Jump to content

Νέα οθόνη!!!

tsakali

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας αυτή τη στιγμή είμαι με μια samsung 2232BE 1680x1050 κ μάλλον ήρθε ο καιρός για αλλαγή της.

Διαθέτω στην χειρότερη 230E, ούτε αυτά αλλά θα το παλέψουμε :-P ..

Η αλήθεια είναι πως αφιερώνω αρκετό χρόνο μπροστά στην οθόνη με games και ταινίες.

Δεν θα με χάλαγε να είναι κ tv..

Βασικά να τονίσω πως δεν ξέρω τι μας ενδιαφέρει παραπάνω σε μια οθόνη. Έμενα μ'αρεσε αυτή!!!

λοιπόν ακούω γνώμες ...

επειδή και εγώ θα έπαιρνα και τελικά πήρα μια πιο φθηνή λόγω χρημάτων.

Όρμα σε U2412 ή σε Ρ2414Η (δεν είναι για παιχνίδια πάντως υστερεί απο οτι διάβασα σε reviews)

Πολύς κόσμος προτείνει del αλλά κ 260 για 24 είναι αρκετά..... Αυτή που δείχνω δεν αξίζει?? Είναι κ 3d.... :hmm:

http://www.ebw.gr/el/Product/77595/4038986142083-D2367PH-TFT-58-4-cm-(23-)-16-9-LED-5ms-AOC-d2367Ph-d2367Ph-(SP-A-2xHDMI-5-0-bk)-4038986142083

Δεν μπόρεσα να βρω κάποιες παρουσιάσεις. Στο amazon πάντως δίνουν καλές κριτικές στην [ame=http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00A46Y678/ref=pd_sim_sbs_computers_cm_cr_acr_txt_2/277-8411669-9751501]AOC I2367FH[/ame].

Δεν μπόρεσα να βρω κάποιες παρουσιάσεις. Στο amazon πάντως δίνουν καλές κριτικές στην AOC I2367FH.

Κ εγω ρε γμτ έψαξα αλλά τίποτα. ..

Βασικά δεν εχω ιδέα τι παιζει με το 3D .... αξίζει; ειναι μουφα; λιγο που το έψαξα είδα πως το 3d δεν είναι κάτι στάνταρ αλλά διαφέρει απο κατασκευαστή σε κατασκευαστή! !! Το μπέρδεμα μεγάλωσε! !! :banghead::banghead:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Το 3d είναι μια αποτυχία. Θέλεις κάρτα (νομίζω μόνο nvidia) αρκετά δυνατή για να παίζει 3d παιχνίδια.

Αν θέλεις για παιχνίδια θα πρέπει να κοιτάξεις σε 120hz monitor.

Για ποιο all around χρήση προτίνεται η 2414 αν δε μπορείς πάρε την 2312.

Δεν ξέρω.. αυτο με την nvidia όντος ήθελες 120hz μόνιτορ αλλα απο οτι διάβασα το 3d που κυκλοφορεί τώρα απλά δείχνει 2 εικόνες την ίδια στιγμή...

Αν υπάρχει κάποιος που έχει μια τέτοια οθόνη ας μας πει τι παίζει. ...

Δεν ξέρω.. αυτο με την nvidia όντος ήθελες 120hz μόνιτορ αλλα απο οτι διάβασα το 3d που κυκλοφορεί τώρα απλά δείχνει 2 εικόνες την ίδια στιγμή...

Αν υπάρχει κάποιος που έχει μια τέτοια οθόνη ας μας πει τι παίζει. ...

Κ κάτι ακόμη η aoc που ανέφερα έχει κάτι αρνητικό; Γιατί είδα πως έχει κ 3 χρόνια εγγύηση!

Και εγω ακριβώς αυτή την οθόνη εχω (2232bw)και ψάχνω αντικαταστάτη 24αρι και ειμαι για u2414h, το οποίο λένε ότι φοράει άλλο πάνελ σε σχέση με το P2414 το οποίο εχει πολυ καλό lag από οτι διαβασα στο tftcentral.

