπευω να χτυπησω 33 καθαρα ομως(winxp,normal mode)Δυστυχως αν δε δουλεψουν οι μνημες πανω απο 270 δε το βλεπω.Δε θελω να χαραμισω το 3 trcd. Παντως τωρα που το σκεφτομαι,με 8 multi και 2 dimm τι κανεις DAG?Παει τπτ? Aντε ρε Ηelly δεν μπορώ να σε περιμένω να βγάλεις 33ΡΙ και έιπα να σε φτάσω και εγώ έστω με ταπεινά timmings και σταθερότητα που αμφισβητείται.... Αλλά δεν πειράζει ..... κατά καιρούς ακούμε και κανένα παράδοξο και έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες λογικές.... Για να μην σας βομβαρδίσω και πάλι με νούμερα που δεν έχουν αξία, θα σας πώ απλά ότι με 1Χ512 πάνε 302 FSB 1:1 με CMD 1T και BANDWIDTH που ξεπερνά τα 4612/4613 αλλά ούτε λόγος για σταθερότητα τουλάχιστον μέχρι τώρα.... Δεν κάνω τα BENCH για να αποδέιξω τίποτα αλλά απλά για να δώ εαν οι μνήμες μου αντέχουν ψηλά και μέχρι που μπορούν να φτάσουν φίλε Kbilly..... Mην αρπάζεσαι βρε παιδάκι μου με το παραμικρό.... Εχω κάνει και μερικά ΤΕΣΤ σταθερότητας και θα τα δείς και εσύ όπως και οι άλλοι όταν έρθει η ώρα..... Η CPU μου έτσι και αλλιώς πάνω από 2480ΜΗΖ δεν πήγαινε με τίποτα στην ΑΒΙΤ σταθερά .... Τα πράγματα όμως με την DFI έχουν αλλάξει και ακόμη ψάχνω να βρώ το σημείο όπου θα είμαι απόλυτα σταθερός...... Ομως όλο και κάτι καλύτερο προκύπτει όσο ψάχνει κανείς....... :D Να σαν παράδειγμα αυτό που βλέπετε στην εικόνα και δεν είναι και το καλύτερο...... Κbilly μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και με στεναχωρείς..... Αλλωστε κάθε BENCH έχει και την αξία του γιατί τότε δεν θα είχε κανένα νόημα να ασχολούμαστε με τίποτα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Οκτώβριος 17, 2004 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Την έστησα και εγώ σήμερα, αλλά θα αργήσω λίγο τα αποτελέσματα, καθότι και οι μνήμες και η cpu είναι επίσης καινούργια και έχω μπόλικο ψάξιμο.Ένα πρόβλημα έχω μόνο.Έβαλα το bios saviour που είχα στην NF7-s και στη DFI NF2 (το ίδιο τσιπάκι έχουνε), αλλά δεν μπορώ να το flashάρω με τίποτα.Δοκίμα από win, αλλά μου βγάζει λάθος όταν τσεκάρει το bios.Από dos (awdflash), δοκίμασα με /cc /cp /f switches, αλλά κολλάει τελείως, μόλις πάει να ξεκινήσει να flashάρει.Αν έχει καμία σημασία, το bios saviour έχει μέσα ένα bios για NF7-s.Καμιά ιδέα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.