Jump to content

Τι Glitch είναι τούτο R9 270X ; Με είπαν και άλλα άτομα...

PetranEVO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα το καινούργιο υπολογιστή του κουτιού κτλ. μόνος τα έφτιαξα όλα κτλ.

Πέρασα καινούργιους drivers Με το 1ο φορματ.

Αλλά μου βγάζει στο Mozilla αυτό πάνω δεξιά, που θα δείτε κάτι σαν κενά. Μόνο στο Mozilla.

ΟΥΤΕ ΣΕ παιχνίδια ΟΥΤΕ πουθενά αλλού.Μόνο εκεί και με Refresh φεύγει...

Τι φάση ; Με είπαν παιδιά και οτι στην 7ΧΧΧ σειρά είχε παρόμοιο θέμα.

Να την πάω RMA;Αν και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος... :hmm:

Φώτα σας!

post-25790-1416078080,7899_thumb.jpg

μου φαινετε πολυ κουλο αυτο .... δοκιμασες να ξαναβαλεις το firefox ? η εστω να μπεις με chrome ?

μου φαινετε πολυ κουλο αυτο .... δοκιμασες να ξαναβαλεις το firefox ? η εστω να μπεις με chrome ?

και για μένα είναι κουλό 1η φορά το συναντώ.

Το κάνει όποτε του καπνίσει δεν το κάνει κάθε λεπτό συνέχεια,μπορεί μια φορά στης 2 ώρες μπορεί στο 10 λέπτο δεν είναι σταθερό . Μπήκα αλλά τίποτα... :warning2:

και με είπε ένα ακόμα παλικάρι με 7970 που την έχει 1 χρόνο και βάλε περίπου οτι του κάνει και αυτουνού και οτι γενικά ήταν θέμα της σειράς... :shutup:

Απο οτι εχω ακουσει εχει θεματακια ο flash player με την σειρα 7xxx.Δοκιμασε να κλεισεις το hardware acceleration αν τον εχεις εγκατεστημενο.

Απο οτι εχω ακουσει εχει θεματακια ο flash player με την σειρα 7xxx.Δοκιμασε να κλεισεις το hardware acceleration αν τον εχεις εγκατεστημενο.

έχω ξεχάσει πως το κάνουμε αυτό.Βοηθάς;

To έκανα στον Mozilla,τώρα θα περιμένω να δώ αν ξανα βγεί ;) :mobile1:

και μενα τα κανει αυτα αμα ξεκινησω τα κλοκαρισματα... ακομα και στοκ να παω τα κανει δε ξεκολλαει.

φτιαχνεται ομως 100% με επανεγκατασταση του driver της καρτας.

και μενα τα κανει αυτα αμα ξεκινησω τα κλοκαρισματα... ακομα και στοκ να παω τα κανει δε ξεκολλαει.

φτιαχνεται ομως 100% με επανεγκατασταση του driver της καρτας.

με μπέρδεψες τελικά φτιάχνετε με επανεγκατάσταση του driver ή όχι;

προς στιγμή έκανα το Hardware accelaration το είχα θυμηθεί ,και δεν το έβγαλε ξανά έως τώρα. :):flex:

εμενα τα εκανε τα τετραγωνακια και στην επιφανεια εργασιας και στα βιντεο καμια φορα γεμιζε η οθονη γραμμες και πρεπε να το κλεισω.

ολα αυτα αν εκανα τιποτα τρελες δοκιμες OC και μετα ας επανεφερα τα ρολογια και τα ρευματα δεν ισιωνε.

Με επανεγκατασταση driver εφτιαχνε εντελως, μεχρι να ξαναξεκινησω τα oc

κι εγώ το πάθαινα με την 7970 και ΜΟΝΟ στον φιρεφοξ, δε του δινα και ιδιαίτερη σημασία βέβαια. Πλέον έχει στρώσει (Win 8.1 Catalyst 13.12 , ff 26, flash 12 )

πάντως με το hardware accelaration έφυγε απο το ΜΟΖΙΛΛΑ και πλεόν δεν το έχω ξανα δεί απο εχθες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.