Jump to content

SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

Recommended Posts

Αν και δεν όπως αναφέρεται στο πρώτο post, πρέπει να μαζέψεις like στην "αίτηση" σου για να μπεις στην ιδιωτική ομάδα, επαναλαμβάνω την ερώτηση μου:

Το Space Trader: Merchant Marine το έχω κανονικά στην λίστα παιχνιδιών μου. Τα άλλα 2 όντως δεν τα έχω βάλει στην λίστα με τα παιχνίδια μου. Όπως τα κέρδισα τα ξαναέβαλα για δωρεά.

Κοίτα φίλε, μην το κουράζουμε το θέμα ας μην με βάλετε στην ομάδα.

-Ελπίζω να μην σας πειράζει αν δημοσιεύω εδώ μερικά giveaways που κάνω.

Τα άλλα 2 όντως δεν τα έχω βάλει στην λίστα με τα παιχνίδια μου. Όπως τα κέρδισα τα ξαναέβαλα για δωρεά. Κοίτα φίλε, μην το κουράζουμε το θέμα ας μην με βάλετε στην ομάδα.

Τότε "φίλε" έχεις παραβεί τους κανόνες λειτουργίας του SteamGifts, γιατί ότι κερδίζεις πρέπει να το κάνεις redeem στον λογαριασμό σου. Οπότε ναι, δεν το κουράζουμε άλλο το θέμα.

Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι το TheLab@SG είναι ιδιωτική ομάδα και δεν έχει καμία "επίσημη" σχέση με το TheLab.gr, οπότε το αν θα δημιουργεί κάποιος giveaways και τα δημοσιεύει εδώ είναι ανεξάρτητο από το αν ανήκει σε αυτή την ομάδα ή όχι.

• Like 1

Τότε "φίλε" έχεις παραβεί τους κανόνες λειτουργίας του SteamGifts, γιατί ότι κερδίζεις πρέπει να το κάνεις redeem στον λογαριασμό σου. Οπότε ναι, δεν το κουράζουμε άλλο το θέμα.

Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι το TheLab@SG είναι ιδιωτική ομάδα και δεν έχει καμία "επίσημη" σχέση με το TheLab.gr, οπότε το αν θα δημιουργεί κάποιος giveaways και τα δημοσιεύει εδώ είναι ανεξάρτητο από το αν ανήκει σε αυτή την ομάδα ή όχι.

μπερδεύτικα..ποιά ομάδα;

να μην στέλνω εδώ GA;

Έκανα κάτι λάθος;

@xtrmsnpr, το παρόν θέμα αφορά το SteamGifts.com γενικότερα. Από αυτή την άποψη μπορείς κάλλιστα να παραθέτεις εδώ τα giveaways σου.

Παράλληλα όμως υπάρχει μία ιδιωτική ομάδα (δηλαδή όχι η δημόσια TheLab.gr Official) με την ονομασία TheLab.gr@SG στην οποία η διαδικασία ένταξης περιγράφεται στο πρώτο post του θέματος. Αυτή η ομάδα αρχικά δημιουργήθηκε επειδή στην επίσημη ομάδα μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, ενώ κάποιοι εδώ θέλαμε να περιορίσουμε τα entries μόνο σε καθαρά μέλη του TheLab (με επιπλέον κάποιους κανόνες).

Άρα όχι, δεν έχεις κάνει κάτι λάθος, μέχρι τώρα το πας αρκετά καλά ώστε κάποια στιγμή αργότερα αν το θελήσεις να ενταχθείς και εσύ στο ιδιωτικό group

Μία από τις επιλογές όταν δημιουργείς μια κλήρωση (ή GiveAway / GA) είναι να απευθύνεται μόνο σε μέλη μιας ομάδας του Steam (Steam Group). Μια τέτοια ομάδα έχουμε συστήσει εδώ, για τα ενεργά μέλη του Lab και του SteamGifts (SG), που επιβεβαιωμένα τηρούν τους κανόνες και των δύο κοινοτήτων. Λέγεται TheLab.gr@SG. Με αυτόν τον τρόπο, οι κληρώσεις απευθύνονται μόνο σε μέλη που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Στις δικές σου κληρώσεις μέχρι στιγμής συμμετέχουν και άλλοι χρήστες, που απλώς παρακολουθούν το θέμα.

