ngt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2004 Ρε παιδια οταν παω να γραψω search στο google η σε αλλα πεδια πχ οταν κανω για παραδειγμα registration σε φορουμ μου βγαζει τι ειχα γραψει πιο παλια στα πεδια που συμπληρωνω τα στοιχεια. Αυτα πως μπορω να το απενεργοποιησω η να σβησω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 ToolsInternet OptionsContentAutocompleteκαι παίζεις με αυτά εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Οκτώβριος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Και θα εχουν σβηστει για παντα απο την Μνημη η αμα γραψω κανα αριθμο πιστωτικης θα μπορει να τον ξεβρασει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Tools, Internet Options, Advanced και ξετσέκαρε το 'Use inline AutoComplete,Νομίζω ότι αυτό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Αντμινς αν εγω θελω το αντιθετο ακριβως στο γκουγκλ απλα τσεκαρω οτι υπαρχει στο autocomplete ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Για να καθαρίζετε όλα αυτά ένα πράγμα χρειάζετε.... "Tracks Eraser Pro"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.