Jump to content

Προσφορά Razer

snakemjk

Recommended Posts

50% έκπτωση σε ΟΛΑ τα προϊόντα της razer από το official site τους, μέχρι αύριο.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152562501462576&set=a.77781772575.101784.13848807575&type=1&stream_ref=10

- Απαιτεί like στο fb.

- Πήρα άδεια από τους moderators για να το ποστάρω, παρά το ότι απαιτεί like.

- Δυστυχώς, το ανακάλυψα στην πορεία, μου βγάζει 50 € μεταφορικά. Όποιος ψήνει να μοιραστούμε τα μεταφορικά, είμαι μέσα, γιατί θέλω mamba :p

Ενδιαφέρομαι για Ouroboros, Mamba ή Naga, (δεν έχω αποφασίσει ακόμα)...

Πήρα τον κωδικό από το FB αλλά πηγαίνοντας στο site της Razer και επιλέγοντας διάφορα προϊόντα πατάω το Buy Now και μου δείχνει Available 3-4 weeks και ένα κουμπί "Notify Me"...

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή όχι αλλά αν εσένα προχωράει κανονικά στην αγορά πολύ ευχαρίστως να μοιραστούμε τα μεταφορικά... :D

Ενδιαφέρομαι για Ouroboros, Mamba ή Naga, (δεν έχω αποφασίσει ακόμα)...

Πήρα τον κωδικό από το FB αλλά πηγαίνοντας στο site της Razer και επιλέγοντας διάφορα προϊόντα πατάω το Buy Now και μου δείχνει Available 3-4 weeks και ένα κουμπί "Notify Me"...

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή όχι αλλά αν εσένα προχωράει κανονικά στην αγορά πολύ ευχαρίστως να μοιραστούμε τα μεταφορικά... :D

Ναι ισχύει... Χθες το απόγευμα είχε διαθεσιμότητα, μάλλον έφυγαν όλα λόγω της έκπτωσης :nothing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.