Jump to content

Pc γρήγορο σαν χοχλιός...:/

Pariszoul

Recommended Posts

Φίλος sorry αλλά αυτό που λες είναι λίγο άκυρο...Τι πα να πει δλδ μετά από 7 χρόνια πέφτει η απόδοση της cpu , τι είναι σαζμαν και θέλει βαλβολίνες δλδ??? :nada:

γιατι η αποδοση παραμενει ιδια απο την πρωτη μερα; στον δικο μου το βλεπω και στα benchmarks που του κανω ανα καιρους, οτι εχει πεσει σαν δυναμη αρκετα...

Φίλος sorry αλλά αυτό που λες είναι λίγο άκυρο...Τι πα να πει δλδ μετά από 7 χρόνια πέφτει η απόδοση της cpu , τι είναι σαζμαν και θέλει βαλβολίνες δλδ??? :nada:

+1, έχεις δίκιο σε αυτό που λες.

γεια σου φιλε τα 2 cents μου που λενε κι αμερικανοι :daisy:

και εγω για δισκο θα σου ελεγα οτι μαλλον ειναι στα τελευταια του αλλα για να λεει το HDD sentinel 100% okey μπορει και να μην ειναι :p

αυτα (Advanced System Optimizer ) μολις τελειωσεις μαζι του βγαλτα και μην βαζεις τα τσαμπα firewall που σε δινουν κλπ. για τι κανουν το μηχανιμα να σερνεται

+ η μητρικη σου πρεπει να ειναι αλλη γιατι αυτη που δινεις την βρισκω με 2 διμμ σλοτς και οχι 4

οσο για αναβαθμιση ο ssd ναι εχει μεγαλη διαφορα απο τον μηχανικο θα το καταλαβεις,

και το να δωσεις 300 για καινουργιο επεξεργαστη σε αυτο το σοκετ μη το σκεφτεσαι καν μπες Bios και βαλε το fsb στα 333 και θα γινει :triniti:

φιλε μου, τα 7-64bit την μνημη την τρωνε σαν μαρουλοφυλλο...!!!

τι ειναι τα 2GB..? τα γεμιζει για πλακα...!!!

4 gb έχω, απλός έκανα το test Που μου πρότειναν....τι να κάνω μέχρι 4 υποστιρίζει...

Πάρε που σου λέω τον δίσκο και το πρόβλημά σου θα λυθεί. Αν δεν λυθεί θα σου μείνει έτσι κι αλλιώς για το επόμενο σύστημα. Στην τελική στον αγοράζω κι εγώ, δεν θα σου μείνει :)

Ευχαριστώ για την γενεοδωρία σου, μα έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να αγοράσω έναν, και ας υπολειτουργεί (το σκέφτομαι για sata 3 αν και θα δουλεύει ως sata 2)

γιατι η αποδοση παραμενει ιδια απο την πρωτη μερα; στον δικο μου το βλεπω και στα benchmarks που του κανω ανα καιρους, οτι εχει πεσει σαν δυναμη αρκετα...

έκανα test για καλό και για κακό στο cpu, αλλά πάλι καλά το cpu δουλεύει ρολόι...όπως φαίνεται στην φωτογραφία που επισήμανα

γεια σου φιλε τα 2 cents μου που λενε κι αμερικανοι :daisy:

και εγω για δισκο θα σου ελεγα οτι μαλλον ειναι στα τελευταια του αλλα για να λεει το HDD sentinel 100% okey μπορει και να μην ειναι :p

αυτα (Advanced System Optimizer ) μολις τελειωσεις μαζι του βγαλτα και μην βαζεις τα τσαμπα firewall που σε δινουν κλπ. για τι κανουν το μηχανιμα να σερνεται

+ η μητρικη σου πρεπει να ειναι αλλη γιατι αυτη που δινεις την βρισκω με 2 διμμ σλοτς και οχι 4

οσο για αναβαθμιση ο ssd ναι εχει μεγαλη διαφορα απο τον μηχανικο θα το καταλαβεις,

και το να δωσεις 300 για καινουργιο επεξεργαστη σε αυτο το σοκετ μη το σκεφτεσαι καν μπες Bios και βαλε το fsb στα 333 και θα γινει :triniti:

Σερνόταν και πριν το advanced system optimizer (το οποίο btw δεν είναι δωρεάν...40 ευρώ έχει νομίζω...άσχετο ότι εγώ τοέχω σπασμένο :p )

το δοκίμασα αυτό με το fsb, αλλά δεν άλλαξε τίποτα, οπότε το γύρισα πάλι πίσω σε αυτό το 600κάτι που ήταν από πριν

2 slots έχει, απλά δεν είχα ξεκαθαρίσει από πριν που με ρώτησε άν έχω 4χ1 ή 2χ2... τα οποία τα χρησιμοποιώ για 2 slots των 2 gb

post-28795-1416078072,0766_thumb.jpg

Η Cpu δεν παθαινει τιποτα. Μονο καιγεται.....!!!!!

