NooDle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 Καλησπέρα φιλος εχει την παρακάτω συνθεση:asrcok p67 extreme 62500k stockram 2x4gb corsair xms3 1600mhzpsu silverstone 1000wssd agility3 60gbΠρόσφατα χαλασε η καρτα γραφικων του 4890.Πηρε μια καινουργια sapphire dual-x r9 280x αλλα του βγάζει στο debug led code B2 Legacy option rom initizalationΑν βάλει μια παλια καρτα δουλευει μια χαρα.ps Εχει γινει update στο τελευταιο bios
Spirosssss Ιανουάριος 21, 2014 #2 Ιανουάριος 21, 2014 Δοκιμάστηκαν όλες οι pci-e;Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
felix Ιανουάριος 21, 2014 #3 Ιανουάριος 21, 2014 H Sapphire είναι η απλή ή η UEFI version ? Αν είναι η δεύτερη , το πιθανότερο να φταίει αυτό. Διάβασε εδώ : The SAPPHIRE HD 7730 UEFI edition/UEFI ready products are compatible with motherboards that comply with UEFI Specification 2.3.1 or after. It is also compatible with motherboards that do not have UEFI feature. Motherboards that contain earlier version of UEFI must be updated to the latest version or have the UEFI option turned off, otherwise, the graphics card will boot in legacy mode, or in some cases, not boot at all. Please refer to your motherboard userguide for BIOS update instruction. Aγνόησε το μοντέλο της κάρτας, προφανώς ξέχασαν να το αλλάξουν, είναι από τη σελίδα της 280X (link) H απλή είναι αυτή Αν η κάρτα παίζει κανονικά σε άλλο pc, τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με ASRock και Sapphire Support για τα περαιτέρω. Ψάξε στο bios βάζοντας άλλη κάρτα, για την επιλογή UEFI/Legacy BIOS κλπ Δές και τη διαδικασία που ακολούθησε ο τύπος εδώ ή δές αν η κάρτα σου έχει κάτι τέτοιο, όπως στο συννημένο (απλή version) :
NooDle Ιανουάριος 21, 2014 Author #4 Ιανουάριος 21, 2014 [MENTION=15582]fantomas[/MENTION] δεν ξέρω θα τον ρωτησω γιατι και γω τον βοηθάω μεσω skype..[MENTION=5217]felix[/MENTION] θα μαθω και θα ποσταρωEDIT Η καρτα είναι η UEFI σε αλλη pci δεν μπορει να την δοκιμάσει γιατι δεν χωραει στο κουτι..Οποτε θα τον πω να το ψαξει να απενεργοποιησει το uefi της mobo ε?
NooDle Ιανουάριος 22, 2014 Author #5 Ιανουάριος 22, 2014 Τελικά ουτε στις αλλες pci δουλευει.Ενω με την παλια κάρτα δουλευει μια χαρα ρε όλες.
felix Ιανουάριος 22, 2014 #6 Ιανουάριος 22, 2014 Email Support... Της AsRock πρώτα θα έλεγα...Και μάθε ποιό μοντέλο Sapphire από τα 2 έχει...
panoc Ιανουάριος 22, 2014 #7 Ιανουάριος 22, 2014 Είχα το ίδιο πρόβλημα με τη gigabyte και την 7950. Κοίτα να δεις εάν έχεις επιλογή για boot from legacy bios στη μητρική. Στάλθηκε από το Tab746 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
NooDle Ιανουάριος 22, 2014 Author #8 Ιανουάριος 22, 2014 Email Support... Της AsRock πρώτα θα έλεγα...Και μάθε ποιό μοντέλο Sapphire από τα 2 έχει...Η uefi είναι το γραψα και πιο πάνω.[MENTION=190]panoc[/MENTION] αυτο που κολλαει?
felix Ιανουάριος 22, 2014 #9 Ιανουάριος 22, 2014 Η uefi είναι το γραψα και πιο πάνω.[MENTION=190]panoc[/MENTION] αυτο που κολλαει?Ωπ, δεν είδα το edit
NooDle Ιανουάριος 24, 2014 Author #11 Ιανουάριος 24, 2014 ναι μου εστειλε την καρτα με κουριερ απο ενα χωριο της Καβαλας για να την κοιταξω εγω χαχαΤο μεσημερι θα την εχω στα χερια μουEdit μολις πηρα την καρτα και την εβαλα στο pc της υπογραφης.Σε μένα δεν δινει καν σημα στην οθονη.Οποτε καρτα γραφικων..Σας Ευχαριστω ολους για την βοηθεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.