@xtrmsnpr, το παρόν θέμα αφορά το SteamGifts.com γενικότερα. Από αυτή την άποψη μπορείς κάλλιστα να παραθέτεις εδώ τα giveaways σου.

Παράλληλα όμως υπάρχει μία ιδιωτική ομάδα (δηλαδή όχι η δημόσια TheLab.gr Official) με την ονομασία TheLab.gr@SG στην οποία η διαδικασία ένταξης περιγράφεται στο πρώτο post του θέματος. Αυτή η ομάδα αρχικά δημιουργήθηκε επειδή στην επίσημη ομάδα μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, ενώ κάποιοι εδώ θέλαμε να περιορίσουμε τα entries μόνο σε καθαρά μέλη του TheLab (με επιπλέον κάποιους κανόνες).

Άρα όχι, δεν έχεις κάνει κάτι λάθος, μέχρι τώρα το πας αρκετά καλά ώστε κάποια στιγμή αργότερα αν το θελήσεις να ενταχθείς και εσύ στο ιδιωτικό group

Μία από τις επιλογές όταν δημιουργείς μια κλήρωση (ή GiveAway / GA) είναι να απευθύνεται μόνο σε μέλη μιας ομάδας του Steam (Steam Group). Μια τέτοια ομάδα έχουμε συστήσει εδώ, για τα ενεργά μέλη του Lab και του SteamGifts (SG), που επιβεβαιωμένα τηρούν τους κανόνες και των δύο κοινοτήτων. Λέγεται TheLab.gr@SG. Με αυτόν τον τρόπο, οι κληρώσεις απευθύνονται μόνο σε μέλη που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Στις δικές σου κληρώσεις μέχρι στιγμής συμμετέχουν και άλλοι χρήστες, που απλώς παρακολουθούν το θέμα.

οκ καλώς!Ωραιά τότε

signature.png

άλλο ένα

invite only lvl 0

Έγινε επεξεργασία από xtrmsnpr
  • Like 1

Δημήτρη, αν θέλεις άκου δύο φιλικές κουβέντες (ή απλώς αγνόησέ με). Δεν ξέρω αν έγινε αναφορά από κάποιον εδώ, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σημασία. Αν δε συνέβαινε τώρα, κάποια στιγμή μοιραία θα σε προλάβαινε η ποινή για την παραβίαση των κανόνων, όπως κάποτε γίνεται με όλους.

Αυτό που θα καθορίσει το μέλλον είναι το πώς θα το αντιμετωπίσεις. Υπάρχουν κι άλλα μέλη -που πλέον ανήκουν και στο γκρουπ- που ξεκίνησαν παραβιάζοντας τους κανόνες από αμέλεια. Υπέμειναν προσωρινά την απενεργοποίηση του λογαριασμού τους και επανήλθαν δριμύτεροι και σοφότεροι. Το ίδιο προτείνω να κάνεις και εσύ.

Όμως, το πρώτο βήμα είναι να αποδεχτείς ότι για να γίνεις μέλος σε μια ομάδα που θέτει ορισμένους κανόνες, οφείλεις να τους σεβαστείς. Σε διαβεβαιώ ότι σε αυτήν την περίπτωση θα είσαι ευπρόσδεκτος. Ένας μήνας υπομονή είναι από ό,τι βλέπω...

• Like 3

Γεια σας παιδιά, ανακάλυψα το thread σας κατά τύχη όταν μου το ανέφερε ο xtrmsnpr.

Για το καλωσόρισμα ορίστε ένα giveaway ανοιχτό σε όλους.

signature.png

Μαζεύω αρκετά παιχνίδια κατά καιρούς που τα δίνω μέσω SG, οπότε ευκαιρία να μοιράσω και τίποτε στους συμπατριώτες μου! :D

Θα μου άρεσε να μπω και στο group του TheLab.gr@SG οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο ενεργός γίνεται στο forum και στα giveaways.

