slalom Ιανουάριος 31, 2014 #21 Ιανουάριος 31, 2014 Όντως,το δισκάκι το είχα σε προέκταση,όταν το κούμπωσα απευθείας στη θύρα οι αντιγραφές ολοκληρώνονται με την ''αστραπιαία'' ταχύτητα των περίπου 48mb/s(έναντι 32 του usb2) Αυτό που με ενδιαφέρει-και ο λόγος που αγοράστηκε ο controller- είναι CF κάρτες μέσω reader.Λόγω της μή αναμενόμενης απόδοσης,δοκίμασα κ το δισκάκι από περιέργεια.Αύριο θα το δοκιμάσω με extreme κάρτα,μήπως εκεί είναι το θέμα!Αυτό θα είναι και το οριο της καρτας μνημης. Δες και τα στοιχεια του κατασκευαστη.Δεν ξερω ποση ταχυτητα περιμενες να δεις (ποση?) αλλα γενικα σαν αναβαθμιση είναι από τις καλυτερες που θα μπορουσες να κανεις, λαμβανοντας υποψη ένα σωρο περιφερειακα που μπορεις να συνδέσεις.Αν εβαζες και εκεινο το πανελακι μπροστα θα ησουν super.
motormount Φεβρουάριος 1, 2014 Author #22 Φεβρουάριος 1, 2014 Sorry για την καθυστέρηση!Το τσέκαρα και με extreme με τα ίδια αποτελέσματα...Θα επανέλθω με πλήρη περιγραφή όταν δω τι γίνεται με τη μνήμη-μόλις είδα πως αναγνωρίζει 6 από τα 12gb...
motormount Φεβρουάριος 1, 2014 Author #23 Φεβρουάριος 1, 2014 Λοιπόν. Το μηχανάκι είναι ένα dell T1500 με i7 870@2.93,12gb ram(6 usable άλλο κι'αυτό τώρα...) 64μπιτα ultimate στημμένα -μαζί με ό,τι άλλο σοφτγουερικό σε ένα ssd samsung 120gb και 2 σκληρούς από 1ΤΒ αυτόν που φορούσε το μηχάνημα(G) και ένα barracuda(E) Παραθέτω τις μετρήσεις που κατέγραψα με την πολύ επιστημονική μέθοδο της παρατήρησης της μπάρας προόδου μεταφοράς των αρχείων από τις κάρτες στους δίσκους. Λόγω γρίππης δεν μπόρεσα να τραβήξω σε extreme και χρησιμοποίησα μία γεμάτη και μία μισογεμάτη sandisk ultra. Με usb2 αντιγράφω-με έναν πολύ αυθαίρετο ΜΟ- α)στον ssd @25-30ΜΒ β)στον Ε @25-30ΜΒ γ)στον G @21-23MB Mε usb3 α)ssd @40-44MB E @45-50MB c) G @36-40MB Δηλαδή πολύ χοντρικά είδα μια διαφορά της τάξης του 50% επιπλέον στο θέμα που με ενδιαφέρει-το άδειασμα των καρτών στο πισι-. Δοκιμαστικά τσέκαρα και έναν 2.5ρι εξωτερικό Usb3 που έχω και: usb2 ssd 30MB E 55-60MB!!! G 30 MB usb3 ssd 48MB E 48MB G 64MB!!!!! Το συμπέρασμα στα παραπάνω δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ''πιάσ'τ'αυγό και κούρευτο'' Ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω κάποιο πιο αξιόπιστο εργαλείο που να βγάζει ΜΟ-τα δικά μου τα αποτελέσματα είναι βάσει παρατήρησης,αλλά πάλι μία αίσθηση της ταχύτητητας μεταφοράς την έχεις ,ανεξαρτήτως μετρήσεων και δεν έχω πάθει καμιά πλακα με τα αποτελέσματα. Τώρα μου προέκυψε κι'αυτό με τις μνήμες,σε κάποια φάση είδα 6gb μνήμη,τις έβγαλα τις ξανάβαλα και τώρα λέει 12(5.96 usable)... Άλλη δουλειά δεν είχα σαββατιάτικα...:rant:
slalom Φεβρουάριος 1, 2014 #24 Φεβρουάριος 1, 2014 Μη το ψάχνεις άλλο το θεμα USB 3.0, μια χαρα εισαι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.