zpower Οκτώβριος 15, 2004 #22 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 23:13] Προβάλεται ακόμα η Λάμψη? απο 3 χρονων που ειμουν και ξεκινησε απο τοτε δεν εχω χασει επεισοδιο...:wassat:
Georgesod Οκτώβριος 15, 2004 #24 Οκτώβριος 15, 2004 Συγνώμη γι' αυτό που θα πω αλλά τέτοια σκουπίδια που μας δίνουν εμένα προσωπικά με έχουν αηδιάσει και δεν μπορώ πλέον να δω τηλεόραση. Τα πάντα πλέον έχουν καταντήσει ένα ατέλειωτο reality, ακόμη και οι ειδήσεις μου μας πασάρουν έτσι όπως συμφέρει κάποιους για να μας αποπροσανατολίσουν εντελώς από την πραγματικότητα. Και να πάει να γ@μηθεί και η Κωλομοίρα και ο Κωλοφωτιάς @ Φώσκολος (όνομα και αυτό). ’λλωστε δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ κανένα reality, τηλεπαιχνίδι ή μη. Τα μόνα που αξίζουν πλέον είναι μόνο κάτι ντοκιμαντέρ στην κρατική. Γι όλους αυτούς που παρακολουθούν τέτοια πράγματα μια συμβουλή: Αγνοείστε τους για να έχουν την θέση που τους αξίζει (στα σκατά) :devil:
zyx Οκτώβριος 15, 2004 #25 Οκτώβριος 15, 2004 το καλομοιρακη θα δειξη την αξια του. η κοπελαρα ειναι show woman δεν ειναι τραγουδιστρια. endu οντος στεναχορηθηκα. εμεις η καμενοι απο καλομοιρα εχουμε το φορουμ μας. εδω ομως ειναι αλλο φορουμ. darkCount αν ηταν να ποσταρα οτι ξερω θα ειχα φτασει 5000 ποστ
ea6gka Οκτώβριος 15, 2004 #26 Οκτώβριος 15, 2004 λαμψη? καλομοιρα? οξω κοπροσκυλο τρομαζεις τα παιδια μου
Κοπρίτης Οκτώβριος 15, 2004 #27 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 00:37] Συγνώμη γι' αυτό που θα πω αλλά τέτοια σκουπίδια που μας δίνουν εμένα προσωπικά με έχουν αηδιάσει και δεν μπορώ πλέον να δω τηλεόραση. Τα πάντα πλέον έχουν καταντήσει ένα ατέλειωτο reality, ακόμη και οι ειδήσεις μου μας πασάρουν έτσι όπως συμφέρει κάποιους για να μας αποπροσανατολίσουν εντελώς από την πραγματικότητα. Και να πάει να γ@μηθεί και η Κωλομοίρα και ο Κωλοφωτιάς @ Φώσκολος (όνομα και αυτό). ’λλωστε δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ κανένα reality, τηλεπαιχνίδι ή μη. Τα μόνα που αξίζουν πλέον είναι μόνο κάτι ντοκιμαντέρ στην κρατική. Γι όλους αυτούς που παρακολουθούν τέτοια πράγματα μια συμβουλή: Αγνοείστε τους για να έχουν την θέση που τους αξίζει (στα σκατά) :devil: ετσι ρε Γιωργο.... μακαρι να σκεφτονταν και αλλοι ετσι... να το σβηναν το χαζοκουτι ή εστω να αλλαζαν καναλι... να χτυπαγε ετσι και η κρατικη τηλεοραση κανενα καλο νουμερακι να εφερνε και καμια νεα σειρα ντοκυμαντερ..... να αρχισουν να σκιαζονται οι τηλεσκουπιδοποιοι και να κοβονται τα παχυλα τα τσεκ τους... την tv την εχω ΜΟΝΟ για dvdακια... τιποτε αλλο... ακομα και η ενημερωση στην τηλεοραση εχει καταντησει γελοια.... χιλιες φορες να διαβασεις μια εφημεριδα κι ας σου λεει τα χθεσινα νεα... κι οσο για την Κακομοιρα και την Λαμψη του ΦΩςΚΩΛΟΥ... ε τι να πει κανεις πια... ας παει στη δραματικη σχ. να μιλησει με ανεργους νεους ηθοποιους που φιλανε κατουρημενες ποδιες για ενα ρολισκο σε τετοια γελοια δημιουργηματα, να τους εξηγησει αλλη μια φορα πως εχουν τα πραγματα.... :X:
jax7480 Οκτώβριος 16, 2004 #28 Οκτώβριος 16, 2004 Παντως βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι ζηλιαρηδες μεσα στο φορουμ :P Ο μανατζερ της Καλομοιρας ξερει τι ακριβως κανει Endu. Προσπαθει να δωσει στον κοσμακη σε καθημερινη βαση αυτο που εκεινος θελει. Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι οι θεαματικοτητες του Fame Story 2 εφτασαν εκει που εφτασαν μονο απο την Καλομοιρα. Εγω πιστευω οτι ηταν σωστη κινηση για την ιδια. Στην τελικη δεν καθεται κανεις απο πανω σας με το πιστολι στον κροταφο να σας λεει " Βαλε να δεις Λαμψη τωρα". Με την πορεια που εχει ξεκινησει η καριερα της πιστευω θα φτασει πολυ ψηλα... Σε καναδυο χρονακια σιγουρα θα εχει δικη της εκπομπη σε καποιο καναλι.... Φιλααααακια....
