Jump to content

Νεοι drivers αλλα χαμηλη αποδοση

xylokastro

Recommended Posts

Εβαλα τους νεους drivers για το chipset αλλα η αποδοση στο 3dmark 2003 της x800xt επεσε κατα 9000 μοναδες!!!!επισης εχω μειωμενη αποδοση και στα παιχνιδια!!!!τι να κανω?:dots: :dots: :dots: :dots:

δηλαδή τώρα δε το τρέχει καθόλου? Ποιοι είναι αυτοί οι Drivers? Μήπως έβαλες για άλλο Chipset? Αν πιστεύεις ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά ξαναπέρνα τους drivers για το GPU.

Δεν ξερω αν εχουμε το ιδιο προβλημα, αν και εχω ati9700 αλλα απο προχθες που κατεβασα τους καινουργιους catalyst 4.10 δεν ολοκληρωνεται καν το bench....:blink:

Απο οτι ειδα η futuremark δεν υποστηριζει για 3dmark03 τους τελευταιους οδηγους :tomato:

δεν ριχνεις ενα ματι μηπως συμβαινει και σενα το ιδιο

’ντε να βγάλεις άκρη με τους οδηγούς της κάθε εταιρίας. Και κυρίως με ΑΤΙ. Πάντως πρέπει να τα κάνεις όλα με τη σειρά, με μεγάλη προσοχή για να ξέρεις τις ρυθμίσεις.

Όλοι οι οδηγοί τρέχουυν τα πάντα παντού. Αυτό είναι δεδομένο και δοκιμασμένο. Ή κάτι κάνουμε λάθος στην εγκατάσταση ή σε υπερχρονισμένη κάρτα έχουν κλείδωμα. Όταν αναγνωρίσουν τον τύπο της κάρτας τη δέχονται με τους εργοστασιακούς χρονισμούς. Σε μένα οι 4.9 τέτοια μου έκαναν. Ή αλλιώς το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.