Ειπα οτι γεμιζει γρηγορα τη μνημη, οταν εχεις το ενα ντιμμακι επανω, των 2gb δλδ...!

Αν θες να δοκιμασεις τον ssd, δεν χανεις τπτ, καθως θα σου χρειαστει κι επειτα. Και εννοειται οτι θα πας σε sata 3, ασχετα εσυ τι εχεις.

Τον δισκο καλο ειναι να τον τεσταρεις με το προγραμμα της εταιρειας. Ειναι πιστευω καλυτερο.

Στάλθηκε από το U8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Cpu δεν παθαινει τιποτα. Μονο καιγεται.....!!!!!

Ειπα οτι γεμιζει γρηγορα τη μνημη, οταν εχεις το ενα ντιμμακι επανω, των 2gb δλδ...!

Αν θες να δοκιμασεις τον ssd, δεν χανεις τπτ, καθως θα σου χρειαστει κι επειτα. Και εννοειται οτι θα πας σε sata 3, ασχετα εσυ τι εχεις.

Τον δισκο καλο ειναι να τον τεσταρεις με το προγραμμα της εταιρειας. Ειναι πιστευω καλυτερο.

Στάλθηκε από το U8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έκανα και το τρίτο test με το δικό του πρόγραμα και πήρα τα ιδια αποτελέσματα...

Αρχίζω να ξανά σκέφτομαι τις ram, που αν και δεν έβγαλα error στο memtest, άργησε πάνω από ώρα να πάει 100%...

post-28795-1416078072,3836_thumb.jpg

post-28795-1416078072,4686_thumb.jpg

γι αυτο σου ειπα απο την αρχη, δοκιμασε τα ντιμμακια ενα- ενα.

ετσι θα δεις ποιο απο τα 2 ειναι προβληματικο..!!

ποιο τεστ εκανες που ηταν μονο μια ωρα? το long τεστ θελει 6-8-10 ωρες..!

αν θες να τσεκαρεις σωστα τις μνημες, δεν τρεχεις το quick memtest check, ουτε το τρεχεις μεσα απο τα windows..!

το πιο σωστο ειναι να το γραψεις σε ενα CD και να το βαλεις να τρεξει το μεγαλο τεστ, απο εκει, ολο το βραδυ..!!

γι αυτο σου ειπα απο την αρχη, δοκιμασε τα ντιμμακια ενα- ενα.

ετσι θα δεις ποιο απο τα 2 ειναι προβληματικο..!!

ποιο τεστ εκανες που ηταν μονο μια ωρα? το long τεστ θελει 6-8-10 ωρες..!

αν θες να τσεκαρεις σωστα τις μνημες, δεν τρεχεις το quick memtest check, ουτε το τρεχεις μεσα απο τα windows..!

το πιο σωστο ειναι να το γραψεις σε ενα CD και να το βαλεις να τρεξει το μεγαλο τεστ, απο εκει, ολο το βραδυ..!!

Το έκανα όπως μου είπες αλλά με το memtest86+ και το είχα για 6:30 ώρες...έκανε 6 pass Και 0 error. Οπότε τώρα πια είμαι σίγουρος ότι δεν φταίνε οι Ram. Τι άλλο μένει όμως που να μπορεί να φταίει;;

Ίσως με έναν SSD έλυνες το πρόβλημά σου. Κάποιος το έγραψε και στο 1ο ποστ.

μου το έχετε πει όλοι αρκετές φορές...το έχω βάλει ήδη σκοπό να παραγγείλω έναν...απλά έψαχνα να βρω και τι μπορεί να φταίει για όλο αυτό το lag..

Το έκανα όπως μου είπες αλλά με το memtest86+ και το είχα για 6:30 ώρες...έκανε 6 pass Και 0 error. Οπότε τώρα πια είμαι σίγουρος ότι δεν φταίνε οι Ram. Τι άλλο μένει όμως που να μπορεί να φταίει;;

ωραιος..!!!

αφου δεν εβγαλε λαθη, τοτε το επομενο βημα ειναι ο δισκος.

παρε εναν SSD (SATA3) και βαλτον επανω. ετσι κι αλλιως, τον δισκο θα τον χρησιμοποιησεις σε οποιοδηποτε συστημα, αρα ακομα και σε περιπτωση που δεν φταιει ο δισκος, δεν τον θεωρεις χαμενη κινηση. ειναι επενδυση..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.