Duff Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2004 καλησπερα..το πσ μου μου βγαζει μπλε οθονη συχνα χωρις να ξερω το λογο και κανει ρισταρτ.τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 δυστυχώς, τα πάντα εάν έχεις κάνει καθαρό format, ξεκίνα το ψάξιμο από τις μνήμες, μετά μητρική κλπ μόνο με σταδιακές αλλαγές κομματιών θα βγάλεις άκρη (εφόσον είναι πρόβλημα hardware) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Οκτώβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Πανε στο system properties -> advance -> startup and recovery -> setting και βγαλε το τικ στο automatically restart. Tην επομενη φορα που θα βγαλει μπλε οθονη δεν θα κανει restart οποτε θα προλαβεις να διαβασεις τι σου λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Μηπως εχεις κανει overclock??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Στείλε μας το μύνημα που σου βγάζει όταν ξαναεμφανιστεί η μπλε οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Τι τροφοδοτικο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Οκτώβριος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 εχω ενα qtec 450 W . αυτο ειναι το τελευταιο ερρορ ¨ C:\WINDOWS\Minidump\Mini102204-02.dmp C:\DOCUME~1\XAMENO~1\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml και αυτο που μου εγραφε στο ριπορτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Οκτώβριος 22, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 πιστευω οτι φταιει ο σκληρος γιατι κατι τετοιο εγραφε αλλα εκανα ντισκ τσεκ και δεν εγβαλε εροορσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Ελπιζω να βοηθησει καπως..http://partners.mamma.com/WebpromoT?query=windows+errors&qtype=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Liquido Leeds πιστευω οτι φταιει ο σκληρος γιατι κατι τετοιο εγραφε αλλα εκανα ντισκ τσεκ και δεν εγβαλε εροορσ επειδη αυτο μου εκανε και εμενα,πριν πεταξει μπλε οθονη ακους κανενα "τσακ" να κανει ο σκληρος?Εχεις κανει φορματ?Αυτι στο κανει μονο με παιχνιδια ή και αλλα προγραμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Αυτο το "τσακ" το ακουγα κι εγω πριν κανω φορματ.Εκανε "τσακ" και μετα κολαγε...αλλα δεν ηξερα τι ηταν..!Για βοηθα ρε skinny μην τη παθω ξανα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Οκτώβριος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Όταν λες μπλέ οθόνη, τι εννοείς?:wassat: Μήπως κάτι τέτοιο? Χωρίς λόγια. Blue Screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 23, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από manosone Αυτο το "τσακ" το ακουγα κι εγω πριν κανω φορματ.Εκανε "τσακ" και μετα κολαγε...αλλα δεν ηξερα τι ηταν..!Για βοηθα ρε skinny μην τη παθω ξανα.. Kατ αρχας βαλε τους τελευταιους οδηγους της μητρικης σου,μετα (αν και δεν ξερω τι ειδους φορματ εχεις κανει) πηγαινε http://www.killdisk.com/downloadfree.htmειναι μια bootable δισκετα στην οποια τρεχεις το killdisc.exeκανει ενα διαφορετικο φορματ κραταει περιπου 2,5 ωρες και μετα παλι winΑυτο εκανα κι εγω και ειμαι ως τωρα καλαΕπισης προβλημα τριφοδοτικου δεν παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.