Jump to content

R9 270x 4GB vs GTX 760 2GB

cydle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σας!

Ποια απο τις παραπανω θα προτιμουσατε και γιατι? To budget ειναι μεχρι 230 ευρω.

Χρηση καθαρα για games.

Ευχαριστω!

Γειά σου φίλε! :)

Προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις την R9 270X! Είναι το καλύτερο VFM αυτήν την στιγμή!

Είναι φθηνότερη απο την 760, υπολείπεται ελάχιστα σε επιδόσεις και αν πάρεις κάποια απο τις custom υλοποιήσεις που κυκλοφορούν με λίγο OC θα είσαι σε επίπεδα HD7950 σε επιδόσεις άρα καταλαβαίνεις...

Για 1080p/1200p gaming θα σε υπέρ-καλύψει χωρίς πρόβλημα ακόμα και σε Crysis 3 Ultra settings με FXAA.

Τώρα απο κεί και πέρα είναι και θέμα προσωπικής επιλογής! Δεν θα σου πώ ΜΗΝ πάρεις Nvidia ή μην πάρεις AMD... απλά σημασία έχει ΤΙ θέλεις απο μία GPU ακριβώς!

Εγώ επειδή έτυχε και πήρα πρόσφατα την R9 270X το έψαξα αρκετά και πήρα την καλύτερη δυνατή υλοποίηση που υπάρχει για μένα αυτήν την στιγμή (Βλέπε υπογραφή), και μπορώ να σου πώ ότι η κάρτα όχι απλά μου κάνει αυτά που θέλω αλλά μου κάνει και άλλα τόσα! Προσωπικά είμαι 120% ευχαριστημένος απο την επιλογή που έκανα και δεν σου κρύβω ότι την είχα δεί και την 760!

O λόγος που πήρα την AMD είναι καθαρά ότι έψαχνα την καλύτερη VFM GPU για 1200p gaming συνάμα με το ποιά κάρτα θεωρώ ότι έχει ή θα έχει το καλύτερο optimization!

Τέλος να σου πώ ότι σε αυτές τις GPUs δεν πολύ έχουν νόημα τα 4GB διότι η ιπποδύναμη τους δεν επαρκεί για Ultra High αναλύσεις άρα δώρων άδωρων!

Πίστεψέ με τα 2GB σε φτάνουν...

Αν είσαι οικονομικά άνετα και θέλεις να διαθέσεις τα 230 την gtx760.

R9 270x είναι λίγο καλύτερη από 7870 αλλά τα 4gb δεν θα κάνουν την διαφορά, οπότε αν κινηθείς στην 270x πήγαινε στην έκδοση με τα 2gb κοντά στα 190€, υπάρχουν και υλοποιήσεις με το battlefield4 δώρο, έχουν και μια διαφορά 45€ περίπου με την gtx760.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Κι εγω λεω 2GB αλλα ο ανθρωπος που τη θελει εψαχνε για 7950 3GB και τωρα του φαινονται καπως τα 2. :unsure:

Σκεφτηκα για R9 270x 4GB αλλα τωρα σκεφτομαστε και για GTX 760, εστω και 2GB αν ειναι οντως καλυτερη απο 270x.

To μηχανημα θα περιλαμβανει Intel 4670K.

Τελικα θα παμε σε ASUS R9 270X DirectCUII TOP.

Οντως φαινεται δυνατη η καρτα και εχει καλο vfm.

To υπολοιπο συστημα θα εχει τα εξης:

CASE: PowerTech CP-626

Mobo: Biostar Hi-Fi Z87X 3D

CPU: Intel 4670K

RAM: Geil Evo Potenza 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz

HDD: WD Caviar Black 1TB

PSU:Cooler Master B600 600W

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.