Jump to content

WIND...πρόβλημα γραμμής η αλλαγή router;

reinko24

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα!

έχω μεγάλο θέμα με την wind τον τελευταιο καιρό....τουλάχιστον για ένα χρόνο δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα ουτε αποσυνδέσεις ουτε γενικά αργή γραμμή με το zte zxv10 h108l wind κλείδωνε στα 12!

ακόμα και σε LoL είχα άψογο ping και γενικά είμουν πολύ ευχαριστημένος..μέχρι πριν μια εβδομάδα...

οπου αρχήσαν οι πρώτες αποσυνδέσεις...

αρχικά λέω τυχαίο θα είναι μετά έκανα υπομονή ε με την επόμενη πείρα τηλέφωνο

Κλασσικα μου ειπαν κάποιο firewall/antivirus κλπ κλπ κάνει το πρόβλημα τους λέω δεν εχω αλλάξει κάτι στο Pc μου το ίδιο είναι με τα ιδια ακριβώς προγράμματα

Τεσπα ρείχναν και καλά το μπαλάκι σε εμενα με όλες τις δικαιολογίες τους φυσικά τους ειπα να ερθουν να τσεκάρουν την γραμμή

ηρθαν το έκαναν για 3-4 μέρες όλα ηταν τουμπανο πάλι κλειδωνα στα 12 και κοντευα να πιασω 13

τώρα πάλι 8 με αποσυνδέσεις κάθε μισαωρο τεταρτο μπορεί και ώρες αναλογας πως την έχει δει...

Το router το έχω 3 χρόνια απο την ίδια wind έχω κάνει και firmwareupdate περισυ δεν εχει βγει κάποιο νεότερο

Παραθέτω και καποια στοιχεια για οποιον ξέρει Link Status

Connected

Rate (Up/Down)

1020/7752 kbps

Noise Margin (Up/Down)

10.5/9.2 dB

Modulation Type

ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down)

24.7/34.9 dB

Output Power (Up/Down)

12.4/19.9 dBm

Data Path (Up/Down)

Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down)

1088/8708 kbps

Interleave depth

8

Annex Type

AnnexA

CRC errors

0

Πείτε μου τι άλλο να κάνω;;να πάρω άλλο router; το είχα στο μυαλό μου αλλα δεν ξέρω ποιο

Οτι μπαρούφα θες σου λένε

βασικά δεν φταίνε οι τηλεφωνιτριες ενα κειμενο εχουν με ερωτησεις απαντησεις και διαβάζουν απο εκει δεν ξέρουν κάτι ουσιαστικό όταν ρωτήσεις πάνω απο 3 ερωτήσεις που δεν εχουν σαφη απάντηση σε παραπέμπουν σε κάποιο τεχνικό....

Τελικά ανοιξα το router και είδα ένα τσιπάκι σαν να έχει ραγισμα σε όλο το μήκος του και κάτι σαν κόλα απο επάνω φυσικά δεν ξέρω αμα το είχε πάντα ή έγινε έτσι.

Παρ όλα αυτα επειδή μου είχαν σπάσει τα νεύρα πήγα και πήρα αλλο modem/router το

TP-Link Wireless ADSL2+ Modem/Router Ν300 Annex A TD-W8970 για το οποίο εψαχνα χθες ολο το δικτυο και μπορώ να πω είχε πολλά θετικά...

Το σεταρισμα παιχνιδακι πήρε μπαμ μπαμ κωδικους ρυθμίσεις και καρφωτη ip και πλέον απο τα 8 πήγε στα 10 και κραταέι και πολύ καλή ταχύτητα

καθόλου αποσυνδέσεις

Ογκώδες αλλά όμορφο!:hang2:

πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά και ζήτα καινούργιο μοντεμ. 3 χρόνια το έχεις, τι διάολο δεν δικαιούσαι ένα ακόμα?

Στην δικιά μου περίπτωση μου το αλλάξανε, είχα το παλιό το μαύρο και μου δώσανε το zte zxv10 h108l που είναι ποιο σταθερό από το παλιό, ακόμα και από το linksys 200g που είχα.

α. και συγχρονίζει και ποιο ψηλά.

Αυτο που σου δώσανε είχα και είχε το πρόβλημα όντως για κάποιο διάστημα έπιανε ψηλά μετα μου τα χάλασε.και μετα απο firm update είχα φοβερο θέμα με σύνδεση στο wifi πάνω απο 3 συσκευές δε Έδεινε ip σε καμία για κάποιο δικο του λόγο...αν ήθελα να ανοίξω port έπρεπε να είμαι πολυ τυχερός ώστε να το πάρει και να μην το αλλάζει κάθε φορα Παρά όλο που του έβαζε κάρφωτη ip

Ένα Thompson που έχω απο εποχές fortunet. Δουλευει άψογα σε όλες τις γραμμές το zte είχε τα θέματακια του

Φιλε μου τα ιδια ειχα και εγω με το oxygen της wind.

Πηρα το 8990 της tp-link και απο 7900 κλειδωσε στα 14500.

Βρες ενα αλλο modem και κανε μια δοκιμη. Το tp-link btw ιδιες ρυθμισεις ειχε. Μονο κωδικους εβαλα!

Φιλε μου τα ιδια ειχα και εγω με το oxygen της wind.

Πηρα το 8990 της tp-link και απο 7900 κλειδωσε στα 14500.

Βρες ενα αλλο modem και κανε μια δοκιμη. Το tp-link btw ιδιες ρυθμισεις ειχε. Μονο κωδικους εβαλα!

Μάλλον το 8980 πήρες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.