Jump to content

HELP!!!

BanOr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν θα χρειαστώ τις γνώσεις σας...

Για να βάλω USB 2.0...Tι κάνω??

Π.Χ...Παίρνω μία "πλακέτα" USB 2,0 και το συνδέω στην μητρικη σε θέση για USB 1.1 και βάζω drivers?? :help:

oι πλακέτες μπαίνουν στο PCI και όχι στο USB. Αν εννοείς bracket αν δεν υποστηρίζει USB2 η μητρική σου δε γίνεται να το κάνεις με κανένα bracket.

Aν η μητρική σου δεν υποστηρίζει usb2 τότε θα αγοράσεις ένα usb2 controller σε pci. Αυτό που λες εσύ είναι usb hub που θα σου δώσει απλά περισσότερες usb θύρες

Κοινώς...Θα πρέπει να πάρω...USB 2.0 για PCI..(ή κάπως έτσι):happy:

Εισαι σιγουρος οτι η μητρικη σου δεν υποστηριζει usb2 ?

Τι μητρικη εχεις?

Οπως κι αν εχει, αν οντως δεν δεν υποστηριζει usb2 τοτε κανε αυτο που σου και ο georgesod ,παρε δηλαδη ενα usb2 controller που συνδεεται σε θυρα pci

Μήπως ξέρετε κάποια τιμή και πόσες θύρες βγάζει??Για να μην ψαχνω...Αν δεν ξέρετε οκ..

μη κολλάς-το usb2 δεν έχει καμία (ουσιαστική) διαφορά με το 1.1 και ότι είναι για 2.0 κάνει και για usb 1.1 και αντίστροφα.

’ρα αν η μητρική σου έχει και υποστηρίζει μόνο 1.1 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα-εκτός και αν σου τελείωσαν οι θύρες ή δεν έχει καθόλου, οπότε κάνεις ότι σου είπαν τα παιδιά.

Αρχική απάντηση από forwardS

μη κολλάς-το usb2 δεν έχει καμία (ουσιαστική) διαφορά με το 1.1 και ότι είναι για 2.0 κάνει και για usb 1.1 και αντίστροφα.

Διαφορά έχει στη ταχύτητα

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 23:31]

Διαφορά έχει στη ταχύτητα

ναι, μόνο όμως όταν η συσκευή μπορεί να εκμεταλλευτεί το 2.0

Και πάλι όμως για τι διαφορές μιλάμε?

η διαφορά που που αναφέρεις είναι η ανώτατη θεωρητική. Στην πραγματικότητα όμως είναι αρκετά μικρότερη. Και ναι πράγματι θεωρητικά είναι ταχύτερο από το 1.1 αυτό όμως εξαρτάται και από τη συσκευή, πχ υπάρχουν 2.0 συσκευές με 1.5 Mbs ή 12 mbs

βασίκα και εγώ για την ταχύτητα το θέλω...Για την ψηφιακή μου και το memory stick...

Πιστεύω οτι έχει κάποια διαφορα!!!!!

η διαφορά που που αναφέρεις είναι η ανώτατη θεωρητική. Στην πραγματικότητα όμως είναι αρκετά μικρότερη. Και ναι πράγματι θεωρητικά είναι ταχύτερο από το 1.1 αυτό όμως εξαρτάται και από τη συσκευή, πχ υπάρχουν 2.0 συσκευές με 1.5 Mbs ή 12 mbs

ε ???? Δηλαδή υπαρχουν συσκευες USB 2.0 που τις συνδεεις σε USB 2.0 Host και δουλευουν στα 1.5 - 12 mbps ????

Μην καίγεσαι τόσο.Δε θα δεις τρελές διαφορές εκτός κι αν έχεις 1 Γίγα στην ψηφιακή και όντως υποστηρίζει μεγάλες ταχύτητες και η ψηφιακή και η μνήμη σου!Επίσης πες μητρική

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 01:11]

ε ???? Δηλαδή υπαρχουν συσκευες USB 2.0 που τις συνδεεις σε USB 2.0 Host και δουλευουν στα 1.5 - 12 mbps ????

ναι υπάχουν τρεις διαβαθμίσεις

1.5Μbs

12Mbs

480Mbs

Αρχική απάντηση από BanOr

βασίκα και εγώ για την ταχύτητα το θέλω...Για την ψηφιακή μου και το memory stick...

Πιστεύω οτι έχει κάποια διαφορα!!!!!

Αρχική απάντηση από schumifer

Μην καίγεσαι τόσο.Δε θα δεις τρελές διαφορές εκτός κι αν έχεις 1 Γίγα στην ψηφιακή και όντως υποστηρίζει μεγάλες ταχύτητες και η ψηφιακή και η μνήμη σου!

Έτσι ακριβώς είναι. Εγώ με canonA80 usb2.0 και μνήμη στα 40χ για να καταβάσω μία φωτο των 3 μβ θέλω σίγουρα πάνω από 2-3 sec. Για τις ψηφιακές μεγάλο ρόλο παίζει και ο μηχανισμός. Μην περιμένεις λοιπόν σε καμία περίπτωση να δεις καμιά τρελλή ταχύτητα.

1.5Μbs

12Mbs

480Mbs

Εισαι σιγουρος? Μηπως εχεις καμια χαλασμενη usb συσκευη και δουλευει καλα ?

Αρχική απάντηση από forwardS [Χθες, στις 08:31]

1.5Μbs

12Mbs

480Mbs

Mαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο!

Οι διαβαθμισεις που λες αναφερονται στα usb 1.0 , 1.1 και 2.0 αντιστοιχα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.