mikros2565 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 Καλησπέρα φίλοι... Έχω το εξής πρόβλημα :Ανοίγει το λάπτοπ κανονικά και μετά από λίγα λεπτά κλείνει μόνο του σαν να το τραβάς από την πρίζα.Το έχω ανοίξει όλο έχω καθαρίσει και το κέλυφος και την ψύχτρα και έχω περάσει και καινούργιες θερμοαγώγιμες πάστες. Πάλι τα ίδια. Ιδέα καμιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaka The Wise Ιανουάριος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Στο κάνει και σε ασφαλή λειτουργία .. ;Βάλε ένα πρόγραμμα για να παρακολουθείς θερμοκρασίες και πες μας αν ανεβαίνουν κατακόρυφα και σβήνει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 21, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 f8 και επελεξε disable automatic restart on system failure Πιθανον θα δεις μια μπλε οθονη τη οποια δεν προλαβαινεις να δεις αυτη τη στιγμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Ιανουάριος 21, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Λοιπόν ξέχασα να αναφέρω. Αλλαγή σκληρού και εγκατάσταση λογισμικού. Κατά πάσα πιθανότητα το έφτιαξα. Έκανα ένα update το BIOS. Έκανα εγκατάσταση όλων των drivers και εκεί που έκλεινε στο 1 με 2 λεπτά προς το παρών δεν έχει σβήσει..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaka The Wise Ιανουάριος 21, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν .. !Σου εύχομαι να μην στο ξανακάνει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 21, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Θερμοκρασίες είναι, θα στο ξανακάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 22, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 μήπως έχει μεσα cpu amd? μήπως είναι acer? αν συνεχίσει να στο κάνει μπόρει να εχει πρόβλημα ένα τσιπακι επάνω στη μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.