ChrisPr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2014 Καλησπερα, χθες αγορασα το coolermaster v700.Απο ελληνικο μαγαζι και ηρθε κανονικα μεσα σε ζελατινες σφραγισμενο κλπ.Cooler Master: V700Πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να το συνδεσω με καλωδιο τροφοδοσιας μονο του τελειωςχωρις τιποτα αλλο συνδεδεμενο. Με το που ανοιξα το διακοπτη ακουγετε ενα μικρο buzzingη δεν ξερω καιγω πως λεγετε,(για να το ακουσεις πρεπει αν βαλεις το αυτι σου διπλα αλλιως δεν πεζει να το ακουσεις) το αφησα καμια ωρα ανοιχτο ετσι δεν μυρισε τιποτα καμενο.Το εβαλα στο pc το buzzing ειναι ακριβως το ιδιο, φυσικα το τροφοδοτικο δουλευει μια χαρα,τουλαχιστον απο τη δικια μου αποψη δεν φενεται να εχει προβλημα(αλλα ουτε και ειμαι ειδικοςνα το μετρησω κλπ.) Επισης αν αρχισω και στρεσσαρω το Pc π.χ gaming αυτο το buzzing αρχιζει καιγινεται πιο δυνατο.. Καπου μετα το 0:45 τρεχει το game.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M50XLMWhoMo]VIDEO0004 - YouTube[/ame]Ειναι φυσιολογικο αυτο? Να το παω πισω μηπως πεζει τιποτα ? Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει αλλα δεν φενεται να ειναι φυσιολογικο αυτο.. :suicide2: Το εχω δοκιμασει και σε αλλες πριζες του σπιτιου,αλλα και σε αλλο σπιτι (λολ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Και εγώ με το V700 είμαι εδώ και κάνα μήνα. Δεν έχω τέτοιο θέμα. Είναι εντελώς αθόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 17, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Το πιο πιθανό είναι να γκρινιάζει κάποιο από τα πηνία που έχει μέσα (Coil whining ).Πήγαινέ το πίσω και βάλτους να το ακούσουν και να στο αλλάξουν !Μπορεί ποτέ να μην σου πάθει ποτέ, τίποτε , αλλά γιατί να έχεις την "γκρίνια " του στα αυτιά σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.