Jump to content

Ψηφίστε την Eλληνική κοινότητα του MIUI !

Dagalidis

Recommended Posts

Αγαπητοί μου φίλοι, Βρίσκεται σε εξέλιξη ένας διαγωνισμός για το καλύτερο MIUI FAN CLUB στο en.miui.com.

voting1-900x425.png

Ψηφίστε την χώρα μας ώστε να ενταχθεί ανάμεσα στα πρώτα FAN CLUbs και τα δώρα που θα κερδίσουμε θα μοιραστούν σε όλους όσους ψηφίσουν μετά από κλήρωση.

Το link για τον διαγωνισμό βρίσκεται εδώ => MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site to Win Gifts! - General Chat - MIUI Official English Site - Redefining Android

?thumbnail=1

Οσοι από εσάς δεν έχετε λογαριασμό στο en.miui.com θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν και μετά να ψηφίσετε.

Για να φτάξετε λογαριασμό στο en.miui.com => https://account.xiaomi.com/pass/register?_locale=en

Sorry αλλα απο που και ως που? Αλλες χωρες εχουν βοηθήσει περισσοτερο συμφωνα με το 2# post για παραδειγμα devs απο το Ισραιλ εχουν υλοποιησει Τ9, Ιταλοι τον downloader κλπ.

Και φυσικά κάθε γνώμη είναι σεβαστή.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορείτε έτσι και αλλιώς να ψηφίσετε ότι σας αρέσει.:p:)

Ετσι και αλλιώς είμαστε σε πολύ καλή θέση σε σχέση με το μέγεθός μας και ευχαριστώ όσους μας έδωσαν την ψήφο τους.

Δημήτρης ...:daisy:

Καλά δεν μας έβαλε και το πιστόλι στον κρόταφο. Άλλωστε αν βγει το MIUI Greece πρώτο, τα δώρα σε κάποιους από εμάς θα πάνε.

Φυσικα δεν κρινω κανεναν ουτε την κινηση να ποσταρει εδω, τη γνωμη μου ειπα.

Θεωρω οτι καλυτερα να πανε σε αυτους που εχουν προσφέρει κιολας (ala GNU GLP :p )

Καλη τύχη ωστόσο

Sorry αλλα απο που και ως που? Αλλες χωρες εχουν βοηθήσει περισσοτερο συμφωνα με το 2# post για παραδειγμα devs απο το Ισραιλ εχουν υλοποιησει Τ9, Ιταλοι τον downloader κλπ.
Άλλο πράγμα το fan site και άλλο οι devs που ίσως να είναι και μέλη κάποιων από αυτά τα sites. Έχουμε και δικό μας εδώ στο lab που φτιάχνει πανέμορφα themes για miui.

H ψηφοφορία δεν είναι για την προσφορά μόνο σε επίπεδο κώδικα ούτε κάτι τέτοιο τέθηκε αλλά και την προώθηση του miui προϊόντος.

βρε δεν ειναι κακο αυτο που κανει το παλικαρι, ειναι γενικα πολυ συνηθισμενο σε διαφορους διαγωνισμους να ζητειται η ενισχυση της εκαστοτε χωρας σε σχετικα φορουμ, και το κανουν σ ολο τον κοσμο...:rolleyes:

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη ! :hi:

Για τα πληθυσμιακά δεδομένα της χώρας μας μιά χαρά είμαστε μέχρι τώρα.

Τουλάχιστον δηλώνουμε μία αξιοπρεπή παρουσία και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους !:dance3:

[MENTION=153]Dagalidis[/MENTION] τους AMD τους ξέχασες; :p

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται βρε.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να σου γράφω από έναν core 2 αλλά ο Opteron μου είναι ακόμη στην καρδιά μου. :jump:

Αντε παιδες ριχτε καμια ψηφο ειμαστε μονο στις 93 με την δικια μου. 610 το μεγαλυτερο σκορ στη ρωσια! miui χρησιμοποιω στο htc desire εδω και καναδυο χρονια και με εχει καταβολεψει

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της ψηφοφορίας και θα ήθελα να δώσω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους μας βοήθησαν με την ψήφο τους.

Έχουμε μέχρι στιγμής 121 ψήφους που μας δίνει μία πολύ ικανοποιητική κατάταξη στο σύνολο των 20 FAN SITES.

Βέβαια απέχουμε αρκετά από την κατάταξη των 6 πρώτων, αλλά και πάλι όσα καταφέραμε ήταν εξαιρετικά.:clap:

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και την ομάδα Διαχείρισης του TheLab για την βοήθεια και υποστήριξή τους. :inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.