Jump to content

SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

Recommended Posts

δεν μπορώ να μπω..

Τα συγκεκριμένα έχουν μόνο το γκρουπ TheLab.gr@SG, οπότε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. :(

Γενικά προτείνω αν θέλετε να βάζετε και τη Whitelist στις κληρώσεις. Έτσι γίνεται να προστεθούν συμμετέχοντες που δεν ανήκουν στο γκρουπ, ακόμη και όσο είναι σε εξέλιξη μια κλήρωση.

Από την άλλη, υποψιάζομαι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και μια γρήγορη ψηφοφορία για την ένταξή σου στο γκρουπ. Νομίζω ότι μάλλον έχεις μαζέψει μερικούς φίλους το τελευταίο διάστημα. ;)

• Like 8

Κερδισα το syberia απο τον φιλο @Brandvsbrand , μου εβγαλε κατευθειαν το key στο steamgifts, το παιρνω και το ενεργοποιω απο εκει? η να περιμενω καποιο εμαιλ?

πρωτη φορα το βλεπω αυτο να εμφανιζει το κλειδι στο steamgifts.

• Like 1

Το ενεργοποιείς κανονικά με το κλειδί από εκεί και το σημειώνεις επιτόπου. Η λειτουργία είναι καινούρια στη νέα έκδοση του SG.

Προφανώς μπορείς να στείλεις και ένα πμ ή ένα email για ευχαριστώ, αλλά δε χρειάζεσαι κάτι άλλο για να ενεργοποιήσεις το παιχνίδι.

• Like 1

Τα συγκεκριμένα έχουν μόνο το γκρουπ TheLab.gr@SG, οπότε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. :(

Γενικά προτείνω αν θέλετε να βάζετε και τη Whitelist στις κληρώσεις. Έτσι γίνεται να προστεθούν συμμετέχοντες που δεν ανήκουν στο γκρουπ, ακόμη και όσο είναι σε εξέλιξη μια κλήρωση.

Από την άλλη, υποψιάζομαι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και μια γρήγορη ψηφοφορία για την ένταξή σου στο γκρουπ. Νομίζω ότι μάλλον έχεις μαζέψει μερικούς φίλους το τελευταίο διάστημα. ;)

:blush::hm: