kpetros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 Θελετε προλογο ? φυσικα και θελετε.... Σκεφτομουν εδω και καιρο πως συχνα ερχονται φιλοι μου σπιτι .... onlines gamers.... το pc μου ειναι αρκετα δυνατο να σηκωσει 3-4 clients του παιχνιδιου ... γιατι να μην μπορουσαμε και οι 2-3 μας να λιωσουμε παρεα ? οποτε βασικα ρωταω αμα υπαρχει προγραμμα...μεθοδος..οτιδηποτε ... οπου 1 pc και >=2 user ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με ανεξαρτητα ποντικια , πληκτρολογια κτλ
tsakali Ιανουάριος 21, 2014 #2 Ιανουάριος 21, 2014 Οπα γιατί μάλλον κατάλαβα λάθος. ..Θέλεις όλοι να παίξετε σε ενα pc ο καθένας με δικό του account την ίδια στιγμή; ;Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kpetros Ιανουάριος 21, 2014 Author #3 Ιανουάριος 21, 2014 ακριβος αυτο εφοσον οταν εχεις πολλες οθονες ... μπορεις να επεκτηνεις το desktop . Δεν θα ηταν λογικο να υπαρχει και κατι αντιστοιχο , ετσι ωστε καθε μια οθονη , να ειναι ξεχωριστο desktop ... ?
Shaka The Wise Ιανουάριος 21, 2014 #4 Ιανουάριος 21, 2014 Δύσκολο ...3-4 instances του ίδιου παιχνιδιού, στο ίδιο σύστημα και θέλεις 3-4 διαφορετικά accounts από την ίδια IP .. ?Ξεκίνα από το τελευταίο που το βλέπω πολύ δύσκολο να είσαι ταυτόχρονα με την ίδια IP, συνδεδεμένος στον ίδιο server με διαφορετικά accounts .. !
cna Ιανουάριος 21, 2014 #5 Ιανουάριος 21, 2014 Ίσως να γίνεται με πολλαπλά virtual machines αν και σίγουρα σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρχει πρόβλημα λόγω emulation του hardware...
tsakali Ιανουάριος 21, 2014 #6 Ιανουάριος 21, 2014 Ακόμη κ να γίνει αυτό που θέλεις θα είναι πρακτικά δύσκολο να σηκώσει 2ο απαιτητικά παιχνίδια την ίδια στιγμή. ... Χωρίς να γνωρίζω πως κ τι. Πιστεύω πως μπορείς να φορτώσεις ένα εικονικό σύστημα στο pc κ να είναι full screen στην δεύτερη οθόνη. Πληκτρολόγιο κ ποντίκι usb κ να ρυθμίσεις την εικονική μηχανή να διαβάζει μονο αυτα τα 2ο usb. *Το ξαναλέω, υπόθεση κανω μη σε πάρω στο λαιμό μου. Απλά σου λέω αυτό που θα δοκίμαζα αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kpetros Ιανουάριος 21, 2014 Author #7 Ιανουάριος 21, 2014 εχετε χασει το νοημα .... συγκεκριμενα παιζω ΤΕRA , μπορω ανετα να loggαρω 3 accounts απο το ιδιο pc εχω 2 οθονες , μια 1280*1024 ...και μια 26αρα Full HD αυτο που ρωταω αμα υπαρχει μεθοδος , να δουλευει η καθε οθονη ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ desktop , με δικο του mouse+ keyboard . Το παιχνιδι το εβαλα ως παραδειγμα ρε παιδες XD
tsakali Ιανουάριος 21, 2014 #8 Ιανουάριος 21, 2014 Με λίγο ψάξιμο θα την βρεις την άκρη. Googlαρε λίγο, βγάζει αρκετά τέτοια κόλπα. . Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Shaka The Wise Ιανουάριος 21, 2014 #9 Ιανουάριος 21, 2014 Με λίγο ψάξιμο θα την βρεις την άκρη. Googlαρε λίγο, βγάζει αρκετά τέτοια κόλπα. . Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Ενδιαφέρον αν παίζει και σε Windows !
aposporis Ιανουάριος 21, 2014 #10 Ιανουάριος 21, 2014 Στο insomnia κάποτε είχα δει ένα θέμα για ένα pc με 4 ταυτόχρονους χρήστες. Νομίζω ότι το έτρεχε σε σχολικό εργαστήριο με λίνουξ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.