TheHacker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2014 Πριν λιγο καιρο ειχα ανοιξει ενα θεμα για το αν ειναι πιθανο να μπορεσω να βαλω φωτισμο στο Logitech mk710 πληκτρολογιο μου...οι περισσοτεροι ειπατε πως δν γινεται και δεν αξιζει ...το καλυτερο που μπορουσα να κανω ηταν να παρω καινουργιο ...Ε λοιπον επειδη μ αρεσει να διαψευδω (:dance3:) με τις πραξεις μου το εκανα...! και οριστε οι φωτο 1.Ανοιξα ολο το πληκτρολογιο... 2.Εβγαλα ολα τα πληκτρα 3.κωλισα το el wire 2 mm αναμεσα στα πληκτρα 4.εφτιαξα "καναλακι" ωστε να βγαινει το καλωδιο εκτος και να συνδεεται με usb στο pc 5.εκλεισα τα παντα μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 16, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 να και 2 ακομα ...τελικες ....παρεπιπτοντως για να μην ακουσω κτ ασχημο ...τα πληκτρα δουλευουν ολα τελεια και δεν κολλαει κανενα περιμενω κριτικες xoxo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 16, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις από το backlit φωτισμό. Εγώ πλέον όταν ακούω backlit φωτισμό έχω υπόψην μου αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 16, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Σωστο αυτο ..αλλα αν σκεφτεις πως ξοδεψα 2 ευρω για το el wire και 4 ωριτσες για να το φτιαξω αξιζει τα λεφτα του ;D ...αν ητανε να δωσω 80-100 ευρω οκ... παντα το χειροποιητο εξαλλου σε ικανοποιει καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 16, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Αν η μόντα έγινε για θέμα αισθητικής τότε έκανες καλή δουλειά. Αν έγινε για πρακτικό θέμα τότε θα δεις στην πορεία ότι δεν θα σε ικανοποιεί. Όταν έχεις χαμηλό ή καθόλου φωτισμό και προσπαθείς να γράψεις κείμενο ή κάνεις μεταμεσονύχτιο gaming τότε η απουσία φωτισμού στα keycaps είναι ιδιαίτερα αισθητή.Να φανταστείς ότι τα παλιότερα πληκτρολόγια που είχα φωτιζώμενη επιφάνεια κάτω από τα keycaps και συνεπώς ανομοιόμορφο φωτισμό του κάθε keycap κάποιες φορές κουράζανε. Δεν ξέρω αν τρέχει ακόμα η προσφορά αλλά αν δεις με 69€ από εδώ μέσα πολλοί αγόρασαν CM Trigger με Cherry MX black και red backlit από Κωτσόβολο. Για τα χρήματα αυτά είναι απλά φοβερό πληκτρολόγιο και φοβερό value. Εκτός φωτισμού έχουμε και το θέμα μηχανικών διακοπτών που το ανεβάζει μια κλάση πάνω. Και ναι δεν κρατήθηκα έσκασα και 3η φορά ευρώπουλα για μηχανικό και αξίζει και το τελευταίο €. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιανουάριος 16, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Πρόλαβε να κατοχυρώσεις την πατέντα,μην την υιοθετήσουν αύριο οι μεγάλες εταιρίες και σε αφήσουν στην απ"έξω.Το ότι ξόδεψες 2 ευρώ δεν πάει να πει ότι το αποτέλεσμα είναι και σωστό,ή έστω ωραίο.Για την προσπάθειά σου να σου βάλω 10 αλλά για το αποτέλεσμα......Και δεν χρειάζεσαι 80-100 ευρώ που λες για φωτισμό.Έβαζες άλλα 17,90 και έπαιρνες σωστό φωτισμό + πληκτρολόγιο.NATEC NKG-0377 GENESIS RX33 USB GAMING KEYBOARD - -NATEC NKL-0403 ZANDER KEYBOARD BACKLIGHT USB BLACK - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 16, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 ρε παιδιά; γιατί πέσατε να τον φάτε; Το παιδί ήθελε να μοιραστεί μαζί μας την χαρά του απο κάτι το οποίο έκανε μόνος του και προτίμησε να δώσει 2€ αντί για 20€ αντί για 70€ και ούτο κάθε εξής. Απο εμένα μπράβο,που έκατσες ασχολήθηκες,και το αποτέλεσμα.