Jump to content

asus r9 280x ή gigabyte GTX 770 4gb

savilon

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Χωρίς συζήτηση...NVIDIA και συγκεκριμένα για αυτή εδώ Gigabyte Nvidia GTX 770 OC Rev. 2.0 (4GB, DDR5, 256bit) μια και την έχω :jump:!!!!

Όχι μόνο επειδή είμαι κολλημένος με την Nvidia λόγω (πιστεύω) καλύτερης υποστήριξης στις κάρτες της. Αλλά και

γιατί αντιμετώπισα προβλήματα στο παρελθόν με τις ATI.

γιατι πηγαινεις στον PRO και δεν αγοραζεις τον EVO ?

αποσο ξερω η μονη διαφορα τους ειναι λιγη αμελειταια παραπανω ταχυτητα στον PRO

καθως και παραπανω χρονος ζωης στο PRO .... 21 χρονια VS 15 , υπονορμαλ χρηση (αποτι ειχα διαβασει)

επιπλεον μπορεις να αλλαξεις τις vengeance με καμια g.skill , οι οποιες εχουν ιδια τιμη , αλλα μεγαλυτερα MHz

Και το τροφοδοτικό δεν είναι η πιο σοφή επιλογή,σε αυτά τα χρήματα πας για xfx η cm v700

και με +25€ για ν850 από ε σοπ όσο το έχει σε προσφορά.Για ψήκτρα επεξ. βαλε

την εργοστασιακή για αρχή η καμιά του 30ευρου που έχει σχεδόν ίδια απόδοση με

τη Η60.Για σκληρό-μνήμη οτι λέει ο kpetros και θα είσαι οκ...

τον 840 λες;

ναι τον 840 ....

τελος οπως αναφερθηκε

για αρχη κρατα την μαμα ψυχτρα

η H60 ειναι μαπα , εχει κακες επιδοσεις

με τα ιδια λεφτα που θα επαιρνες το ΑΙΟ , καλυτερα να παρεις καποιο TOP air cooler ... θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες ..και ησυχο κεφαλι XD

μια αλλαγη με τον 840 θα την κανω,οπως επισης αντι για την Gigabyte Z87X-D3H θα καταληξω σε αυτην MSI Z87-G45 GAMING (1150/Z87/DDR3) που μου την προτεινε ενας φιλος.οποτε απο λεφτα ειμαστε τσιμα τσιμα και μενει μονο να επιλεξω asus ή gigabyte r9280x.

ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια.(ειμαι λιγο ερασιτεχνης)

μια αλλαγη με τον 840 θα την κανω,οπως επισης αντι για την Gigabyte Z87X-D3H θα καταληξω σε αυτην MSI Z87-G45 GAMING (1150/Z87/DDR3) που μου την προτεινε ενας φιλος.οποτε απο λεφτα ειμαστε τσιμα τσιμα και μενει μονο να επιλεξω asus ή gigabyte r9280x.

ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια.(ειμαι λιγο ερασιτεχνης)

αυτο

Sapphire Radeon R9 280X 3GB Toxic (11221-01-40G) | Skroutz.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.