Jump to content

power adaptor plug-jack ή κάτι άλλο...???

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλσπέρα.

Ήθελα μία βοήθεια σχετικά με κάτι που ψάχνω στο eBay. Ψάχνω για ένα adapter plug για laptop, όπως το παρακάτω:

156wz7k.jpg

Αυτό που θέλω, όμως, είναι το plug εντελώς γυμνό (το μεταλλικό). Μόνο το βισματάκι (plug) με τους δύο πόλους, για να το κολλήσω με κολλητήρι στο τέλος του καλωδίου (για να μην αγοράζω ολόκληρο τροφοδοτικό απ' την αρχή).

Πώς θα το κάνω search στο eBay;

Ευχαριστώ!

Καλσπέρα.

Ήθελα μία βοήθεια σχετικά με κάτι που ψάχνω στο eBay. Ψάχνω για ένα adapter plug για laptop, όπως το παρακάτω:

156wz7k.jpg

Αυτό που θέλω, όμως, είναι το plug εντελώς γυμνό. Μόνο το βισματάκι (plug) με τους δύο πόλους, για να το κολλήσω με κολλητήρι στο τέλος του καλωδίου (για να μην αγοράζω ολόκληρο τροφοδοτικό απ' την αρχή).

Πώς θα το κάνω search στο eBay;

Ευχαριστώ!

1) Δεν ξέρω πως λέγετε στα εγγλέζικα το βύσμα, αλλά μπορείς να βάλεις στον γοογλη την εικόνα και θα σου βγάλει πως λέγετε (αναζήτηση με εικόνες)

2) Ξέρω ότι είχε το e-shop.gr τέτοια βυσματάκια πριν κάτι χρόνια (τα είχα βρει κατά τύχη όταν έψαχνα τι είναι το ποιο φθηνό προϊόν στο σιτε τους, και τότε έκανε 0,07€)

Right angle Power connector ίσως;

Σωστός. Και σου βγάζει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αν το κάνεις:

laptop power adapter Right angle Power connector

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.