Jump to content

Η Ελλαδα στο Δικαστηριο για τα παιχνιδια

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βρυξελλες 14-10-2004

Η ευρωπαικη ενωση πηγαινει στο δικαστηριο την χωρα μας εξαιτιας του νομου περι απαγορευσεως παιχνιδιων σε δημοσιους χωρους και οχι μονο. Το αυθεντικο κειμεο παρακατω:

The European Commission is taking Greece to court for failing to change a law that could ban people playing computer games at home.

The law, which aimed to target gambling machines, also includes a ban on installing the games in public and private places - including cyber cafes.

The European Commission says the ban is "disproportionate".

Despite promising to amend the law after a request from the Commission, Greece has yet to introduce any change.

The Commission said the law was disproportionate, as it applies not only slot machines and games of chance, "which might give rise to social concerns, but also games of an entirely different nature which are not... a source of particular disquiet with regard to public order or consumer protection".

Commission spokesman Jonathan Todd told reporters: "The law makes it theoretically illegal to play your Game Boy at home or 'Snake' on your mobile.

"Fortunately in practice the law is not applied to prevent playing computer games at home, but is applied to prevent the installation or repair of computer games at places like cyber cafes," he said.

"The law hinders free movement of goods and provision of services. So unfortunately we are obliged to take Greece to the Court of Justice."

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3744016.stm

καιρος ηταν , τον ΟΤΕ ποτε θα το πανε μεσα για τις γραμμες του να δουμε:mad:

Αρχική απάντηση από ea6gka

Με πρόλαβες...............

αν τον πανε παντως υπαρχουν αρκετες χιλιαδες μαρτυρες για να τον καταδικασουνε ανετα

:TD:

Τελικά μας πηγανε στο δικαστήριο ε?Είχα ακούσει πως αν καταργούσαμε το νόμο δεν θα πηγαίναμε δικαστήριο ούτε θα πληρώναμε ένα αρκετά μεγάλο πρόστοιμο αλλά μάλλον τελικά δεν την γλητώνουμε τα λεφτά ουτε τα δικαστήρια:p Αυτο το θέμα με το νόμο αυτό μου την είχε δώσει στα νεύρα!!Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι είναι η κυβέρνηση μας ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!

Εδω τρωμε πρόστιμο για τις υπερβολικες φορολογιες στα αμαξια. Αλλα και που το πληρωνει η Ελλαδα, το εισοδιμα απο τους φορους ειναι πολύυυυ περισσότερο απο το πρόστιμο......

Καλά δεν κατάλαβα. Και θα πληρώσουμε (πληρώσετε βασικά, εγώ ακόμα είμαι ανήλικο!) της #*&$^&* τους φόρους για να ξεπληρωθεί το χρέος και θα φάμε το νόμο στο κεφάλι μέχρι να αποσυρθεί ή αλλαχτεί; Ελεος δηλαδή!!! Καλά και οι καινούριοι δεν τον καταργήσανε το νόμο; Και μετά σου λένε επένδηση στις νέες τεχνολογίες...

Έχω την εντύπωση πως ο νόμος έχει αλλαχθεί και το όλο thread με παραξένεψε.Αυτό το λέω διότι το internetcafe της γειτονιάς μου επειτρέπει να παίζεις παιχνίδια και αν δεν κάνω λάθος το είχα διαβάσει κάπου σε ένα περιοδικό!Τώρα ίσως απλώς η ΝΔ να άλλαξε απλώς το νόμο καθυστερημένα και για αύτο μας τρέχουν!Μακι όσο για το οτι είσαι ανήλικος οι γονείς σου εσένα δεν πληρώνουν?Όλοι θα φάμε στη μάπα τα λάθη αυτών που με την ψήφο μας εμπιστευόμαστε!!!

Είχα την εντύπωση ότι ο νόμος τροποποιήθηκε μετα τις διαμαρτυρίες του κόσμου και των internet cafe-καταστηματαρχών.

Υπήρχε μια περιόδος που είχαν σταματήσει τα παιχνίδια εντελώς Ηλεκτρονικά, φρουτάκια, games σειntertet cafe.

Μετά την τροποποίηση όμως μόνο τα φρουτάκια απαγορεύονται(αλλά και αυτα δειλα δειλά υπάρχουν)

Και γιατί να πάει ο ΟΤΕ στα δικαστήρια? Μια χαρά είναι ο ΟΤΕ. Ίσα ίσα που καθυστερεί να φέρει και λογαριασμούς. :upside:

Επεξήγηση: Πριν έναν χρόνο που έγινε αίτηση για ADSL, ήταν να προσθέσουν το κόστος του modem στον λογαριασμό του ΟΤΕ. Μετά από ένα χρόνο (πριν μια εβδομάδα νομίζω), έρχεται ξεχωριστά ο λογαριασμός του modem. :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.