Passenger57 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 Καλημέρα.Μου έστειλε η HOL ενα σετ homeplug PLC τα οποία τα εγκατέστησα στο ρούτερ και στην τηλεόραση και παιζουν άριστα.Το πρόβλημα είναι πως δημιουργείται "παρεμβολή" στο πληκτρολόγιο και στο ποντίκι που ειναι ασύρματο σετ logitech και δεν μπορώ να δουλέψω στον υπολογιστή.Λες και έχω πατημένο το shift συνέχεια και δεν μπορώνα πατήσω κλίκς στο ποντίκι.Οταν βγάζω τα PLC ολα επανέρχονται κανονικά. Δεν ξέρω εάν είναι παρεμβολή στον πομποδέκτη τους ή γίνεται κάτι με το usb.Υπάρχει λύση σε αυτό θέμα; Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Δυνατότητα αλλαγής συχνότητας/καναλιού υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιανουάριος 21, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 δυστυχώς όχι... μπορω να κάνω κάτι άλλο; εάν άλλαζα ρούτερ ας πούμε; είναι πρόβλημα του ρούτερ ή θέμα εκπομπής του plc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 21, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Σε αυτό μάλλον ένας τεχνικός της HOL θα σου απαντήσει. Αν υπάρχει κάπου μοντέλο (Part Number/Model Number) κάνε μια αναζήτηση σε google. Συνήθως αυτά είναι κινέζικα noname, οπότε μπορεί να βρεις πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιανουάριος 21, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 δεν ειναι κινεζιά...ειναι της Ιντρακόμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.