Jump to content

Υπαρχει κατι τετοιο....?

kpetros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελετε προλογο ? φυσικα και θελετε....

Σκεφτομουν εδω και καιρο πως συχνα ερχονται φιλοι μου σπιτι .... onlines gamers.... το pc μου ειναι αρκετα δυνατο να σηκωσει 3-4 clients του παιχνιδιου ... γιατι να μην μπορουσαμε και οι 2-3 μας να λιωσουμε παρεα ?

οποτε βασικα ρωταω αμα υπαρχει προγραμμα...μεθοδος..οτιδηποτε ... οπου

1 pc και >=2 user ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με ανεξαρτητα ποντικια , πληκτρολογια κτλ

Οπα γιατί μάλλον κατάλαβα λάθος. ..

Θέλεις όλοι να παίξετε σε ενα pc ο καθένας με δικό του account την ίδια στιγμή; ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ακριβος αυτο

εφοσον οταν εχεις πολλες οθονες ... μπορεις να επεκτηνεις το desktop . Δεν θα ηταν λογικο να υπαρχει και κατι αντιστοιχο , ετσι ωστε καθε μια οθονη , να ειναι ξεχωριστο desktop ... ?

Δύσκολο ...

3-4 instances του ίδιου παιχνιδιού, στο ίδιο σύστημα και θέλεις 3-4 διαφορετικά accounts από την ίδια IP .. ?

Ξεκίνα από το τελευταίο που το βλέπω πολύ δύσκολο να είσαι ταυτόχρονα με την ίδια IP, συνδεδεμένος στον ίδιο server με διαφορετικά accounts .. !

Ίσως να γίνεται με πολλαπλά virtual machines αν και σίγουρα σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρχει πρόβλημα λόγω emulation του hardware...

Ακόμη κ να γίνει αυτό που θέλεις θα είναι πρακτικά δύσκολο να σηκώσει 2ο απαιτητικά παιχνίδια την ίδια στιγμή. ... :confused:

Χωρίς να γνωρίζω πως κ τι.

Πιστεύω πως μπορείς να φορτώσεις ένα εικονικό σύστημα στο pc κ να είναι full screen στην δεύτερη οθόνη. Πληκτρολόγιο κ ποντίκι usb κ να ρυθμίσεις την εικονική μηχανή να διαβάζει μονο αυτα τα 2ο usb.

*Το ξαναλέω, υπόθεση κανω μη σε πάρω στο λαιμό μου. Απλά σου λέω αυτό που θα δοκίμαζα αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο.

εχετε χασει το νοημα ....

συγκεκριμενα παιζω ΤΕRA , μπορω ανετα να loggαρω 3 accounts απο το ιδιο pc

εχω 2 οθονες , μια 1280*1024 ...και μια 26αρα Full HD

αυτο που ρωταω αμα υπαρχει μεθοδος , να δουλευει η καθε οθονη ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ desktop , με δικο του mouse+ keyboard .

Το παιχνιδι το εβαλα ως παραδειγμα ρε παιδες XD

Με λίγο ψάξιμο θα την βρεις την άκρη. Googlαρε λίγο, βγάζει αρκετά τέτοια κόλπα. . ;)

Με λίγο ψάξιμο θα την βρεις την άκρη. Googlαρε λίγο, βγάζει αρκετά τέτοια κόλπα. . ;)

Ενδιαφέρον αν παίζει και σε Windows ! :T:

Στο insomnia κάποτε είχα δει ένα θέμα για ένα pc με 4 ταυτόχρονους χρήστες. Νομίζω ότι το έτρεχε σε σχολικό εργαστήριο με λίνουξ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.