Σκοπός ειναι να βρούμε καποιο review της 2232 για να δουμε σε σχέση με τα πιο καινούργια μονιτορ τι κάνει απο lag για το θέμα gaming.

Αφού σ αρέσει η AOC πάρε αυτή. Μια χαρά οθόνη είναι.

Αν όμως την επέλεξες και για το 3D τότε ξέχασέ την και κοίτα για κάποια άλλη.

Θα κάνω καμία εβδομάδα υπομονή μήπως κ βρεθεί κάποιος που την έχει να μας πει 5 πράγματα γιατί όποια κ να πάρω θα πρέπει να την κρατήσω όσο αντέξει, *τα πράγματα παν απο το κακό στο χειρότερο :mad:

Όπως το είπες μ'αρεσε πολύ αλλά... μη φάω καμία ήτα κ χτυπάω το κεφάλι μου ....

Με κάθε επιφύλαξη, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά η οθόνη πρέπει να είναι ίδια με την i2367 με μόνη διαφορά το παθητικό 3D για την οποία μπορείς να βρεις review και πρόκειται για μια καλή επιλογή.

Μιας και συνταρακτικές διαφορές δεν υπάρχουν στις οθόνες αυτής της κατηγορίας για μένα είναι σημαντικός ο παράγοντας εμφάνιση μιας και όσο μ$%^& κι αν ακούγεται το 'να τη βλέπεις και να χαίρεσαι' παίζει ρόλο.

Αν θες να πας σε πιο σίγουρη επιλογή δες τη Dell P2314 όπου μπορείς να βρεις reviews αρκετά.

Είναι PWM free, χαμηλό input lag, καλή εγγύηση, καλή βάση και δοκιμασμένη από πάρα πολύ κόσμο (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).

Καλησπερα παιδια

για να μην ανοιγω καινουριο ποστ γραφω εδω

ψαχνω και γω οθονη γιατι η samsung syncmaster 206BW μας αφησε χρονους. (συγκεκριμενα τρεμοπαιζει με συχνοτητα κατω του δευτερολεπτου).

το μπατζετ που διαθετω ειναι εως 150-160 και ψαχνω για 22αρα. Οχι τρελες απαιτησεις (παιχνιδια κλπ), για δουλεια την θελω σχεδια κλπ και καμια ταινια.

ευχαριστωωω

Ρίξε μια ματιά στην LG 23EA63V αν δε σε ενδιαφέρει να έχει βάση με ρύθμιση ύψους και pivot.

μετα απο μια μικρηα αναζητηση εχω 2 ερωτησεις να κανω

1) εχει σημασια που πολλες οθονες δεν εχουν hdmi υποδοχη ? οι περισσοτερες ειναι με vga και dvi

2) η τεχνολογια IPS ειναι καινουρια ? να υποθεσω οτι καλο θα ηταν να εχει ?

μετα απο μια μικρηα αναζητηση εχω 2 ερωτησεις να κανω

1) εχει σημασια που πολλες οθονες δεν εχουν hdmi υποδοχη ? οι περισσοτερες ειναι με vga και dvi

2) η τεχνολογια IPS ειναι καινουρια ? να υποθεσω οτι καλο θα ηταν να εχει ?

Αν κ δεν είμαι σίγουρος θα σου πω ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής

1) Δεν έχει σημασία από την στιγμή που το DVI μεταφέρει ακριβός τις ίδιες πληροφορίες με το HDMI σε ποιότητα.

Η διαφορά τους είναι πως το HDMI μεταφέρει κ ήχο.

2) Το IPS σου δίνει μεγαλύτερες γωνίες θέασης , από εκεί κ πέρα η κάθε τεχνολογία έχει τα υπέρ κ τα κατά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.