Giati_Mporw Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2014 Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με μια Samsung 32αρα που αγόρασα πριν Κανά –δυο χρόνια , όσο να αφορά την κωδικοποίηση των ταινιών καθώς και τους υπότιτλους που μπορεί να διαβάσει.Παράδειγμα αντιμετώπισα πρόβλημα στο να διαβάσει ορισμένα .MKV και .AVI καθώς και ελληνικούς υποτίτλους σε αρχείο .srt ακομα και όταν ένωνα τους υπότιτλους στην ταινία.Και η ερώτιση είναι η εξής. 1:Υπάρχει τροπος με καποιο plugin ( η οτιδήποτε άλλο ) να διορθώσεις αυτό το πρόβλημα σε μια οθόνη?2: Οι ποιο καινούριες τηλεοράσεις συνεχίζουν να έχουν τέτοια προβλήματα?3: Υπάρχουν τηλεοράσεις που παρέχουν το ίδιο εύρος κωδικοποίησης στις ταινίες όπως τα PC?4: Αν – Όποιος έχει Smart TV έχει τέτοια προβλήματα?
Volrath Ιανουάριος 19, 2014 #2 Ιανουάριος 19, 2014 Κάποια codec/ρυθμίσεις δε θα τα παίζει ότι και να κάνεις. Άλλα διορθώνονται εύκολα. Η δικιά μου sammie π.χ. είχε πρόβλημα με τα high profile mp4 (και σε .mkv container). Διορθώνεται εύκολα με έναν mp4 profile/level editor και επιλέγοντας κάποιο 4.1 νομίζω level αντί για τα μεγάλα.Υπότιτλοι, δοκίμασε να παίξεις με την κωδικοποίηση του .srt και σε έναν text editor αλλά δες μήπως έχει και επιλογές η tv σου.
artyom Ιανουάριος 19, 2014 #3 Ιανουάριος 19, 2014 Tην ιδια λυση ειχα και εγώ με τον volrath.Τα high level 5.1 δε τα επαιζε με το tsremux τα μετετρεπα, αν και σπάνια βρίσκεις 5.1.Μπορείς πριν τα 'αγοράσεις' να βλέπεις.Τους subs αν στους διαβάζει αλαμπουρνέζικα, εγώ απο επιλογη στην tv εβαλα ελληνικα και λυθηκε, ουτε .srt-.txt ούτε κωδικοποιηση ascii κτλ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.