Jump to content

sony experia e προβλημα

dora83

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ..Πηρα για δωρο στην ανιψια μου το sony experia e μολις χτες..Εκει που το δοκιμαζαμε,γιατι μου ειπε η πωλητρια (Γερμανος) να το χρησιμοποιησω λιγο να καψει λιγη μπαταρια και μετα να το φορτισω,ετρωγε κολληματα η οθονη..Δλδ δεν υπακουγε και χτυπαγε η δονηση απο μονη της..Σκεφτηκα να το αφησω μηπως πατησε καποια επιλογη πολλες φορες η μικρη.Σημερα μου λεει οτι δεν υπακουν τα κουμπια που εχει κατω,που σε πανε στην αρχικη σελιδα..Τι γινεται?Τι να κανω?Εχει doa 4 μερες,το αγορασα χτες..Εν τω μεταξυ η πωλητρια μου ειπε οτι το doa ισχυει μονο για κατι που δεν επιδεχεται σερβις..Ειναι δυνατον να κανει τετοια κολπα απο την δευτερη μερα?Θα μου το αντικαταστησουν?

ΥΓ:Ποσο ατυχη παιζει να ειμαι?Στον ανιψιο πηρα ταμπλετ το οποιο το γυρισα πισω στην τριτη μερα!Ημαρτον..

Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε τι προβλεπει ο νομος.. :(

Εαν δε λειτουργει ειναι ελαττωμα εκ κατασκευης και μεσα σε 7 μερες παιρνεις καινουργιο.

Πας εκει και εαν το αρνηθει,ζητας να σου δωσει χαρτι με υπογραφη οτι μετα απο 3 μερες απο την αγορα του δε στο αντικαθιστα και ας εχει προβλημα.σιγα μη το κανει...

αν δεν και παλι,παρε μπροστα τους στο ινκα για να σου πουν τι να κανεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.