GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2004 Houston.....we've got a problem.....εχω εγκατεστημενα ολα τα updates των παραθυριων,απενεργοποιημενο το μαμα τειχος φωτιας κ ενεργοποιημενο την ζωνη συναγερμου αλλα καε φορα που μπαινω στο διαδυκτιο υστερα απο κανα μισαωρο αμα τρεξω το spybot βρισκει τουλαχιστον 15 entries κ οι περισσοτερες ειναι στην registry τις οποιες κ επιδιορθωνω καθε φορα....!Αντιβιωτικο δεν χρησιμοποιω κ ουτε προκειται.......αλλα πως γινεται κ περνανε τοσα bad entries καθε φορα????Καμια προταση-λυση???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Έχεις κάποιο screenshot? κάποια το ενοχλούν standard και χτυπάνε συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Screenshot απο το spybot????Μισο λεπτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 DSO Exploit.....αυτα σε 44' στο διαδυκτιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Και εμενα μου βγαζει ακριβως το ιδιο καθε φορα που τρεχω το spybot και ας εχω και αντιβιωτικο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από pigassos19 Και εμενα μου βγαζει ακριβως το ιδιο καθε φορα που τρεχω το spybot και ας εχω και αντιβιωτικο???? Ερωτηση??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Billy, firewall έχεις βάλει? Για τσέκαρε μία κι εδώ:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8007Επίσης τα DSO exploits θα τα τρως μια ζωή αν χρησιμοποιείς ΙΕ. Για τσέκα μία αυτά που έχω γράψει... μάλλον εμβολιασμό θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Ναι.το zone alarm....αφου το λεω στοπρωτο ποστ........''ζωνη συναγερμου''.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ναι.το zone alarm....αφου το λεω στοπρωτο ποστ........''ζωνη συναγερμου''.... Να σου πω την αλήθεια δεν το διάβασα όλο το post! Η διάγνωση έγινε ταχέστατα! Δες στο review και θα ησυχάσεις. Εγώ πλέον τσεκάρω το PC μου μια το μήνα και δεν βρίσκω τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Το DSO Εxploit είναι τελείως ακίνδυνο. Είναι εσωτερικά module του ΙΕ που χρησιμοποιεί για πρόσβαση σε ActiveX στοιχεία. Το Spy Bot στα βγάζει πάντα και άμα τα σβήσεις τα ξαναεμφανίζει. Απλώς τα εκλαμβάνει ως κάτι επικίνδυνο ενώ στην πράξη δεν είναι απολύτως τίποτα. Εγώ θα έλεγα να μη δίνεις καμία σημασία. Στο δίκτυο της εταιρείας μου (10 PC) βγαίνει ακριβώς όπως και σε σένα χωρίς καμία άλλη επίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 10, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Το DSO Εxploit είναι τελείως ακίνδυνο. Είναι εσωτερικά module του ΙΕ που χρησιμοποιεί για πρόσβαση σε ActiveX στοιχεία. Αρχική απάντηση από jpavly Billy, firewall έχεις βάλει? Για τσέκαρε μία κι εδώ:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8007Επίσης τα DSO exploits θα τα τρως μια ζωή αν χρησιμοποιείς ΙΕ. Για τσέκα μία αυτά που έχω γράψει... μάλλον εμβολιασμό θες. 5 μηνες με firefox και παλι τρωω τουλαχιστον 5 dso expoilts καθε φορα που μπαινω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 10, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση .Βάλε και το DSO patch .Εδώ μπορείς να δεις και ότι το DSO Exploit δεν παίζει πια.Ρίξε μία και στα τελευταία updates .Επίσης, εγώ θα σου πρότεινα άλλο firewall απ'το ZA(για μένα πάντα Sygate).Και μην ξεχνάς το SpywareBlaster! Εγώ δεν έχω κανένα hit πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.