Το οτι δεν είναι με το mm μετρημένο στην θέση του το φώς δεν σημαίνει κάτι έτσι και αλλίως προσωπική δουλειά έιναι και όχι μηχάνημα εταιρίας. Μπράβο ξανά απο εμένα Πιες τα υπόλοιπα σε καφέδες που θα ξόδευες. :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 16, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Πρόλαβε να κατοχυρώσεις την πατέντα,μην την υιοθετήσουν αύριο οι μεγάλες εταιρίες και σε αφήσουν στην απ"έξω.Το ότι ξόδεψες 2 ευρώ δεν πάει να πει ότι το αποτέλεσμα είναι και σωστό,ή έστω ωραίο. Για την προσπάθειά σου να σου βάλω 10 αλλά για το αποτέλεσμα...... Και δεν χρειάζεσαι 80-100 ευρώ που λες για φωτισμό. Έβαζες άλλα 17,90 και έπαιρνες σωστό φωτισμό + πληκτρολόγιο. NATEC NKG-0377 GENESIS RX33 USB GAMING KEYBOARD - - NATEC NKL-0403 ZANDER KEYBOARD BACKLIGHT USB BLACK - - αχαχαχαα εδω μιλαμε φιλε μου ομως για logitech των 100ευρω ετσι οχι για natec και μουφιες ....[MENTION=25790]PetranEVO[/MENTION] ευχαριστω τελεια η σκεψη σου ...παω ν παρω nescafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 16, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Παρεπιπτοντως [MENTION=25790]PetranEVO[/MENTION] επειδη το εψαξα παρα πολυ δεν πηρα περισσοτερα mm καλωδιο για παραδειγμα 4mm γιατι μετα θα κολλαγανε τα πληκτρα και θα πατιωντουσαν ;d ....με τα 2.3mm ειναι ακριβως αυτο π χρειαζεται ωστε να πατιουνται τελεια τα πληκτρα και να εχει ενα παιχνιδιαρικο φωτισμο...και προφανως δεν το εβαλα ωστε να φτιαξω το απολυτο backlit πληκτρολογιο ;p ...Just to mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Για DIY δίνω 10/10. Εξαιριτικη δουλίτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 16, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 εμμ ,το θέμα ήταν το MOD,όχι το τι θα έπαιρνες καινούργιο. Κουτιά υπάρχουν και με 300 ευρώ αλλά και με 100ευρώ και τα κάνεις στα μέτρα σου τι σημαίνει οτι όλοι θα πάνε να δώσουν 300€; Ναι,εννοώ με χάρακα ακριβώς στο σημείο που τα τοποθετεί η εταιρία με ακρίβεια λαίζερ κτλ. εσύ μια χαρά το έκανες Έδωσες ιδέα κιόλας ... απο που το πήρες το ELWire; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 16, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 ebay 5 ευροπουλακια ...ευχαριστω ;0 ...πραγματικα δεν το περιμενα να κανω τοσο καλη δουλεια ουτε εγω... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 16, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 για στείλε σε ΡΜ ,με πιο λεπτό πάχος αν έχει γιατί σκέφτομαι να ντύσω το παλιό μου Microsoft 6000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 16, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 7 5ft 2 3mm El Wire Glow Wire Cool Neon with El Inverter | eBay αυτο ειναι το λινκ ..βγαινει σε usb-φορτιστη αυτοκινητου και μπαταρια.. 2.3 μετρα νομιζω με 2mm παχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Ιανουάριος 16, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Οι μόντες πάντα είναι ευχάριστες στη θέαση. Ωραίος Προσωπικά θα προτιμούσα πάντως led strips π.χ. παρά rope tube αλλά γούστα είναι αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.