Jump to content

SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

Recommended Posts

:D:kiss2: you can check my inventory

Τα χεις κάνει πλακάκια με τη Valve, και μόλις το κάνει Add to library ο νικητής θα μεταμορφωθεί το παιχνίδι σε κανένα Bad rats!

(προφανώς κ δεν αμφισβητώ τπτ, κοντεύει η 1απριλιά κ λέμε κ καμιά εξυπνάδα παραπάνω :tomato::gyro:)

• Like 1

παλι open....καποιος να βαλει τον ανθρωπο στο grp μπας και κερδισουμε τπτ και εμεις στο lab :p

Όταν το ζητήσει, ψήφισέ τον. ;) Στο μεταξύ, παίξε με τις πιθανότητες. Όσο χειρότερες, τόσο πιο απολαυστική η νίκη! :T:

• Like 1

Επέστρεψα και εγώ μετά από καιρό... Και μιας και πήρα καινούργιο PC λέω να δώσω κάποια κλειδάκια που μου έχουν ξεμείνει. 

Το πρώτο είναι μόνο για τα μέλη του TheLab.gr@SG

signature.png

Ευχαριστω πολυ. !

• Like 1

Όσα είναι δημόσια συνήθως αποφεύγουμε να να τα βάζουμε εδώ, υποθέτοντας ότι όποιος ενδιαφέρεται τα βρίσκει μόνος. Ευχαριστούμε πάντως! ;)

χίλια συγνώμη,ούτε που το ήξερα αυτό :eek:  .

Δεν θα ξαναγίνει

Το περιστατικό είναι πολύ παλιό και έκτοτε δε βρίσκω να υπάρχει σοβαρό ζήτημα. Πλέον ελπίζω να ξέρεις όμως ότι η ενεργοποίηση των παιχνιδιών που κερδίζεις στο SG είναι υποχρεωτική, έτσι; Βάσει των κανόνων δεν επιτρέπεται ούτε να τα δωρίσεις αλλού, ούτε προφανώς να τα ξανακληρώσεις. Για λόγους ηθικής τάξης θα σε παρακινούσα να το βρεις σε καλή προσφορά κάπου, να το αγοράσεις και να το προσθέσεις στο λογαριασμό σου, για να είναι άμεμπτος. Χώρια ότι το παιχνίδι δεν είναι άσχημο. ;)

Την ψήφο μου την έχεις ήδη, με την ειλικρινή επιθυμία να βρεις και στις υπόλοιπες ενότητες του φόρουμ ενδιαφέρον υλικό. Α, και ξαναδιάβασε τους κανόνες του SG, καλού-κακού.  ^_^

Εννοείται, δεν τίθεται θέμα πια για την ενεργοποίηση των παιχνιδιών, με είχαν κάνει και suspend για 2-3 μέρες αλλά αρκετό καιρό μετά το συμβάν. Θα ψάξω να βρω το Ace of Spades: Battle Builder από κάνα trader, μιας και ξέρω τα κατατόπια του SteamTrades.

Θα προσπαθώ να είμαι όσο ενεργός γίνεται αυτόν τον καιρό στις ενότητες που με ενδιαφέρουν, όπως τεχνολογία, gaming, windows, android κλπ, γιατί με τα διαβάσματα είναι ένα παίδεμα. Άντε να έρθει το καλοκαίρι! :p

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη πάντως! :)

Shits happens. Δείχνεις να έχεις όρεξη και τώρα πια ότι θα ακολουθείς τους κανόνες. Και την δικιά μου ψήφο την έχεις. 

Ωραίος φίλε, σ'ευχαριστώ! :)

EDIT:

Άσχετο με το θέμα, υπάρχει κάποιο thread σχετικά με fitness/γυμναστική στο forum γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο. Αν είναι να ανοίξω νέα συζήτηση, που να το κάνω, στο offtopic;

Έγινε επεξεργασία από CyberMarco

EDIT:

Άσχετο με το θέμα, υπάρχει κάποιο thread σχετικά με fitness/γυμναστική στο forum γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο. Αν είναι να ανοίξω νέα συζήτηση, που να το κάνω, στο offtopic;

Δεν εχει παρει το ματι μου κατι τεοτοιο, αλλωστε ως καμμενοι μαλλον το fitness αντιβαινει στο τροπο ζωης μας :p

Εννοείται, δεν τίθεται θέμα πια για την ενεργοποίηση των παιχνιδιών, με είχαν κάνει και suspend για 2-3 μέρες αλλά αρκετό καιρό μετά το συμβάν. Θα ψάξω να βρω το Ace of Spades: Battle Builder από κάνα trader, μιας και ξέρω τα κατατόπια του SteamTrades.

Θα προσπαθώ να είμαι όσο ενεργός γίνεται αυτόν τον καιρό στις ενότητες που με ενδιαφέρουν, όπως τεχνολογία, gaming, windows, android κλπ, γιατί με τα διαβάσματα είναι ένα παίδεμα. Άντε να έρθει το καλοκαίρι! :p

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη πάντως! :)

Ωραίος φίλε, σ'ευχαριστώ! :)

EDIT:

Επειδή δεν ξέρω που να κάνω like χωρίς να παραπέσει, πάρε και τη δικιά μου ρητά εκπεφρασμένη :)

• Like 1

EDIT: Άσχετο με το θέμα, υπάρχει κάποιο thread σχετικά με fitness/γυμναστική στο forum γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο. Αν είναι να ανοίξω νέα συζήτηση, που να το κάνω, στο offtopic;

http://www.thelab.gr/topic/42264-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82/

χίλια συγνώμη,ούτε που το ήξερα αυτό :eek:  .

Δεν θα ξαναγίνει

Ε, μην το μεγαλοποιείς κιόλας, δεν έγινε και τίποτα. :D

Επειδή δεν ξέρω που να κάνω like χωρίς να παραπέσει, πάρε και τη δικιά μου ρητά εκπεφρασμένη :)

Εδώ παρακαλώ, για να βγάλουμε τη σούμα ευκολότερα. :T:

• Like 1

Δεν εχει παρει το ματι μου κατι τεοτοιο, αλλωστε ως καμμενοι μαλλον το fitness αντιβαινει στο τροπο ζωης μας :p

True dat! xD

Ευχαριστώ φίλος!

Ωραίος, έκανα μια ανάρτηση σε εκείνο το topic.

o reinko24

να αφήσει το feedback του GA μου,ώστε να κλείσει.Μην τραβάει τα παιχνίδια σα σκούπα μόνο :p

checked!

Φοβερο παιχνίδι είμαι πολύ χαρούμενος που το κερδισα το ήθελα!!!

Στο ειχα γραψει και στο GA!

Oops! ξέχασα πως γίνεται το mention

Ο πιο εύκολος τρόπος: με διπλό κλικ σε ένα μήνυμα του χρήστη και την επιλογή "Mention" από το αναδυόμενο παράθυρο. Ή σε μήνυμα άλλου χρήστη και διόρθωση του ονόματος.

• Like 1