zyx Οκτώβριος 16, 2004 #29 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Παντως βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι ζηλιαρηδες μεσα στο φορουμ :P Ο μανατζερ της Καλομοιρας ξερει τι ακριβως κανει Endu. Προσπαθει να δωσει στον κοσμακη σε καθημερινη βαση αυτο που εκεινος θελει. Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι οι θεαματικοτητες του Fame Story 2 εφτασαν εκει που εφτασαν μονο απο την Καλομοιρα. Εγω πιστευω οτι ηταν σωστη κινηση για την ιδια. Στην τελικη δεν καθεται κανεις απο πανω σας με το πιστολι στον κροταφο να σας λεει " Βαλε να δεις Λαμψη τωρα". Με την πορεια που εχει ξεκινησει η καριερα της πιστευω θα φτασει πολυ ψηλα... Σε καναδυο χρονακια σιγουρα θα εχει δικη της εκπομπη σε καποιο καναλι.... Φιλααααακια....
JiMk Οκτώβριος 16, 2004 #30 Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από zpower [Χθες, στις 23:19] απο 3 χρονων που ειμουν και ξεκινησε απο τοτε δεν εχω χασει επεισοδιο...:wassat: Και γω το βλέπω, απο καλημέρα ζωή έχω χάσει κάποια.
Matia Οκτώβριος 16, 2004 #31 Οκτώβριος 16, 2004 Εγώ ξέρω οτι χτές ,την ώρα που η πίτα γύρος που είχα παραγγείλει ετοιμαζόταν,σκάει η Καλομοίρα στη τηλεόραση του μαγαζιού και αιφνιδίως ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι,ψήστες,ταμείο ΚΑΙ το αφεντικό τα παρατάνε όλα(και το πιτόγυρό μου) και βλέπουν Λάμψη.Γυρνάω και βλέπω την Καλομοίρα πρώτη μούρη ,zoom,να τραγουδάει Daddy daddy οτι να ναι και αυτομάτως νιώθω οτι ζώ στην χειρότερη χώρα του κόσμου...την Ελλάδα.ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ :devil: γελοία υποκείμενα ούτε στην Αμερική δε γίνονται αυτά ρεεεεεεεεεεεεε δηλαδή γιατί πρέπει να υποτιμάνε την νοημοσύνη όλων μας και να μας σερβίρουν ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και τουλάχιστον τα 2/3 όσων το έβλεπαν ,βλέπε νοικοκυρές και παιδάκια,δεν έχουν την κρίση να το απορρίψουν μόνο το βλέπουν χαζογελώντας καθώς τους κάνει το μυαλό νιανια.ΣΚ@Τ@ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ/ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.:rant: VIVA LA REVOLUTION :rant:Και μη ξεχνάτε....metal up ορε :banging:
antonisk7 Οκτώβριος 16, 2004 #32 Οκτώβριος 16, 2004 ας κλειδώσει ή ας σβήσει κάποιος το thread ... έλεος δλδ με αυτά τα άσχετα ....
fantacid Οκτώβριος 19, 2004 #35 Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 ας κλειδώσει ή ας σβήσει κάποιος το thread ... έλεος δλδ με αυτά τα άσχετα .... Ε οχι κ ετσι! οι overclockers ειναι ατομα ψαγμενα κ ασχολουντε με τα κοινα του τοπου τους κ με τις εφημερες λαμπερες ντιβες απο το γυαλι φτιαγμενες για τους εσωστρεφεις ποθους του μεσου τηλεανθρωπου κ συμπασχει στον πονο κ την χαρα καθε πλασματος ασχετα απο ποια πλευρα του γυαλιου ειναι καθισμενος,γιαυτο τον απλο κ γεματο σαφηνεια λογο οπως κ αλλους πολλους, λιγοτερο ή περισοτερο αληθοφανης κ τηλεμπορικα ηθικα γαλουχημενο λογους θα ηταν υποβιβαστικο για εμας του ελληνες overclockers να κλειδωθει ενα θεμα που μας ακουμπαει ολους στη καρδια κ μας δινει ωθηση να πορευτουμε οχι μονο σε ενα καλυτερο overclock αλλα κ στην ιδια την ζωη που πρωτυπο μας, ειθε να ειναι η καλομοιρα σαν παιδι του πατερα(εκτος των αλλων) Γιανκου περνοντας δυναμη απο τετοιες συγκινιτικες οσο κ αληθινες ιστοριες που γεματες ψυχη κ πονο μας προσφερει απλωχερα ο τριλαμπρος φωσκολος!
JiMk Οκτώβριος 19, 2004 #36 Οκτώβριος 19, 2004 Σήμερα δε μπόρεσα να το δω, όμως χθες που την είδα μια χαρά έπαιξε τον ρόλο της.
JiMk Οκτώβριος 19, 2004 #39 Οκτώβριος 19, 2004 Α ρε zyx Μεγακλή , άντε κανόνισε να πάμε μια μέρα στο μαγαζί που τραγουδάει (κερνάς )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.