Καλή τύχη.

• Like 8

Δημήτρη, αν θέλεις άκου δύο φιλικές κουβέντες (ή απλώς αγνόησέ με). Δεν ξέρω αν έγινε αναφορά από κάποιον εδώ, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σημασία. Αν δε συνέβαινε τώρα, κάποια στιγμή μοιραία θα σε προλάβαινε η ποινή για την παραβίαση των κανόνων, όπως κάποτε γίνεται με όλους.

Αυτό που θα καθορίσει το μέλλον είναι το πώς θα το αντιμετωπίσεις. Υπάρχουν κι άλλα μέλη -που πλέον ανήκουν και στο γκρουπ- που ξεκίνησαν παραβιάζοντας τους κανόνες από αμέλεια. Υπέμειναν προσωρινά την απενεργοποίηση του λογαριασμού τους και επανήλθαν δριμύτεροι και σοφότεροι. Το ίδιο προτείνω να κάνεις και εσύ.

Όμως, το πρώτο βήμα είναι να αποδεχτείς ότι για να γίνεις μέλος σε μια ομάδα που θέτει ορισμένους κανόνες, οφείλεις να τους σεβαστείς. Σε διαβεβαιώ ότι σε αυτήν την περίπτωση θα είσαι ευπρόσδεκτος. Ένας μήνας υπομονή είναι από ό,τι βλέπω...

Το καταλαβαίνω ότι αφού παραβίασα τους κανόνες κάποια στιγμή θα ερχότανε και "η τιμωρία". Λογικό το βρίσκω. Δεν με ενόχλησε αυτό...

Ο γραπτός λόγος σου είναι πολύ καλογραμμένος και φιλικός(σε αντίθεση με κάποιους άλλους εδώ μέσα), εννοείτε ότι διάβασα (και δεν αγνόησα) αυτά που έγραψες.

Ναι, 1 μήνας είναι, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω όρεξη να μπω στην ομάδα πλέον. Ο λόγος που ήθελα να μπω είναι επειδή είχα αρκετά παιχνίδια να δωρίσω (και ακόμα έχω) και ήθελα να τα δώσω σε Έλληνες από το να τα βάζω ξέμπαρκα στο SG και να τα παίρνει ο όποιοσδήποτε. Από την αρχή όμως με το που έγραψα εδώ ένιωσα μια κάπως εχθρική αντιμετώπιση, ενώ εγώ είχα έρθει με πολύ φιλικές διαθέσεις.

@Avatar_GR, στο θέμα της αντιμετώπισής σου θα είμαι άτεγκτος. Δε θεωρώ ότι υπήρξε κανείς εχθρικός απέναντί σου, παρότι πολλοί προβληματίστηκαν για την παραβίαση των κανόνων του SG. Οπότε, προσπερνώντας την καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, έπρεπε λίγο να δούμε και την ουσία.

Αν τελικά δε θέλεις να συμμετάσχεις, κανένα πρόβλημα. Η συμμετοχή άλλωστε είναι προαιρετική. Πάντως, αν στο μεταξύ συλλογιστείς καλύτερα πώς φτάσαμε ως εδώ, (ανατρέχοντας λίγο και στα δικά σου μηνύματα) και θέλεις να τα πούμε, ας το κάνουμε με προσωπικό μήνυμα. Ας μην κάνουμε το θέμα λαϊκό δικαστήριο. :T:

@Brandvsbrand, καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας. Αλλά ποια γκρουπ έχεις επιλέξει; :)

• Like 2

Προστέθηκαν σελίδες για τα στατιστικά των group στο SG

TheLab.gr@SG stats

Και μιας και βλέπω νέα πρόσωπα εδώ, ορίστε και ένα giveaway για όσους έχουν δωρίσει έστω και ένα παιχνίδι στο SG.

signature.png

• Like 2