Jump to content

EΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ADSL

jdrogas

Recommended Posts

Λοιπον ακου πως εχουν τα πραγματα.

Αν αλλαξεις την γραμμη του ΟΤΕ απο PSTN σε ADSL απο τον ΟΤΕ παλι χρειαζεται:

34,99 +ΦΠΑ για την μετατροπη απο PSTN σε ADSL.

19,90 + ΦΠΑ ειναι το παγιο του ΟΤΕ μηνιαιως

και 17,90 +ΦΠΑ το παγιο της Vivodi για την συνδρομη(παροχεας Internet)

Δηλαδη στον μηνα επανω θα εχεις...

19,90+ΦΠΑ +17,90+ ΦΠΑ = 44.6 τελικη τον μηνα. Δηλαδη το διμηνο θα πληρωνεις 89,2 τελικη για 384 συνδεση Always ON.

απο τον οτε τωρα και με οριο τα 3Gb θα δινεις:

19,90+ΦΠΑ +9,90+ ΦΠΑ = 35,15 τελικη τον μηνα. Δηλαδη το διμηνο θα πληρωνεις 70.3.

Δηλαδη το Always On βγαινει στην ουσια πιο ακριβο 9,5 το μηνα ή 19 το διμηνο περιπου. .

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Οκ το επιασα ;)

Ακου τωρα τα κουφα.Εγω την αιτηση την εκανα χθες στι 20:30 το βραδυ.

Σημερα λοιπον στις 14:45 χτυπαει το τηλεφωνο.Παρακαλω λεω, γεια σας μου λεει ειμαστε απο τον οτε η γραμμη σας adsl εχει ενεργοποιηθει μπορειτε να την χρησιμοποιησετε.

Οριστε λεω κουφαθηκα τι εγινε με τον οτε?

Παω λοιπον καπακι στον οτε και τι μου λενε?

Μας συγχωρειτε δεν εχουμε μοντεμ τα εχουμε στην αποθηκη και ο ανθρωπος εχει φυγει τωρα...............απο Δευτερα.

Λεω κανονιστειτε τσαμπα την πηρα τη χαρα? πεταγεται καποιος και μου λεει μαλλον το απογευμα θα περασει ο τεχνικος που εχει τα κλειδια και θα του πουμε να μας αφησει το μοντεμ σας.

Ακουστε ρε παιδια εξυπηρετηση και το αλλο το κουφο 15:20 μεσημεριατικα ανοιχτος ο οτε.

Εχω παθει πλακα τι να πω:confused:

αμα θελουν ολα τα μπορουν. το κακο ειναι οτι τις περισοτερες φορες βουλευουν καπως ετσι:fist: :fist: :fist: ή ετσι:yawn: :yawn: :yawn: :yawn:

ερε μαστιγωμα που θελουν :whip: :whip: :whip:

Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 16:13]

Οκ το επιασα ;)

Ακου τωρα τα κουφα.Εγω την αιτηση την εκανα χθες στι 20:30 το βραδυ.

Σημερα λοιπον στις 14:45 χτυπαει το τηλεφωνο.Παρακαλω λεω, γεια σας μου λεει ειμαστε απο τον οτε η γραμμη σας adsl εχει ενεργοποιηθει μπορειτε να την χρησιμοποιησετε.

Οριστε λεω κουφαθηκα τι εγινε με τον οτε?

Παω λοιπον καπακι στον οτε και τι μου λενε?

Μας συγχωρειτε δεν εχουμε μοντεμ τα εχουμε στην αποθηκη και ο ανθρωπος εχει φυγει τωρα...............απο Δευτερα.

Λεω κανονιστειτε τσαμπα την πηρα τη χαρα? πεταγεται καποιος και μου λεει μαλλον το απογευμα θα περασει ο τεχνικος που εχει τα κλειδια και θα του πουμε να μας αφησει το μοντεμ σας.

Ακουστε ρε παιδια εξυπηρετηση και το αλλο το κουφο 15:20 μεσημεριατικα ανοιχτος ο οτε.

