PetranEVO Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το καινούργιο υπολογιστή του κουτιού κτλ. μόνος τα έφτιαξα όλα κτλ. Πέρασα καινούργιους drivers Με το 1ο φορματ. Αλλά μου βγάζει στο Mozilla αυτό πάνω δεξιά, που θα δείτε κάτι σαν κενά. Μόνο στο Mozilla. ΟΥΤΕ ΣΕ παιχνίδια ΟΥΤΕ πουθενά αλλού.Μόνο εκεί και με Refresh φεύγει... Τι φάση ; Με είπαν παιδιά και οτι στην 7ΧΧΧ σειρά είχε παρόμοιο θέμα. Να την πάω RMA;Αν και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος... Φώτα σας!
kpetros Ιανουάριος 22, 2014 #2 Ιανουάριος 22, 2014 μου φαινετε πολυ κουλο αυτο .... δοκιμασες να ξαναβαλεις το firefox ? η εστω να μπεις με chrome ?
PetranEVO Ιανουάριος 22, 2014 Author #3 Ιανουάριος 22, 2014 μου φαινετε πολυ κουλο αυτο .... δοκιμασες να ξαναβαλεις το firefox ? η εστω να μπεις με chrome ? και για μένα είναι κουλό 1η φορά το συναντώ. Το κάνει όποτε του καπνίσει δεν το κάνει κάθε λεπτό συνέχεια,μπορεί μια φορά στης 2 ώρες μπορεί στο 10 λέπτο δεν είναι σταθερό . Μπήκα αλλά τίποτα... :warning2: και με είπε ένα ακόμα παλικάρι με 7970 που την έχει 1 χρόνο και βάλε περίπου οτι του κάνει και αυτουνού και οτι γενικά ήταν θέμα της σειράς...
ponaei8anasi Ιανουάριος 22, 2014 #4 Ιανουάριος 22, 2014 Απο οτι εχω ακουσει εχει θεματακια ο flash player με την σειρα 7xxx.Δοκιμασε να κλεισεις το hardware acceleration αν τον εχεις εγκατεστημενο.
PetranEVO Ιανουάριος 22, 2014 Author #5 Ιανουάριος 22, 2014 Απο οτι εχω ακουσει εχει θεματακια ο flash player με την σειρα 7xxx.Δοκιμασε να κλεισεις το hardware acceleration αν τον εχεις εγκατεστημενο. έχω ξεχάσει πως το κάνουμε αυτό.Βοηθάς; To έκανα στον Mozilla,τώρα θα περιμένω να δώ αν ξανα βγεί :mobile1:
ultraex2005 Ιανουάριος 22, 2014 #6 Ιανουάριος 22, 2014 έχω ξεχάσει πως το κάνουμε αυτό.Βοηθάς; How do I disable or enable hardware acceleration?
fuz10n Ιανουάριος 22, 2014 #7 Ιανουάριος 22, 2014 και μενα τα κανει αυτα αμα ξεκινησω τα κλοκαρισματα... ακομα και στοκ να παω τα κανει δε ξεκολλαει.φτιαχνεται ομως 100% με επανεγκατασταση του driver της καρτας.
PetranEVO Ιανουάριος 22, 2014 Author #8 Ιανουάριος 22, 2014 και μενα τα κανει αυτα αμα ξεκινησω τα κλοκαρισματα... ακομα και στοκ να παω τα κανει δε ξεκολλαει.φτιαχνεται ομως 100% με επανεγκατασταση του driver της καρτας. με μπέρδεψες τελικά φτιάχνετε με επανεγκατάσταση του driver ή όχι; προς στιγμή έκανα το Hardware accelaration το είχα θυμηθεί ,και δεν το έβγαλε ξανά έως τώρα.
fuz10n Ιανουάριος 23, 2014 #9 Ιανουάριος 23, 2014 εμενα τα εκανε τα τετραγωνακια και στην επιφανεια εργασιας και στα βιντεο καμια φορα γεμιζε η οθονη γραμμες και πρεπε να το κλεισω.ολα αυτα αν εκανα τιποτα τρελες δοκιμες OC και μετα ας επανεφερα τα ρολογια και τα ρευματα δεν ισιωνε. Με επανεγκατασταση driver εφτιαχνε εντελως, μεχρι να ξαναξεκινησω τα oc
lefteriz Ιανουάριος 23, 2014 #10 Ιανουάριος 23, 2014 κι εγώ το πάθαινα με την 7970 και ΜΟΝΟ στον φιρεφοξ, δε του δινα και ιδιαίτερη σημασία βέβαια. Πλέον έχει στρώσει (Win 8.1 Catalyst 13.12 , ff 26, flash 12 )
PetranEVO Ιανουάριος 23, 2014 Author #11 Ιανουάριος 23, 2014 πάντως με το hardware accelaration έφυγε απο το ΜΟΖΙΛΛΑ και πλεόν δεν το έχω ξανα δεί απο εχθες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.