artyom Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2014 Frogwares is Developing a Next-Gen Call of Cthulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Το artwork gamay.Ελπίζω να μην είναι puzzle game σαν τα Sherlock Holmes που φτιάχνουν..Ένα dark corners of the earth με αναβαθμισμένα γραφικά θα ήταν τέλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 17, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 To παλιό το έχεις παίξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 17, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Ναι, τρομερό ήταν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 17, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 κι εγω θα ηθελα να ειναι αναβαθμιση του παλιου, ηταν πραγματικα ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Οι περισσοτεροι πιστευω δε θα ειχαν προβλημα και με τα παλια γραφικα, αφου δεν ηταν και ασχημα, τουλαχιστο οπως τα θυμαμαι (βεβαια δεν ξερω αν το εβαζα τωρα αν θα τα εβλεπα ενταξει) αλλα εννωειται δε συγκρινονται με τα νεα, και ετσι κι αλλιως ισως και να μη μπορει να τρεξει σε win 7-8.Αντε να δουμε πως θα ειναι το καινουργιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Ιανουάριος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Call of Cthulhu <-- δεν λεγεται ρε παιδια? Εγω το πρωτο δεν το εχω παιξει, ευκαιρια λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιανουάριος 18, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Call of Cthulhu <-- δεν λεγεται ρε παιδια? Εγω το πρωτο δεν το εχω παιξει, ευκαιρια λοιπον! Cthulhu - Wikipedia, the free encyclopedia Υep! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.