Εχω παθει πλακα τι να πω:confused:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ...

τυχερο σου ηταν.....enjoy λοιπον...:T:

Jdroga κατι τετοια γεγονοτα σε συνδιασμο με το γεγονος οτι μολις εκανα την αιτηση η κοπελια μου χει πει οτι εχει αφθονα ports ειδικα για adsl over isdn μου ενισχυουν την σκεψη οτι επεσε ΤΡΕΛΟ ΒΥΣΜΑ στον ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ χωθηκαν ολοι σαν λιμασμενοι στα δικα μας ports Grrr :mad:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 14:23]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ...

τυχερο σου ηταν.....enjoy λοιπον...:T:

Κατσε Γιωργο μην βιαζεσαι γιατι το μοντεμ ακομα δεν το εχω παρει θα βγαλω δοντια αποψε αν δεν μου το δωσουνε :whip: :whip:

καλα ενας φιλος μου περιμενει 3 μηνες και εσενα στο εβαλαν σε μια μερα(εστω και χωρις μοντεμ)!!!!!!!!!!

ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΤΤΟ............Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ :D

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 14:35]

καλα ενας φιλος μου περιμενει 3 μηνες και εσενα στο εβαλαν σε μια μερα(εστω και χωρις μοντεμ)!!!!!!!!!!

ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΤΤΟ............Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ :D

Πηρε η γυναικα κατι λαχεια εχει λεει μια διαισθηση:happy2: :happy2: :happy2:

Αρχική απάντηση από jdrogas

Πηρε η γυναικα κατι λαχεια εχει λεει μια διαισθηση:happy2: :happy2: :happy2:

και μετα πας για το νεο lancia...:) :)

Οταν λες LANCIA εχεις κατι στο μυαλο σου?

thesis???

και ενα ακομη pcακι με xeon στα 3.0 και 1Μ L2 καλο ειναι

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:20]

το προηγουμενο σου αβαταρ...

Σε μπερδεψαν τα χρωματα της MARTINI Ι κι ομως ειναι ALFA 75 1.8 TURBO και αυτη στο τωρινο μου αβαταρ.

Σε μπερδεψαν τα χρωματα της MARTINI Ι κι ομως ειναι ALFA 75 1.8 TURBO και αυτη στο τωρινο μου αβαταρ.

...τι μου λες...ε καλυτερα τοτε να πας για ΑΛΦΑ...:)

(ελπιζω να μην σκησαμε το θρεντ σου..)

156 GTA. Σαν επιλογη.....εχεις και παιδια τι να κανουμε...(να βγαινει και το ESP).

Παντως οπως προειπες απιστευτη κωλοφαρδια. Εγω παντως θα προτεινα να παρεις μοντεμ απο μαγαζι εξω και οχι απο τον πΟΤΕ.

Γνωμη μου παντα.

Συγνωμη αλλα Audi S4....:D

Toσες μερες θελω να βαλω DSL και δε ξερω τι να βαλω....Οτε ή Telepassport με δικο της τηλεφωνο και χωρις κανενα παρε-δωσε με τον ΟΤΕ???

Καμμια ιδεα?

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 06:40]

156 GTA. Σαν επιλογη.....εχεις και παιδια τι να κανουμε...(να βγαινει και το ESP).

Παντως οπως προειπες απιστευτη κωλοφαρδια. Εγω παντως θα προτεινα να παρεις μοντεμ απο μαγαζι εξω και οχι απο τον πΟΤΕ.

Γνωμη μου παντα.

Kαλησπερα ειμαι οn dsl αυτη τη στιγμη και ειμαι πολυ χαρουμενος γλυτωσα και τη γκρινια οτι το τηλεφωνο μιλαει συνεχεια.

Κανω download 40-41kb καλα ειναι?

Kαλησπερα ειμαι οn dsl αυτη τη στιγμη και ειμαι πολυ χαρουμενος γλυτωσα και τη γκρινια οτι το τηλεφωνο μιλαει συνεχεια.

Κανω download 40-41kb καλα ειναι?

Μια χαρά είσαι.Καλά dwnlds :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.