snakemjk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2014 50% έκπτωση σε ΟΛΑ τα προϊόντα της razer από το official site τους, μέχρι αύριο. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152562501462576&set=a.77781772575.101784.13848807575&type=1&stream_ref=10 - Απαιτεί like στο fb. - Πήρα άδεια από τους moderators για να το ποστάρω, παρά το ότι απαιτεί like. - Δυστυχώς, το ανακάλυψα στην πορεία, μου βγάζει 50 € μεταφορικά. Όποιος ψήνει να μοιραστούμε τα μεταφορικά, είμαι μέσα, γιατί θέλω mamba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιανουάριος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Ενδιαφέρομαι για Ouroboros, Mamba ή Naga, (δεν έχω αποφασίσει ακόμα)... Πήρα τον κωδικό από το FB αλλά πηγαίνοντας στο site της Razer και επιλέγοντας διάφορα προϊόντα πατάω το Buy Now και μου δείχνει Available 3-4 weeks και ένα κουμπί "Notify Me"... Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή όχι αλλά αν εσένα προχωράει κανονικά στην αγορά πολύ ευχαρίστως να μοιραστούμε τα μεταφορικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Ιανουάριος 16, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Ενδιαφέρομαι για Ouroboros, Mamba ή Naga, (δεν έχω αποφασίσει ακόμα)...Πήρα τον κωδικό από το FB αλλά πηγαίνοντας στο site της Razer και επιλέγοντας διάφορα προϊόντα πατάω το Buy Now και μου δείχνει Available 3-4 weeks και ένα κουμπί "Notify Me"... Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή όχι αλλά αν εσένα προχωράει κανονικά στην αγορά πολύ ευχαρίστως να μοιραστούμε τα μεταφορικά... Ναι ισχύει... Χθες το απόγευμα είχε διαθεσιμότητα, μάλλον έφυγαν όλα λόγω της έκπτωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιανουάριος 16, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Οπότε έφαγα ένα τεράστιοοοο άκυρο... :( κρίμα... Θα καταλήξω να αγοράσω από την τοπική αγορά στην τοπική αξία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.